• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
NAZAR DUASI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

:65:Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :8:
:65:gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:ceymi.................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Pamukkk:.............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, masallah ona :55:
:65:fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Hazel82:............................ Prensimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :55:
:65:Kayyum:........................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Adaesila............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Vedael:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ekintos:............................ Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Midye:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ronya: ................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Papatya:............................Prensimiz geldi,hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Melisela.............................. Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Butterfly33..........................Yeni bir sürpriz yumurta :49: Bebişimiz Kız..
:65:Ceylan...............................Kasım bitmeden geldi minik kuş :49: Bebişimiz Kız..
:65:Bilgemmm...........................Hoşgeldin melek , sefalar getirdin :49: Bebişimiz Erkek..
:65:Mues.................................Topiğin ikizleri geliyoooooo :49: Bebişlerimiz Kız ve Erkek ..
:65:Yasemin..............................Küçük bir kelebek daha bizimle :49:
:65:Yağmurum..........................Bu göbüşte minik bir bebiş vaaaar :49:
:65:Gözyaşı..............................Annesinin kuzusu gelmiş :49:
:65:Xeda.................................Sonunda geldin minik melek:49:
:65:Meri58...............................Rabbim'in mucizesi , ol desin yeter ki :49:
:nazar:kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel :31:
:nazar:esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:antalya2011..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:esilanur ..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:Lorke..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:eneslena.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
:nazar:sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:5n1k ................................İnşallah yeniden gelicek meleği...
:nazar:Karden...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
:nazar:gökcen44..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:azra3434.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:edanurlu..........................hamiş olma yolunda hızla ielrliyor...
:nazar:nurme..............................yeniden gelicek inşallah bebeği ...
:nazar:gelbebeğim2 .....................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

:nazar:هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kızlar tedavide olupta unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen.

merhaba melis dilek, bende de aynı belirtiler olmuştu.. çok fazla sancılanmıştım, bir hafta olmayı beklemiştim sonra test yaptım çok silik çıkmıştı..lekelenmem de kahverengi şekilde iki üç hafta sürmüştü sonrada rengi açılmıştı.. yani benim böyle oldu inşallah seninde sonucu güzel olur biraz sabret arkadasım inşallah üç ayların hürmetine rabbim sanada dileyen herkesede bebek nasip eder...

Yasemin, cevabın için çok teşekkür ederim. inş. benim sonucumda hayırlı bir haber olur. merakla bekliyorum.sevgiler

gözyaşı canımmm maaşallah size:)))
çok çok sevindim demek ki 8 haftalık oldu bile.. amanda aman ne hızlı geçiyor vakit..

azram canım ttile de gitsek buralardayız inşalalh..
ben şu anda tatile bir nebze girdim sayılır ama evde mesaideyim:)))
boya işlerimiz devam ediyor bu hafta hep böyle her yer her yerde:)))
ama nasıl mutluyum her yer mis olacak çünkü..
kendim yapıyorrum temizliğimi kadın da tutmadım
hiç tutmadığım için zor geliyor birine şunu da yap bunu da yap demek ömrümde kimseden birşey istemedim
annemden bile.. sadece kocamdan isterim:)))
boyayı da kocam yapıyor:)) kendi kendimize evde dolanıyoz işte ama çok eğlenceli
çocuk gibiyiz eşimle her yeri birbirine kattık hoşumuza gidiyor:))) çocuk gibi güle oynaya yapıyoruz işimizi..
gerçekten stres atıyorum iyi geldi bana...
temmuz başında yolcuyuz inşallah 20 günlük memlekt ziyaretleri extradan bi tatil de istiyoruz ama tüp için hazırlanmamaız gerekk
o yüzden sadece memleketlwere gideceğiz izmir kayseri ve kırşehir.. ramazan gelmeden eşim döner bende izmirde annemin yanında birkaç hafta daha kalıp döneceğim..
tatilimiz de bu yani başka bişi yok:))
sen ne yapacaksın ailen istanbulda mı memlekt ziyatetleri yok sanırım sizde..
canim ohh valla hem temizlik hem eglence olmus size ne güzel kolay gelsin cabuk bitsin :)))) Bizim ailelerimiz hep yanimizda bi esimin ananesinin köyü var oda istanbul şilede ayda 1-2 oraya gideriz. Bize bu sene senelik izinde yok sirket cok karisik :(( stresler icimizde patlamasa bari :)))

Arkadaşlar merhaba

beni bazılarınız hatırlar, genelde forumu okuyup ara sıra yazanlardanım. benim eşimde 8 aydır kaan hocayla tedavideydi ve doğal yolla olmasını bekleyenlerdeniz. ama artık daha fazla beklemeyip şansımızı bir de aşılamayla deneyelim diye düşündük. ben de doktorumu aradım, bu ay aşılama için gelmek istediğimizi söyledim. adetin 2 veya 3. günü gel dedi. ben de adet olmayı bekliyordum.9 haziran akşamı olmam gerekiyordu. bir düğündeydik o akşam, ve karnım ağrımaya başladı. tamam dedim. oluyor sanırım. eve geldim baktım biraz kahverengi kanamam olmuş. tamam dedim salı günü gideriz. pazar günü de hastayım dedim ama sadece bir iki damla leke gelmiş. pazartesi baktım rengi açıldı beyaza döndü.adet olucam derken kesildi. sonra bende banyo yaptım. böylesi ilk defa başıma geldi. anlamadım noluyor. pazartesi günü akşam idrar testi yaptım negatif. bugün çarşamba. ama tekrar test yapmadım. adet de olmadım. hiç bir belirtim de yok. böyle idrar testi negatif çıkıpta hamile olan var mı aranızda? yada tecrübeli anneler veya anne adayları, yeni hamile olanlar adetin geçtiği ilk günlerde belirtiniz oluyor muydu? şimdi hamile miyim değil miyim hiç bilmiyorum. aklım çok karışık. bir kaç gün daha bekleyip adet olmazsam kanda beta baktıracağım. tecrübeli arkadaşlar bir fikriniz varsa nolur söyleyin. böyle bişey olabilir mi?

sevgilerimle
meliscim soylediklerin tamda hamilelik animsatiyor. Bence mutlaka en yakin zamanda kan vermelisin.

Meri gozyasi canlarim ne güzel dunyanin engüzel sesini duymussunuzz:nazar::nazar::nazar: rabbim tamamina erdirsin insallah:16:

Yasemim merhaba ..
Sanada bir gebelik çizelgesi yapsak da kaç haftalık gebişsin bilsek diyorum :)
Bu arada topiğin listesinede ekledim seni haberin olsun :)

gerçekten mi çok mutlu olurum ya :))) yaparsan çok çok sevinirim arkadaşım ya
aslında benimde içimden geçiyodu ama diğer arkadaslar benden daha cok sıkıntı çekmişler ben tam tedaviye başlayacağım dönemde hamile kaldığım için söyleyemiyodum

5N1ke canım sen histereskopi nerde yaptirmistin? herhangi bi sikayetin oldumu operasyondan sonra?

Ben cevap versem olur mu? ben de geçen yıl mayıs sonunda histereskopi yaptırdım. memorial ataşehirde. doktorum handan hanım.sonrasında hiçbir şikayetim olmadı. adet kanamasına benzer hatta daha az kanaman oluyor. 5-6 gün sürüp bitiyor. hatta hiç yatmadım. cumartesi günü yaptırdım biraz dinlendirdikten sonra eve gittik. ertesi gün bir yakınımızın düğünü vardı, düğüne gittim. pazartesi de işe başladım.

operasyonu da hiç hissetmiyorsun çünkü narkozla yapılıyor. bende polip varmış onları aldılar. başka da bir olumsuzluğa rastlanmadı. ona rağmen bir yıldır yine de hamile kalamadım. zaten bizde sorun erkek infertilitesi.
neyse, umarım yardımcı olabilmişimdir.

sevgiler

Ben cevap versem olur mu? ben de geçen yıl mayıs sonunda histereskopi yaptırdım. memorial ataşehirde. doktorum handan hanım.sonrasında hiçbir şikayetim olmadı. adet kanamasına benzer hatta daha az kanaman oluyor. 5-6 gün sürüp bitiyor. hatta hiç yatmadım. cumartesi günü yaptırdım biraz dinlendirdikten sonra eve gittik. ertesi gün bir yakınımızın düğünü vardı, düğüne gittim. pazartesi de işe başladım.

operasyonu da hiç hissetmiyorsun çünkü narkozla yapılıyor. bende polip varmış onları aldılar. başka da bir olumsuzluğa rastlanmadı. ona rağmen bir yıldır yine de hamile kalamadım. zaten bizde sorun erkek infertilitesi.
neyse, umarım yardımcı olabilmişimdir.

sevgiler
Meliscim cok tesekkur ederim cok güzel aciklamissin. Bende yaptirmak istiyorum ama kararsizim. gecen ay gittigim doktor polipten suphelendi sonrasinda bisi soylemedi beklemedeyim yani anliycagin. Tup bebege baslamadan rahimde sorun varmi yokmu ciksin istiyorum. Bu islem sonrasi korunma onerdilermi peki sana? Ve nekadara mal oldu

benim doktorum histereoskopiden önce sis (türkçesi sulu ultrason diye geçiyor) yaptı, polipi gördü. daha doğrusu yüksek ihtimal polip dedi. ama patolojik sonucu çıkmadan polip diyemeyiz dedi. ve histeroskopi yaptı. işlemden sonra korunma önermedi. hatta birkaç ay doğal yoldan bekleyelim dedi. ben geçen yıl 3000 tl gibi bir rakama yaptırdım. normalde 4000 falanmış ama biz tüp yaptırma ihtimalimiz yüksek göründüğünden biraz indirim yaptılar. tabi sonrasındaki patalojiye giden parça için ayrıca ücret aldılar. şimdi hatırlamıyorum ne kadardı. sen 4000 gibi düşün. zamlandıysa bilmem.

eğer ara kanamaların varsa yaptır derim, kanaman yoksa önce sis yapsınlar, orada polipe benzer bir görüntü varsa ve yeri itibariyle alınması gerekiyorsa o zaman yaptır.

şifalar dilerim.

sevgiler

benim doktorum histereoskopiden önce sis (türkçesi sulu ultrason diye geçiyor) yaptı, polipi gördü. daha doğrusu yüksek ihtimal polip dedi. ama patolojik sonucu çıkmadan polip diyemeyiz dedi. ve histeroskopi yaptı. işlemden sonra korunma önermedi. hatta birkaç ay doğal yoldan bekleyelim dedi. ben geçen yıl 3000 tl gibi bir rakama yaptırdım. normalde 4000 falanmış ama biz tüp yaptırma ihtimalimiz yüksek göründüğünden biraz indirim yaptılar. tabi sonrasındaki patalojiye giden parça için ayrıca ücret aldılar. şimdi hatırlamıyorum ne kadardı. sen 4000 gibi düşün. zamlandıysa bilmem.

eğer ara kanamaların varsa yaptır derim, kanaman yoksa önce sis yapsınlar, orada polipe benzer bir görüntü varsa ve yeri itibariyle alınması gerekiyorsa o zaman yaptır.

şifalar dilerim.

sevgiler
Meliscim benim doktorum adetin ikinci gunu rahimin kalin olmasindan suphe etti polip olabilir kuretaj gerekebilir uc gun sonra yine gel dedi ve gittim incelmis ama yer yer kalinlasmalar yine var bi ay daha bekleyelim dedi. devlet hastanesi oldugu icin cok da ilgilenmedi aslinda. Ara kanamam şöyle var adetimin 23. gunu bakliyo regl baslangicina kadar kahve lekelerim oluyo birde rahimin ust kisminda kucuk bi myomum varmis. Detayli anlatimlarin icin cok tesekkur ederim:16: sulu ultrasonu arastiracagim mutlaka

krishazelim merhaba nasılsın? seni 2 milyondan 76 milyon topiğinde takip ediyorum hep. artık pek yazmıyorsun ve ben seni çok merak ediyorum. senin yol göstermelerin ve tavsiyelerin üzerine biz de kaan hocaya gittik 8 aydır eşim klomen kullanıyor. biz de doğal yolla olsun diye uğraşıyoruz ama nasip tabi. siz de bildiğim kadarıyla 2.si için tekrar başladınız tedaviye. nasıl gidiyor? gelişme var mı? hbb den önce uygulanan tedavinin 5. ayında hamile kalmıştın. ben de hep 5. ve 6. aylarda olur mu ki diye bekledim ama olmadı.bu ay ise aşılamaya karar verdik. hatta doktoru aradım, bu ay aşılama için gelmek istiyoruz dedim. adetin 2. veya 3. günü gelin dedi. ben de adet olmayı bekliyordum. 9 haziran c.tesi günü akşamı olmayı bekliyordum ki akşam üzeri karnım ağrımaya başladı, baktım leke gelmiş. tamam oluyorum dedim. salı günü doktora gideriz diye düşündüm. pazar günü baktım azaldı kanama damla damla geldi. pazartsei rengi açıldı. ben adet olmayı beklerken adetim kesildi. bende dayanamayıp pazartesi akşamı idrar testi yaptım, sonuç negatif. moralim bozuldu. bugün çarşamba, daha adet olmadım. hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum. bir daha testte yapmadım. kan testi için birkaç gün geçmesini bekliyorum. kafam karmakarışık. aklım fikrim hep onda. ama hiç belirtim yok. ne dersin?

umarım sen, ben, ve bizim gibi bekleyen tüm arkadaşlar gönüllerindeki muratlarına erişir. biz. 6 yıllık evliyiz, yaşım 34. bu sefer sağlıklı bir hamileliğin başlangıcında olsam, ve hayırlı sağlıklı kusursuz akıllı bir evladım olsa..... bu mübarek günlerin hatırına...amin.

canım benım hakkımızda hayırlısı vaktı var demek kı, ınsallah kendılıgınden gelır melegın sızı uzmeden...

krishazelim merhaba nasılsın? seni 2 milyondan 76 milyon topiğinde takip ediyorum hep. artık pek yazmıyorsun ve ben seni çok merak ediyorum. senin yol göstermelerin ve tavsiyelerin üzerine biz de kaan hocaya gittik 8 aydır eşim klomen kullanıyor. biz de doğal yolla olsun diye uğraşıyoruz ama nasip tabi. siz de bildiğim kadarıyla 2.si için tekrar başladınız tedaviye. nasıl gidiyor? gelişme var mı? hbb den önce uygulanan tedavinin 5. ayında hamile kalmıştın. ben de hep 5. ve 6. aylarda olur mu ki diye bekledim ama olmadı.bu ay ise aşılamaya karar verdik. hatta doktoru aradım, bu ay aşılama için gelmek istiyoruz dedim. adetin 2. veya 3. günü gelin dedi. ben de adet olmayı bekliyordum. 9 haziran c.tesi günü akşamı olmayı bekliyordum ki akşam üzeri karnım ağrımaya başladı, baktım leke gelmiş. tamam oluyorum dedim. salı günü doktora gideriz diye düşündüm. pazar günü baktım azaldı kanama damla damla geldi. pazartsei rengi açıldı. ben adet olmayı beklerken adetim kesildi. bende dayanamayıp pazartesi akşamı idrar testi yaptım, sonuç negatif. moralim bozuldu. bugün çarşamba, daha adet olmadım. hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum. bir daha testte yapmadım. kan testi için birkaç gün geçmesini bekliyorum. kafam karmakarışık. aklım fikrim hep onda. ama hiç belirtim yok. ne dersin?

umarım sen, ben, ve bizim gibi bekleyen tüm arkadaşlar gönüllerindeki muratlarına erişir. biz. 6 yıllık evliyiz, yaşım 34. bu sefer sağlıklı bir hamileliğin başlangıcında olsam, ve hayırlı sağlıklı kusursuz akıllı bir evladım olsa..... bu mübarek günlerin hatırına...amin.

Canim insallah hamilesindir yaaa banada umut olursun sizde sorun neydi anlatirmisin biraz
Bizde onumuzdeki ay insallah kaan hocaya gidicez umarim benim esimde morfoloji dusuk yaklasik iki yil olcak hala bebek yok

canim ohh valla hem temizlik hem eglence olmus size ne güzel kolay gelsin cabuk bitsin :)))) Bizim ailelerimiz hep yanimizda bi esimin ananesinin köyü var oda istanbul şilede ayda 1-2 oraya gideriz. Bize bu sene senelik izinde yok sirket cok karisik :(( stresler icimizde patlamasa bari :)))

meliscim soylediklerin tamda hamilelik animsatiyor. Bence mutlaka en yakin zamanda kan vermelisin.

Meri gozyasi canlarim ne güzel dunyanin engüzel sesini duymussunuzz:nazar::nazar::nazar: rabbim tamamina erdirsin insallah:16:

azra.. şilede miiii köy müüüüü ne güzel köymüş o öyle....

Gunaydin kizlar hatta tunaydin
Ben arkadastayim kitap okuyooruz onlar simdi namaz molasi verdi bende size bakayim dedim
Dua saatide yapicaz insaalh listemize de dua edicem

canım ne güzel yaaa bak nasıl imrendim sana:)))) ne güzel kitap okuma saati dua saati.. süper valla..

meliscim bencede hemen kan ver kurtul aklının bir köşesinde durup seni huzursuz edeceğine öğren bir an evvel olumlu da olsa olumsuz da olsa rahat edesin..
inşalah olumludur da yine de duaalrımız bu yönde tabi.. ama rahatlamanın tek bir çaresi var kan testi..

azrammm canım daha öncede söylemiştim ben polipimi aldırdım küçük bir opersyonla . o zaman ne demek olduğunu bilmiyordum ama doktorun elime verdiği ve
git bu ameliyta girişini yaptır dediği kağıtta histereskopi yazıyordu:))) ama benimki öyle pahalı bişi değildi özel bir hastanede 300 tlye yaptırdım geçen sene
çok küçük bir operasyondu narkoz verdiler belimden iğne vurdular ne tür anestezi oluyor bilmiyorum ama..
ben yarı baygındım söyleneneleri duyabiliyordum ama sonrasını hiç hatırlamıyorum hatta doktorum o baygınlığın içinde bana sende rahim ağzı yetmezliği var sonra bana hatırlat tamammı dedi.. bende başımı salladım:)) ameliyattan sonra birazcık sancım oldu gaz verdikleri için oluyormuş sanırım birazda lavabo ihtiyacımdan dolayı kasıklarım patlıyacakmış gibi ağrıyordu o yüzden akşama kadar sancıdan ağladım
anesetesinin etkisiyle lavaboya da gidemedim sonda taktılar ve rahatladım tek şikayetim bu oldu benim..
ertesi gün günlük hayatıma devam ettim bence özelde bir daha baktır eğer polip olduğu kesise aldır ve kurtul
benim normal ultrasonda bile görülüyordu somun ekmek gibi yan durmuştu:))) doktorum önce miyom dedisonra polip dedi..

Son düzenleme:
Cinsel Gücü ve Fonksiyonu arttırır.

Goji üzümü Asya tıbbında yer alan başlıca cinsel güç arttırıcı bitkidir ve efsanevi olarak cinsel arzuyu tetiklediğine inanılır. Eski bir Çin atasözü evinden ve karısından uzaklara gitmek zorunda olan erkekler için “Kim ki evinden yüz kilometre uzağa gidecekse Goji yememelidir!” der. Modern bilimsel çalışmalar ise Goji’nin kandaki testosteron seviyesini belirgin bir şekilde arttırarak her iki cinste de cinsel gücü arttırdığını göstermektedir.

Değerli DNA’nızı korur

DNA vücudumuzdaki en önemli yapıdır. Atalarımızdan miras kalan tüm özelliklerimizin bulunduğu şablonumuz olmasının yanı sıra vücudumuzdaki on tirilyon kadar hücrenin yenilenmesi gerektiğinde, sağlıklı ve aslına uygun kopyasının üretilmesini sağlar.Kimyasallar, kirlilik ve serbest radikallere maruz kalan DNA hasarlanır ve kırılabilir ve sonuç olarak genetik (kalıtsal) mutasyonlara, kansere ve hatta ölüme sebebiyet verebilir. Goji’deki betain ve ana molekül olan polisakkaritler hasarlı DNA’nın tamiri ve restorasyonunu gerçekleştirir.

Doğurganlığı arttırır

Goji çok uzun zamandır Asya’da kadın ve erkek infertilite (kısırlık) tedavisinde kullanılmaktadır. Kadınlarda benzersiz bir şekilde Ying düzenlemesi (doğurganlık özü) gerçekleştirdiğine inanılır. Erkeklerde ise, goji polisakkaritlerinin sperm hücrelerinin ömrünü uzattığı ve testisteki hücrelerin strese bağlı azalmalarını ve ölümlerini engellediği gösterilmiştir.

goji berry nin faydalarıymıs kullanan varmı arkadaşlar merak ettim yarın alacağız da sonuç ne olur bilmem ama herseye umut bağlıyoruz

Bilgemm, arkadasım mesajını aldım ama henüz özelden mesaj atamıyorum, benide aranıza kabul ettiğiniz ve düşündüğünüz için çok çok teşekkür ederim :)
son tarih 2 mart 2012, yarında kontrolümüz var inşallah cinsiyetini öğrenicez, en umutsuz anımızda rabbimin mucizesi oldu o yüzden şu an aklıma hiç bişi gelmiyo sen ne dilersen onu yazabilrsin

5N1ke canım sen histereskopi nerde yaptirmistin? herhangi bi sikayetin oldumu operasyondan sonra?

azra ben bahçecide yaptırdım iki histeroskopiyide cnm.

operasyonda genel anestezi uyguladılar. derli toplu ameliyat masasında yatıyorsun narkozu verdikten sonra başlıyorlar işleme....
ne ağrı, ne sızı ne de utanma sıkılma olmuyor allaha şükür. öncesinde de sonrasında da...

ilk histeroskopide 7 gün ikincide 3 gün kanamam oldu ama öle ahım şahım bir kanama değil.

ilk histeroskopinin yarındası gidip 16 saat nöbet tutmuştum düşün. kurkulacak bir yanı yok.

tüp bebek öncesi mutlaka yaptır derim. körlemesine rahimin içini görmeden transfer yapılmasın.

keşke ben bilseydim böyle birşey olduğunu inan bir dakika düşünmezdim yanii:19:

diğer arkadaşın dediği sulu usg aslında histeroskopinin bir çeşidi. 3 çeşit histeroskopi var biri ofis tipi diğeri tanısal öbürüde cerrahi histeroskopi...
ofis tipini hiç yaptırmadım normal muayene masasında yapılıyor bir problemin olup olmadığı daha net anlaşılıyor. ama senin polibin varsa zaten müdahale edilecektir. parça alınıp patolojiye gönderilir....

ücret konusuna gelince 1500 tl. ben sağlık sektöründeyim diye biraz inidirm yapıyorlar.
bende de rahim duvarındaki plesanta parçasını alıp patolojiye gönderdiler. onun ücretide 200 e yakındı sanırım..

aklıma gelenler bunlar sormak istediğin birşey olursa seve seve cevaplarım :34:

bir de operasyon sonrası 20 gün kadar hormon tedavisi uyguluyorlar. rahim içi yapısıklık olmasın, rahim daha çabuk toparlansın diye...

ben hala kullanıyorum..

bu sıcaklarda hormon tedavisi gerçekten çekilmez oluyormuşşş:ssz:

Back
X