• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım hayırlı ugurlu olsun ıNŞALLAH ALLAHIN ıZNıYLE ve senin azminle bebeyin sana geldi canım darısı bizim de başımıza ıNŞALLAH

Rabbim bu yolda emek harcayan herkese hamile olmayı nasip etsin ınşallah. Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki bende hamileyim. Neler yaşadığımı, ne kadar emek harcadığımı biliyosunuz. Sonucu öğrendiğimden beri hepiniz dualarımdasınız, ne olur sizde bana dua edin.

Rabbim bu yolda emek harcayan herkese hamile olmayı nasip etsin İnşallah. Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki bende hamileyim. Neler yaşadığımı, ne kadar emek harcadığımı biliyosunuz. Sonucu öğrendiğimden beri hepiniz dualarımdasınız, ne olur sizde bana dua edin.

Allah sag salim saglikli kucaginada almayi nasip etsin . Cok sevindim canim umut oldun bizlerede .

Rabbim bu yolda emek harcayan herkese hamile olmayı nasip etsin İnşallah. Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki bende hamileyim. Neler yaşadığımı, ne kadar emek harcadığımı biliyosunuz. Sonucu öğrendiğimden beri hepiniz dualarımdasınız, ne olur sizde bana dua edin.

Canım yaa...Çok sevindimmm..Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah canım..Çok duygulandım..Dualarımdaydın hep, yine öyle olacaksın ama bu sefer hamilelik için değil:)) Sağlıklı sihhatli kucağına alabilmen için. Hep adınla dua ettim sana. Benim adımda Funda, dualarında bulundurursan adımı çok sevinirim canım..Gerçekten senin adına çok mutluyumm..Umut oldun yol oldun bize. İnşallah darısı biz bekleyenlere..Çok dikkat et kendine:CüvCüv::))

tebriklerrrr gece gece öyle sevidim ki sanki çok yaın bi tanıdığımdan bi haber almış gibi inan sağlıkla doğsun büyüsün inşallah
sevgiler:emir_bebek::emir_bebek:

tebriklerrrr gece gece öyle sevidim ki sanki çok yaın bi tanıdığımdan bi haber almış gibi inan sağlıkla doğsun büyüsün inşallah
sevgiler:emir_bebek::emir_bebek:

Çok teşekkür ederim, evet bizler birbirimizin sevincini de üzüntüsünü de öyle içten hissediyoruz ki. Rabbim bekleyenlerede nasip etsin. Topiğimiz bol bol hamile haberi versin İnşallah.

Canım yaa...Çok sevindimmm..Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah canım..Çok duygulandım..Dualarımdaydın hep, yine öyle olacaksın ama bu sefer hamilelik için değil:)) Sağlıklı sihhatli kucağına alabilmen için. Hep adınla dua ettim sana. Benim adımda Funda, dualarında bulundurursan adımı çok sevinirim canım..Gerçekten senin adına çok mutluyumm..Umut oldun yol oldun bize. İnşallah darısı biz bekleyenlere..Çok dikkat et kendine:CüvCüv::))
Çok ama çok ama çok teşekkür ederim. İnan bende çok sevindim çünkü ne kadarda çabalasak Rabbim ol demedikten sonra bişey olmuyor. Artık en azından yaptıklarımın bişeyleri değiştirdirdiğini sizlerde gördünüz. Umarım peşimden teker teker gelirsiniz. Tahlil sonucu almaktan dönerken ayağımı süründüm yere zaten. Sana da adında dua ettim, İnşallah hepde edicem hem sana hem diğer arkadaşlara.

Çok ama çok ama çok teşekkür ederim. İnan bende çok sevindim çünkü ne kadarda çabalasak Rabbim ol demedikten sonra bişey olmuyor. Artık en azından yaptıklarımın bişeyleri değiştirdirdiğini sizlerde gördünüz. Umarım peşimden teker teker gelirsiniz. Tahlil sonucu almaktan dönerken ayağımı süründüm yere zaten. Sana da adında dua ettim, İnşallah hepde edicem hem sana hem diğer arkadaşlara.

Sağol canım edeceğini biliyorum. Aynı amaçta tek yürek olduk hepimiz. Teker teker gülecek inşallah yüzümüz. Dün gece eşim diyor ki sen hamile kalmış gibisin:)) İnan öyle oldu:)

allah tamamına erdirsin inşallah...listenizi ilk eklediğinizde gözümü korkutmuştu doğrusu ama 5 ay gibi bi sürede dileğinize kavuşturdu sizi,bize de iyi bir örnek oldunuz...
sevgiler...

Teşekkür edrim darısı isteyen herkesin başına ınşallah. Rabbim çok büyük ve sağolsun ıbrahim Adnan Saraçoğlunun yardımlarını asla unutamam. Gönderdiği kürler gerçekten işe yaradı.

Çok tebrik ederim canım. Allah sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah. Darısı başımıza....

boncuk canım ibrahim saraçoğlunun bu kürleri pahalı mı. fiyatı nedir toplam senin ve eşinin kullandığı kürlerin? bilgi verirsen sevinirim....

Canım sperm sayısı azlığı kürü 167 lira, biz 1.çayı kullandık sayı arttı. 2.çayın yarısında da hamile kaldım. Çaylar zaten 3 aylık, haftada 2 defa içiliyor aynı günler olmak koşuluyla. Benim kullandığım aslanpençesi çayı ise 107 lirave 21 gün aralıksız kullanıyosun.

Canım sperm sayısı azlığı kürü 167 lira, biz 1.çayı kullandık sayı arttı. 2.çayın yarısında da hamile kaldım. Çaylar zaten 3 aylık, haftada 2 defa içiliyor aynı günler olmak koşuluyla. Benim kullandığım aslanpençesi çayı ise 107 lirave 21 gün aralıksız kullanıyosun.

senın ıctıgın cayın ıcınde sadece aslan pencesı mı var baska bıtkı varmı ????

senın ıctıgın cayın ıcınde sadece aslan pencesı mı var baska bıtkı varmı ????

Canım benim yazdığım çayların üstünde yazan latince isimleri, internetten araştırmıştım latince isimlerini oradn biliyorum. Çayların içinde başka bitkilerde var mı açıkcası bilmiyorum. Saraçoğlu Hocamla birebir görüşürsen net sonucu alırsın. Çünkü herkese uyguladığı tedavi seçeneği başkadır.

Back
X