• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
güzeller hepinizi öpüyorum
bir süre topiğe uğrayamayabilirim yarın taşınıyoruz
eve bir süre net almak istemiyorum cepten giriş yaparım
beni merak edenleri selam eder kocaman öperim :1:
güzel haberler almak umuduyla iyi geceler :16:

canım benım ınsallah ınsallah dıorum:)
yenı geldık eve bakmadan yatmiim dedım yarın tatıle cıkıoz giremem
ben bastan yenıden yenıden okuorum umudumu kaybettiğimde boncuğun,krıshazelın midyenin fatmanın mucizevi gebelık habelerını okuyup okuyup
umutlanıorum sonra sırasıyla diğer kızların..once umutsuzluk yorgunluk bıkkınlık dolu msjlardan sonra şükür dolu msjlar ...dediğin gibi tam bi günlük gibi:))))
sorma cnm yazın hep durgun olur kk herkes tatılde oluo..ben ozelden msj atıorum sana aynı zamanda:)))

evet ya gerçekten günlük gibi:)

bu arada tedaviye başlıyanlarınız var hepinize ayrı ayri diyemiyorum ama okuduğum zaman Allah işlerini rast getirsin hep diyorummm:16:

amannnn ne çabukkkkk....
dolap yaptırıyoruz diyordun ne çabuk hallettiniz...
iki bebekle kız maşallahhh ronya:nazar:iznini de iyi dğerlendirdinnnn

gökcen evet canım bizim için ne kadar gereksiz olsalar da elektronik cihazlar erkekler için vazgeçilmez. hiç soğutucuyla işm olmadı ama teknosa ve bimex de pahalı olacağını düşünüyorum. aynı markayı vatan bilgisayarda daha ucuza alabilirsin.tabi vatan nerelerde var bilmiyorum. bi kaç dükkan gezdikten sonra tüm özelliklerini ve hangi markanın iyi olduğunu satıcılardan öğrenirsin inşallah.

gelbebeğim canım dublexler çok tutulmuyor ne olursa olsun temizliği filan zor oluyor. ama bizim bi arkadaş aldı üst katı böldü kiraya verdi.maddi açıdan çok katkısı oluyor onlara. tabi bizim burda apartmanların son katı dublex olur gelin kaynana yaşamaya uygun şekilde dolayısıyla üst katta da mutfağı banyosu herşeyi olur anlayacağın sadece 1 oda eksik olur.

günaydınnn canlarımmmm hayırlı kandillerr rabbimdularımız kabul etsin inşşşş

iyi akşamlar herkese..

sevgili hamişler bilgem ceylan yağmurum yasemin meri gözyaşı.... bu sıcaklarda allah size yardım etsin..
gerçekten çok zor benyanıp yakıldıkça siz geliyorsunuz aklıma..

yağmurum ve yasemin bulantılarınız varmış tez vakitte geçsin inşallah..

arunacımmm, 5n1k ve umut bizim olsun tedavileriniz hayırlı olsun inşallah..
bu mübarek günlerde rabbim kavuştursun sizi yavrularınıza..
arunacım bu arada değerleriniz niye o kadar düştü acaba
vitaminleri falan mı ihamll ettiniz acaba..

karanfilce canım sevindim varikosel olmadığına..
herhalde 4 doktor da yok dediyse yoktur..
inşalah bir an evvel gelir meleğin..
soğutucuya gelince eşime hediye alacağım ne zamandır bakıyordu istiyordu
ama ben gereksiz diye pek aldırmak istemiyordum
ancak bilgisayar başında o kadar çok oyun oynuyor ki artık laptop zorlanıyor
ve kapanıyor almak şart oldu:)) aslında hiç iyi bişi yapmamaış olacağım
bilgisayar başında daha çok zaman geçirecek ama mutlu olacağını biliyorum küçük bir hediye olacak ama..

gökçen saol canım güzel dileklerin için...

hayırlısıyla o günlere yaklaşıyoruz :10:

KARANFİLCE eşinde varikosel olmamasına sevindm içinde hep şüphe vardı..biraz olsun rahatlamışssındır.

ey RABBIM,
SENKI HERSEYI GOREN ISITENSIN
SENKI ISTEDIGINI ISTEYENE HAYIRLI ZAMNDA VERENSIN,
BU MUBAREK GUNUN SUYU HURMETINE
HASTALARA SIFA,
DERTLERE DEVA,
BOORCLULARA EDA,
CARESIZ KALMIS KULLARINA CARE,
GUNAHKARLARA IMAN,
ÖLMUSLERIMIZE RAHMET,
HAMILE ARKADSLARIMIZA HAYIRLI DOGUM
ANNE OLMAK ICIN CIRPINAN KARDESLERIME HAYIRLI BR EVLAT,
SENIN YOLUNDAN AYRILMS KISILERE MERHAMET EYLE YA RAB...
HAKKIYLA,IMANLA YANINA GELEN KULLARINDAN EYLE BZLERIDE
UTANDIRMA,
AZDIRMA,
SENIN YOLUNDAN AYIRMA.
SENDEN BASKASINA MUHTAC ETME BZLERI
SEYTANA UYDURMA
BAGSLANMAMIS GUNAHIMIZI BIRAKMA.
KIMIN NE HACETI VARSA HAYIRLI KILIP
HAYIRLI ZAMNDA SEN BUTUN KARDESLERIME HACETINI NASP EYLE
BUGUN SENIN ICIN ACALIM ELLERIMIZI
SENIN ICIN YALVARALIM
SENIN ICN HAYKIRALIM
NE OLUR YA RAB,
EN SEVDIGIN KULUN HZ MUHAMMED S.A.V SUYU YUZU HURMETINE
ACILAN AVUCLARI BOS CEVRME.
HERKESIN KANDILI MUBAREK OLSUN
RABBIM DULARIMIZI KABUL EYLESIN
DULARDA BULUSMAK DILEGYLENNNN.....

kolaylıklar diliyorum ronya iki çocukla allah yardımcın olsun...

ey RABBIM,
SENKI HERSEYI GOREN ISITENSIN
SENKI ISTEDIGINI ISTEYENE HAYIRLI ZAMNDA VERENSIN,
BU MUBAREK GUNUN SUYU HURMETINE
HASTALARA SIFA,
DERTLERE DEVA,
BOORCLULARA EDA,
CARESIZ KALMIS KULLARINA CARE,
GUNAHKARLARA IMAN,
ÖLMUSLERIMIZE RAHMET,
HAMILE ARKADSLARIMIZA HAYIRLI DOGUM
ANNE OLMAK ICIN CIRPINAN KARDESLERIME HAYIRLI BR EVLAT,
SENIN YOLUNDAN AYRILMS KISILERE MERHAMET EYLE YA RAB...
HAKKIYLA,IMANLA YANINA GELEN KULLARINDAN EYLE BZLERIDE
UTANDIRMA,
AZDIRMA,
SENIN YOLUNDAN AYIRMA.
SENDEN BASKASINA MUHTAC ETME BZLERI
SEYTANA UYDURMA
BAGSLANMAMIS GUNAHIMIZI BIRAKMA.
KIMIN NE HACETI VARSA HAYIRLI KILIP
HAYIRLI ZAMNDA SEN BUTUN KARDESLERIME HACETINI NASP EYLE
BUGUN SENIN ICIN ACALIM ELLERIMIZI
SENIN ICIN YALVARALIM
SENIN ICN HAYKIRALIM
NE OLUR YA RAB,
EN SEVDIGIN KULUN HZ MUHAMMED S.A.V SUYU YUZU HURMETINE
ACILAN AVUCLARI BOS CEVRME.
HERKESIN KANDILI MUBAREK OLSUN
RABBIM DULARIMIZI KABUL EYLESIN
DULARDA BULUSMAK DILEGYLENNNN.....

amiinnn esra yine herzamanki gibi agzından bal damlıyo:1::1::1:

gökcen ve 5n1ke sağolun ilginiz için..
eşim demiş yanındaki doktora bende varikosel var mı varsa ameliyat olmaya razıyım.. eşim o kadar hormonlu ilaçlar alıyor. gerekirse ben de ameliyat olacağım demiş.. bunu gerçekten doktorlara dedin mi dedim evet dedi çok duygulandım ya..
çok şükür içindeki zincirleri kırdı. bir problem olmasının doğal olduğunu ve bunun herkesin başına gelebileceğini bunun tedavisinin yapılması için iş arkadaşlarına rezil olmayacağını bunun doğal bi durum olduğunu anladı sanırım.
bunda benim aşılama için o özel iğnelerle tedaviye başlamamın da etkisi oldu sanırım

gökcen ve 5n1ke sağolun ilginiz için..
eşim demiş yanındaki doktora bende varikosel var mı varsa ameliyat olmaya razıyım.. eşim o kadar hormonlu ilaçlar alıyor. gerekirse ben de ameliyat olacağım demiş.. bunu gerçekten doktorlara dedin mi dedim evet dedi çok duygulandım ya..
çok şükür içindeki zincirleri kırdı. bir problem olmasının doğal olduğunu ve bunun herkesin başına gelebileceğini bunun tedavisinin yapılması için iş arkadaşlarına rezil olmayacağını bunun doğal bi durum olduğunu anladı sanırım.
bunda benim aşılama için o özel iğnelerle tedaviye başlamamın da etkisi oldu sanırım

hakkınızda hayırlısı olsun cnm. bu şekilde tedaviye devam edilmesi inan çok daha olumlu oluyor.
eşinin fikrinin değişmesi iyi olmuş. erkeklerin bunu anlaması biraz zaman alıyor....biz ilk etapta ne olursa olsun anneliği düşünürken onlar erkekliğini düşünebiliyorlar doğaları gereği...

Canim insallah hamilesindir yaaa banada umut olursun sizde sorun neydi anlatirmisin biraz
Bizde onumuzdeki ay insallah kaan hocaya gidicez umarim benim esimde morfoloji dusuk yaklasik iki yil olcak hala bebek yok

canım,benim perşembe akşamı kanamam başladı tekrar ve bugün doktora gittim hamile değilmişim. bu ay aşılamaya başlıyoruz. hatta bugun ilk iğnemi vuruldum. 100 mg prugonla başlayalım dedi doktor.memorial ataşehirde olacak nasipse. bu mubarek kandil gününün hatırına inş hayır ve güzellikle sonuçlarınır aşılamam ve bütün isteyen arkadaşların da bu gece hürmetine bu ayda gelir bebekleri. burada birbirimiz için ettiğimiz duadan güzeli var mı?

kandiliniz mübarek olsun. sevgilerimle

canım,benim perşembe akşamı kanamam başladı tekrar ve bugün doktora gittim hamile değilmişim. bu ay aşılamaya başlıyoruz. hatta bugun ilk iğnemi vuruldum. 100 mg prugonla başlayalım dedi doktor.memorial ataşehirde olacak nasipse. bu mubarek kandil gününün hatırına inş hayır ve güzellikle sonuçlarınır aşılamam ve bütün isteyen arkadaşların da bu gece hürmetine bu ayda gelir bebekleri. burada birbirimiz için ettiğimiz duadan güzeli var mı?

kandiliniz mübarek olsun. sevgilerimle

seninle aynı gün başlamışız. benim 50 ile başladı doktor. hayırlısıyla gelir inşallah bebeklerimiz.

Selam arkadaşlar. Hepimizin kandili mübarek olsun, Rabbim hakkımızda her konuda hayırlısı neyle onu nasip etsin, sağlık, huzur, mutluluk versin.

Ekintosum hala sabır çekiyorum, Umut eve geldi daha göremedim malum 1 haftadır geçmedi gribim, tedaviye evde devam edilecek ateşi yükselmeyip enfeksiyon v.s gibi bi durum olmadıkça, sadece 2 günde bir hastaneye gidip kemoterapi alıyor, bu gece dualarınıza Umut'umuda katarsanız çok mutlu olurum.

seninle aynı gün başlamışız. benim 50 ile başladı doktor. hayırlısıyla gelir inşallah bebeklerimiz.

merhaba, demek sen de bugun aşılamaya başladın. sen nerde aşılama yaptırıyorsun? gelismeleri de buradan paylaşalım birbirimize umut olalım. insaallah bizim sonucumuzda bilge ve ceylan gibi aynı zamanda olumlu sonuçlanır ve hamile haberimizi veririz.

sevgilerimle

canlarım iyi kandiller:)))))))))
bugün doktordaydım,yavrum hiç durmadı öyle hareketliydiki anlatamam:)))
ense kalınlığı ,burun kemeiği ve diğer organların hepsi normal çok şükür:)))
veeee dok kız dedi,gülüm diye sewdi yarumu sonra döndü bana göstermek için şimdide oğlana benzettim dedi,güldü
ama kız olma ihtimali daha yüksek dedi bana sorarsanız:))
minik bir kızzz,15 gün sonra gene gideceğim kesinleşir inşallah,sağlıklı olsunda tatlı kuşum :))))
hepinizi tek tek öpüyorum:)

ronyam taşınıyormuşsun,hayırlı olsun yenı evin,çok uzuk durma topikten ,özzletme kendini:)

Selam arkadaşlar. Hepimizin kandili mübarek olsun, Rabbim hakkımızda her konuda hayırlısı neyle onu nasip etsin, sağlık, huzur, mutluluk versin.

Ekintosum hala sabır çekiyorum, Umut eve geldi daha göremedim malum 1 haftadır geçmedi gribim, tedaviye evde devam edilecek ateşi yükselmeyip enfeksiyon v.s gibi bi durum olmadıkça, sadece 2 günde bir hastaneye gidip kemoterapi alıyor, bu gece dualarınıza Umut'umuda katarsanız çok mutlu olurum.

boncuğum Allah sabır versin. insanın sevdikleriyle sınanması kadar zor birsey yok. inşaallah sağlığına kavuşur. çocuklar daha kolay atlatıyorlar sanırım dimi.

bizde babaannemin karaciğer kanseri olduğunu öğrendik 2 hafta önce. ama yapacak birsey yok dedi doktor. babaannem 84 yaşında. kemoterapi ve radyoterapi kaldıramaz dedi. dua ediyoruz inş acı çekmez diye. kendisinin haberi yok. bu zamana kadar habersiz yaşadı bundan sonra da bilmesine gerek yok dedik. çünkü öğrenirse moralı bozulur.

işte hepimizin imtihanı farklı.

herkesin kandili mübarek olsun. dualarda buluşmak üzere.

sevgiler

Back
X