Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2. KK nın En Şık Bayanı Yarışması - Abiyelerimiz ve Biz
vala 4 diorum başkada bişe demiorum, maşallah elbise ve onu taşıması harika
lütfen kimseyi suçlamadan, zan altında bırakmadan, kendisini savunmaya geçirtip yarışmanın gizlilik kurallarına aykırı davranmasına sebep olmadan yorumlar yapalım..
13 numara valla viktorya bekım halt etmiş yanında her kimsen bacım:1closedeyes: 4 numara çok hoş..ay ben bidaha bakıcam çok kararsız kaldımbenneyaptımki
16 çok hoş bir elbise... yerimseniben 15 in üzerindeki kendi sözü nişanı için falanmı çok şahşahlı bir elbise ama hoş rengi modeli :lepi: 4ü herkes cok beyenmıs ama bana gore hos degıl..ama nerde cekıldgnı mrk ettm dogrusu yerimseniben 10 numaranın kendısıne bıtıyorum zaten ben :lepi: 5 numaranın elbısesıde cok hos yerimseniben
Haklısın yani ne ara gördünüz elbiseyi de süperi koydunuz oraya?
Hayır yani herkesin fikri ok, herkes istediğine oy verir ok, kimse kimseye karışamaz ok de, insan sormadan da edemiyor şaşkınlık gereği?:1ninca:
Elbise nerdeeeeee?
arkadaşlar 11 numara benim lütfen birbirimizi kırmayalım başkalarını görüşlerinded saygı duyalım boydan foto çekenimemiştim o gün benmde abiye kıyafetle bir tek bu resmim pc de olduğu için bunu eklemek zorunda kaldım kimse beğenmek zorunda değil ayrıca....