2.Kez sertleşme süresi

Biz niye bir kere yapıyoruz şuan bunu sorguluyorum 😂😂
Doyurucu oluyorsa 2.ye gerek duymuyorsunuzdur, biz de çoğu zaman 1de kalıyoruz

Kayınvalidemle kayınpederim ayrı yatıyorlar ama ilişki olacağı zaman adam çağırıyormuş kadını, olduktan sonra da kadın kendi yatağına gidiyormuş. Bu modeller de var yani. Benim demek istediğim buydu çevremde sadece bu örnek olduğu için.
O nasıl şey ya,yanımda yatmayan adam canı isteyince çağıracak, hayatta gitmem

Bu libido şeysi bir biz de yok sanırım satılmıyor ki alak :işsiz: :işsiz: millet ne ile besleniyor aceb
Ben sürekli gıda takviyesi kullanıyorum bacım, tarafların enerjisi denk değilse mecburi çözüm üretiliyor. Huzur istiyorsan çözüm üretiyorsun mecburen.

Gün içinde 5 belki olur ama arka arkaya beş beni aşar, o kadarına ne gerek var yangından mal mı kaçırıyoruz.
Biz çocukları satacak yer bulsak bir balayı yapacağız o zaman görürdük gerçek performans ne ama bu süreçte kış günü imkansız maalesef.

• Komik
Reactions: Z P
Hiç çıkmadan devam ediyor içinde zaten kendi sertleşiyor hemen. Yani bence çok güzel oluyor lakin daha sonra birinin sizi yerden kazıması gerekiyor. Zira bacaklarınız titriyor 😂
Ben de onu dicektim 😂 insan çarpık yürümeye başlar sonra 😂😂 bak şimdi merak ettim benimkini gaza getiriyim akşam dicem de direk uykuya geçiyo 🤦🏻‍♀️

Genelleme dogru olmaz sanirim ama ilkten sonra max. 5-10 dk.da yeniden hazir hale geliyor. Bazen daha kisa suruyor. Ben mudahale edersem o kadar da surmuyor hatta. Siz 1,5 - 2 saat demissiniz. Yasi var sanirim.
Bence de yas olayı var yoksa 1.2 saat sırf yeniden sertleşmesi için beklenilmez yatak da hele birde gecenin o saatinde ne isteknkalir ne zevk

Herkesin dinamiği farklıdır, burada yazan bayanlar ağırlıklı yarım saat demiş hatta beş dakika diyen de var ama bunları duyup eşinizin yetesiz olduğu gibi bir düşünceye kapılmayın, her beden aynı enerjiye sahip olmak zorunda değil.

37 yaşındayım 12 yıldır evliyim sarılmasam bile gece ayağım kolum eşime dokunmazsa uyuyamam, aynı sorunun cevabını ben de hep merak etmişimdir, yaşlanınca tahammül mü edemiyorlar birbirlerinin bedenine acaba
Geçenlerde komşumuz anlattı dedi ki eşimle birlikte uyumuyorum dedi kadın 65 yaş üstü bende neden diye sordum ama cevap vermedi

Geçenlerde komşumuz anlattı dedi ki eşimle birlikte uyumuyorum dedi kadın 65 yaş üstü bende neden diye sordum ama cevap vermedi
Aslında benimkiler de ayrı yatıyor ama onların durumu farklı zaten, boşanmış gibiler aynı evde bile yaşamıyorlar 😂 o yüzden neden ayeı yatıyorsunuz diye sormam anlamsız

Sanırım kadın menapoza girince istek falan kalmıyor e adamında rahat durmayacağını biliyor o yüzden yatakları ayırıyor .

Sanırım kadın menapoza girince istek falan kalmıyor e adamında rahat durmayacağını biliyor o yüzden yatakları ayırıyor .
Kadın olsun erkek olsun şayet düzenli cinsel hayatları varsa erkekte ereksiyon oluyorsa giderek azalsa bile tamamen bitmez diye düşünüyorum.

Hanımlar Merhaba;

Eşim ile birlikte olduğumuz zaman ilk boşalmadan sonra malasef 2.sertleşme olmuyor ve birlikte olamıyoruz.

1,5 - 2 Saat sonra sertleşme olup tekrar ilişkiye girebiliyoruz. İnternetten araştırdım ama net bir süresi olmadığını söylüyor uzmanlar.

Sizlerde de öylemi yoksa eşimde fiziksel bir problemmi mevcut.

Zaten çocuklardan çok fırsat bulamadığımız için olmuşken gecede 2 yada 3 kez olsun istiyoruz.

Fikirleriniz için teşekkür ederim.
Canım kişiden kişiye değişir bence eşinde sorun yok aslında sende farkındasın.. Bir de 2. Kez 3. Kez niye yapcanız ki 😂 tabi siz bilirsiniz istek sonuçta isterseniz yapacaksınız da ne bilim şimdi düşündüm biz çok nadir öyle 2. Olur 3. Hiç olmaz mesela..Hani ilkini yaparsın sonra muhabbet edersin biraz bişeyler olur bi elektriklenme neyin olur o an 2. İstersin olur da ne bilim fırsatını bulduk haydi 2. Yapalım 3. De olsun derseniz baskı olur zaten diye düşünüyorum ya ben 🤭 Ben hiç dakika tutmadım bu arada bilmiyorum..

Kadın olsun erkek olsun şayet düzenli cinsel hayatları varsa erkekte ereksiyon oluyorsa giderek azalsa bile tamamen bitmez diye düşünüyorum.
Evet erkeklerin uzuuuncaa bir süre cinsel isteklerinin bitmedigini duymuştum sanırım ortalama 75 yaşına kadar cinsel istekleri devam ediyormuş.

Birde cinsel ilişki sonrası yürürken sıkıntı yaşayanlar varmış böyle birşey var mı gerçekten valla gözüm korktu duyunca (21 yaşında ve bekarım tanıdığım insanlara yüzyüze bakarken soramayacağim soruları buradan soruyorum lütfen kızmayın)

Evet erkeklerin uzuuuncaa bir süre cinsel isteklerinin bitmedigini duymuştum sanırım ortalama 75 yaşına kadar cinsel istekleri devam ediyormuş.
Kadın menapoz ile üreme kaabiliyetini sonlandırsada düzenli cinsel hayat varsa cinsellige devam edebilir diye düşünüyorum ama bireysel farklılıklar illaki vardır.

Birde cinsel ilişki sonrası yürürken sıkıntı yaşayanlar varmış böyle birşey var mı gerçekten valla gözüm korktu duyunca (21 yaşında ve bekarım tanıdığım insanlara yüzyüze bakarken soramayacağim soruları buradan soruyorum lütfen kızmayın)

Normal koşullarda olmaz öyle bir şey, ilişki esnasında can yakacak ters bir hareket olmuş olması lazım ya da sabaha kadar hiç durmamış olmaları lazım

Kadın menapoz ile üreme kaabiliyetini sonlandırsada düzenli cinsel hayat varsa cinsellige devam edebilir diye düşünüyorum ama bireysel farklılıklar illaki vardır.
Gebzede 14 yıl önce bir olay duymuştum, nenenin biri torununun düğününde düşmüş bayılmış apar topar hastaneye kaldırmışlar, nenenin hamile olduğu çıkmış ortaya 😂😂😂 menapoza güvenmemek lazım aklınızda bulunsun. Nene bayağı da yaşlıymış

Normal koşullarda olmaz öyle bir şey, ilişki esnasında can yakacak ters bir hareket olmuş olması lazım ya da sabaha kadar hiç durmamış olmaları lazım

Gebzede 14 yıl önce bir olay duymuştum, nenenin biri torununun düğününde düşmüş bayılmış apar topar hastaneye kaldırmışlar, nenenin hamile olduğu çıkmış ortaya 😂😂😂 menapoza güvenmemek lazım aklınızda bulunsun. Nene bayağı da yaşlıymış
Allah'ım sen koru😆😆

menapoz ile adeetten kesiliyor kadın. sonuçta adet döllenmeyen yumurtaların dışarı atılma durumu oluşuyor bilemedim şimdi gerçek olmmayabilir mi acaba

X