• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi % 2 morfoloji ve aşılama ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Iyi bari cnm.hayir sakin oyle yapma.onu dr kontrolunde kullanmalisin.dr hangi gun yumurtalarin dollenmeye hazir hale geldigini sana soylicek.iliski gununu soylicek cnm ve eger tutmazsa da dr un bakmasi gerekir sana.cok basit bi ilac ama herkeste farkli tepkiler gosteriyor.umarim sende de olumlu tepki gosterir.ayrica yumurtalarinin durumuna gore de igne verir o zaman daha kolay olur ama gerekirse..bir yildir deniyorsaniz hemen tedaviye baslamasi gerekir bir dr un.sen iki sene oldu de bari :) benim dr bikac ayda verdi dusun.yoksa daha bekliyorduk belkide:)bikac dr a gittim bir sene denemeden gelme diyen olmustu direk tup bebek diyen olmustu.umarim karsina sana bebisini getircek dr cikar:) bol sans

Evicap sorun olmaz ama dimi onu kafama gore aldim cunku:KK48:
Yaa doktor tuhaf zaten esimm ilk gittiginde konturun var mi verde hastami ariyim demis. En son gittigindede bana bir kola alsana demis cok tuhaf bir adamo_O koskoca hastane olmasa dicem bu adam ya deli ya doktor degil:KK11:

Sogul pres kullaniyoruz 1 haftadır. Dogal e vitaminini nerden bulabilrim. Birde ari sutu polen karisimni
Canım eczanelerde var 200 lük e vitamini ilaçları evicap kullandı benim eşim bide zinco kullandı aylarca.Çinko eksikliği de etkiliyomuş çünkü morfolojiyi

Canım eczanelerde var 200 lük e vitamini ilaçları evicap kullandı benim eşim bide zinco kullandı aylarca.Çinko eksikliği de etkiliyomuş çünkü morfolojiyi

Aldim canim cok sagol yinede 1 haftadir kullaniyor bakalim nolcak :))

Cok sagol canim bole gördükce nasil rahatliyorum. Imkansiz degilmis demek diyorum.soguk pres keci boynuzu kullanmaya basladik bizde canim daha etkiliolsun diye ek olarak e vitaminide kullanalim diye dusunuyorum. Birde şimdi bende esimde temiz cikti doktora gore. 6 ay daha norml yolla deneyin demis ama benim sabrimda umudumda kalmadi kalan islemler icin tekrar mi gitsem doktora acaba
Nasıl hamile kaldınız?

Nasıl hamile kaldınız?
Canim yukarida ki takviyelere baslamistil eşime. O ay bende hsg cektirdim. Cok şükür hic bir sorun cikmadi kanamam dahi olmadi. Bende islemden sonra korunmadim ertesi gun denedik şansımızı. Cok sukur rabbime hamile kaldim sonrasinda. Tek sorun morfolojiyse. Esine keçi boynuzu soguk pres icir sende hsg için randevu al. Ama her yere guvenme bu islem icin

Canim yukarida ki takviyelere baslamistil eşime. O ay bende hsg cektirdim. Cok şükür hic bir sorun cikmadi kanamam dahi olmadi. Bende islemden sonra korunmadim ertesi gun denedik şansımızı. Cok sukur rabbime hamile kaldim sonrasinda. Tek sorun morfolojiyse. Esine keçi boynuzu soguk pres icir sende hsg için randevu al. Ama her yere guvenme bu islem icin
Ahh canım ben bir değil bir çok doktora gittim çok tahliller yaptırdım sebepsiz kısırlık dediler aşılama ve iğne tedavisi denedik olmadı.
Aşılamadan sonra öğrendim ki polip varmış hiteroskopi oldum .
Bu sırada da troid haşimato hastası olduğumu öğrendim.
Şuan bazıları troidden dolayı bazılarıda sebepsiz diyor bende ne yapacağımı şaşırdım

Ahh canım ben bir değil bir çok doktora gittim çok tahliller yaptırdım sebepsiz kısırlık dediler aşılama ve iğne tedavisi denedik olmadı.
Aşılamadan sonra öğrendim ki polip varmış hiteroskopi oldum .
Bu sırada da troid haşimato hastası olduğumu öğrendim.
Şuan bazıları troidden dolayı bazılarıda sebepsiz diyor bende ne yapacağımı şaşırdım
Canim rabbim sifa versin en kisa surede hic birini bilmediğim için yorum yapamicam malesef ama umudunu kaybetme. Hic ummadigin anda rabbim nasip ediyor inan. Tedavi goruyormusun. Hsg cektirdin mi hic

Back