- Konu Sahibi boncukboncuk
boncukcuğum özeline yazdım tekrar yazayım buraya.senin morfoloji ve hareketlilik de süpermiş.doktorlar hep aynı canım.neden eskilerin çocuğu pluyormuş.şimdikilerin amacı tüp bebek.mesela canım bizimkide 63 milyona yükselmişti.doktor bile şaşırdı.aslında ilaç bile vermek istemiyorlar.mesela proxeed plusu ben yazdırdım ona.sanki yazınca bişey oldu.görende bedava sanar.1 ayda 220 tl çıkıyor.işte doktor verdi olsun dedim.
bu arada sana bir şey daha demek istiyorum.senin sayın gayet iyi.eğer sen dede sorun yoksa bebiş gelir.ama sana tavsiyem çatlama iğneleri vurunman.o şekilde hamile kalmak kolaylaşıyor.tanıdığım kişiler bu şekilde hamile kaldı.
Teşekkür ederim canım, ben de senin yazdıklarından yola çıkmıştım çok şükür Rabbim yardım etti bişeyler yoluna girmeye başladı. Dediğin çok doğru daha gittiğimiz üroloji doktoruna eşim tahlilini alıp hemen götürmüştü ve doktor sadece hemen gel seni varikosel ameliyatı yapalım morfoloji iyice düzelsin demiş. Ya ben anlamıyorum neden hep işin kolayına kaçıyorlar daha öncede sayı düzelmez demişlerdi ne oldu? İnanmadım doktora ve eşimle kesinlikle ameliyat olmaması gerektiği konusundan anlaştık. İnsan destekleyici bi ilaç verir biz sayıyı nerden nereye yükseltmeyi başarmısız.
Bende çok şükür herhangi bir sorun yok, 1-2 ay geçsin olmazsa dediğin gibi kadın doğumcu kontrolüne giricem artık aşılamamı olur çatlatma iğnesi bilmiyorum.
Hayırlı haberlerimizle görüşürüz İnşallah....Allahım hepimizin yardımcısı olsun.:1rolleyes: