- Konu Sahibi boncukboncuk
- #86.601
Merhaba canlarim nasilsiniz ?
Bilgem tup bebegin hayirli olur insallah sonucun pozitif olur insallah .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kasımda testimiz bayram sonrasına kalır büyük ihtimal..sız ne zamn test yaptıracaksınız
yada yaptırdınızmı?
geçmiş olsun ronyam Allah şifa versin.kızlarrr dularınıza çok ihtiyacım var ateşim çıktı 37.8 çok yüksek değildi ama vücudum feci yanıyordu
ılık duş aldım şuan şimdi 36.9 a düştü ama şuan bile sanki çıkıyor
düşmezse parol içmeyi düşünüyorum
canim minoset icsene ben kutu kutu icmistim
cok gecmis olsun
benimde basima ne geldi
Dun dis doktoruna gittim kanal tedavisi yapilirken alet in ucu kirildi ve dr cikaramadi disimin icinde kaldi ignesi
cikarma sansi da yokmus
uzerini dolgu ile kapatacakmis(
bayagida igne![]()
onun orada oldugunu bilmek cok kotu ve cikarilamayacagini bilmek daha kotu
enfensiyon yapmazsa sorun yokmus yaparsa once dis cekilecekmis sonrada o alet cikarilacakmis![]()
gecmıs olsun krıs yaa ne sacma bısey olmus oyle hakkatencanim minoset icsene ben kutu kutu icmistim
cok gecmis olsun
benimde basima ne geldi
Dun dis doktoruna gittim kanal tedavisi yapilirken alet in ucu kirildi ve dr cikaramadi disimin icinde kaldi ignesi
cikarma sansi da yokmus
bayagida igne![]()
enfensiyon yapmazsa sorun yokmus yaparsa once dis cekilecekmis sonrada o alet cikarilacakmis![]()
Merhaba canlarim nasilsiniz ?
kızlarr ben hastaneye gidiyorum ateşim 38 i geçti
dualarınızı bekliyorum
dualarınızı bekliyorum
kızlarrr dularınıza çok ihtiyacım var ateşim çıktı 37.8 çok yüksek değildi ama vücudum feci yanıyordu
ılık duş aldım şuan şimdi 36.9 a düştü ama şuan bile sanki çıkıyor
düşmezse parol içmeyi düşünüyorum
dualarınızı bekliyorum
ronyam gecmis olsun canim ya dikkat et kendine..kis geliyo bu havalara cok dikkat etmek lazim aldatici oluyo..
kris sanda gecmis olsun canim bencede sakincali bi durum ne sacma ya onu cikarak bisey olmamasi ins seni rafhatsiz etmez canim..
lorkem ah ahh gonlume soz gecmiyo ne yapim cikmiyacagini bile bile bi umut yapiyorumher ayy ama bu ay daha cok umutluyum neden bilmiyorum adet olursam bu ay daha cok yikilicam galiba
![]()
ekinn ne haber moralin duzeldimi biraz..
antalya nasilsin canim..
bilgem histosroskopiyi doktorum benden de istemisti biz amnim olup yaptiramadim bi turlu..en iyisini yapiyosun canim tedaviye baslamadan once butun onlemlerini al..
canim minoset icsene ben kutu kutu icmistim
cok gecmis olsun
benimde basima ne geldi
cikarma sansi da yokmus
bayagida igne![]()
insallah hayirli sonuc alirsin canim benim
çok şükür canım.idare ediyorum.
sen nasılsın.![]()