- 29 Eylül 2020
- 12
- 8
- 46
-
- Konu Sahibi Mor karanfil
Merhaba. Geçmiş olsun. Benim merak ettiğim zaten deri esnedi ve orda bir boşluk oluştu. Ağrı eziyeti aynı mi oldu?Kızlar,6.gün önce meme büyütme ameliyatı oldum,2.kez.çünkü iki yıl önceki ameliyatımda 325 cc protez koymuş doktorum.omuzlarım geniş olduğu için beğenmedim,küçük görünüyordu hala.ilk ameliyatım çok ağrılı geçti,günlerce ağrı,yatıp kalkmakta zorluk çektim.Kas altıydı ameliyat.İyileşmede zorluk çekince 2.ameliyatı asla düşünmüyordum.şimdi iyi ki olmuşum diyorum.çünkü hemen toparlandım,ağrılarım az oldu çok şükür.400 cc koydu doktorum.memnunum yani.
Sağolun,teşekkürlerMerhaba. Geçmiş olsun. Benim merak ettiğim zaten deri esnedi ve orda bir boşluk oluştu. Ağrı eziyeti aynı mi oldu?
ucret nasıl oluyor? Fiyat ilk yaptıran gibi aynı fiyat miSağolun,teşekkürler
Benim yaram taze benimde inşallah böyle ağrısız gecerKızlar,6.gün önce meme büyütme ameliyatı oldum,2.kez.çünkü iki yıl önceki ameliyatımda 325 cc protez koymuş doktorum.omuzlarım geniş olduğu için beğenmedim,küçük görünüyordu hala.ilk ameliyatım çok ağrılı geçti,günlerce ağrı,yatıp kalkmakta zorluk çektim.Kas altıydı ameliyat.İyileşmede zorluk çekince 2.ameliyatı asla düşünmüyordum.şimdi iyi ki olmuşum diyorum.çünkü hemen toparlandım,ağrılarım az oldu çok şükür.400 cc koydu doktorum.memnunum yani.
Merhaba boyun kilon kac acaba bende 400 yaptırdım ve pişmanım 500 istemedigim için omuzlarım geniş 1.60 boy 55 kiloKızlar,6.gün önce meme büyütme ameliyatı oldum,2.kez.çünkü iki yıl önceki ameliyatımda 325 cc protez koymuş doktorum.omuzlarım geniş olduğu için beğenmedim,küçük görünüyordu hala.ilk ameliyatım çok ağrılı geçti,günlerce ağrı,yatıp kalkmakta zorluk çektim.Kas altıydı ameliyat.İyileşmede zorluk çekince 2.ameliyatı asla düşünmüyordum.şimdi iyi ki olmuşum diyorum.çünkü hemen toparlandım,ağrılarım az oldu çok şükür.400 cc koydu doktorum.memnunum yani.
325le 400 arasında cok fark oldu mi?1.68 boy,64 kiloyum.omuzlarım geniş.Doktor,Türk hastalara 450 hiç takmadım dedi.Ben 2.ameliyatta 450 istiyorum deyince.Ben de 400 olsun o zaman dedim.size 500 fazla gelirdi zaten
Size kac cc takıldı önceki kac cc diMerhaba 5gun once revizyon oldum.Neredeyse sifir agri ilkinde epey zorlanmistim.2.si ki suanda tamamen sargiliyim ameliyatli oldugumu sargilar olmasa unutucam
350ye 325 di.Suan 225 her ikisi de.cok memnunum kendi dokumla beraber son derece normal boyutlarda suanda.sarkma ihtimalini de ortadan kaldirmis oldum bu kararla.350likler ilk 90 gunde baya sarkik duruordu 8.aydan sonra aynaya bakilmiycak halde nine memesine donmustu :)Size kac cc takıldı önceki kac cc di
Merhaba boyun kilon kac acaba bende 400 yaptırdım ve pişmanım 500 istemedigim için omuzlarım geniş 1.60 boy 55 kilo
Aklıma kondu gene unutamıyorum kiKızz sen hâlâ niye buralarda geziyosun