- Konu Sahibi Mor karanfil
Yine vazgeçmeyeceksen devamAklıma kondu gene unutamıyorum ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine vazgeçmeyeceksen devamAklıma kondu gene unutamıyorum ki
İdolümsünYine vazgeçmeyeceksen devam
Kiz sen en sonunda olacaksın bu ameliyatı hadi bakalimİdolümsün
400 cok buyuk degil ki bana 350 takildi sanki hic yok gibi. Gogus dokunuz varmıydiBenim 3 yil once 400cc takilmisti,hep buyuklugunden sikayet ettim ,degistirmek ce daha kucuk bir protez koymak icin tekrar ameliyat oldum 3 hafta once.Malesef son dk korktum ve degisme istemedigimi soyledim .Sadece diklestirme yapildi.Drum yinede bayagi kuculdugunu soyledi ama hala cok odemliyim.Bu arada boyum 168-66 kilo yani pek ufak sayilmam yinede 400 gozume cok buyuk geliyor. Kas alti yaptirmistim
Evet benim gogus dokum vardi, bende cok buyuk duruyor 400cc ,yada ben buyuk gogusleri sevmiyorum diye takinti yaptim. Keske diyorum sadece diklestirme yapsaydim.400 cok buyuk degil ki bana 350 takildi sanki hic yok gibi. Gogus dokunuz varmıydi
Herkesin derdi farklı bazisi yapilanin buyuklugunden şikayetçi kimisi de yapilanin kuck olduğundan. O yuzden yaptıracak olanlar cok iyi düşünsunEvet benim gogus dokum vardi, bende cok buyuk duruyor 400cc ,yada ben buyuk gogusleri sevmiyorum diye takinti yaptim. Keske diyorum sadece diklestirme yapsaydim.
Geçmiş olsun peki ağrı durumu nedir diklestirme çok acıyor mu acaba teşekkür ederimEvet benim gogus dokum vardi, bende cok buyuk duruyor 400cc ,yada ben buyuk gogusleri sevmiyorum diye takinti yaptim. Keske diyorum sadece diklestirme yapsaydim.
Tesekkurler sagolunGeçmiş olsun peki ağrı durumu nedir diklestirme çok acıyor mu acaba teşekkür ederim
Merhaba, sizinle iletişime geçmek isterim.Ben de ikinci ameliyatı düşünüyorum bana bilgi verirseniz çok sevinirim.Cvbınızı bekliyorumKızlar,6.gün önce meme büyütme ameliyatı oldum,2.kez.çünkü iki yıl önceki ameliyatımda 325 cc protez koymuş doktorum.omuzlarım geniş olduğu için beğenmedim,küçük görünüyordu hala.ilk ameliyatım çok ağrılı geçti,günlerce ağrı,yatıp kalkmakta zorluk çektim.Kas altıydı ameliyat.İyileşmede zorluk çekince 2.ameliyatı asla düşünmüyordum.şimdi iyi ki olmuşum diyorum.çünkü hemen toparlandım,ağrılarım az oldu çok şükür.400 cc koydu doktorum.memnunum yani.
Merhaba, siz memelerinizin büyüklüğünden şikayet edip biraz daha küçülttürmek istediniz doğru okumuşum değil mi? Büyük mü duruyordu neden değişiklik istediniz çünkü buradaki herkes daha büyük memeler istiyor ben de dahil.Ne gibi şikayetleriniz oldu acaba?Tesekkurler sagolun
Evet bende agri oldu ve hala sol memede agri ve siskinlik ve agirlik hissi devam ediyor .Odemler cok fazla ,odemlerim gecse umarim daha iyi olucam ce biraz daha kuculur diye umut ediyorum. Agrilarim ilk 3 gun fazlaydi ama agri kesicilerle idare ediyordum. Sanirim herkese gore degisiyor
Evet aynen oyle ,ben ilk 3 yil once diklestirme ve protez yaptirdim. Ama buyuklugu hakkinda hic bilgim yoktu,drum ameliyat oncesi normalmi iddialimi olsun demisti,bende iddiali demistim.Ama iddiali derken dolgun ve diri anlamindaydi buyuk degil.Sonrasi malum..Goguslerim hep buyuk geldi bana,elbise giyince hep ondan dar geliyor,dugmelerim kapanmiyor derken ekim ayinda tekrar Istanbul a geldim ve kucuk protez yaptirmak istedim.Ama tekrar ayni acilari yasarim diye korktum vazgectim ,oysa drum herseyi hazirlamisti.Ameliyattan diklestirme yapildi sadece ve drum yinede kuculdu dedi.400cc benimkiler.Evet daha iyi duruyor ama buyuk geliyor hala gozume.Merhaba, siz memelerinizin büyüklüğünden şikayet edip biraz daha küçülttürmek istediniz doğru okumuşum değil mi? Büyük mü duruyordu neden değişiklik istediniz çünkü buradaki herkes daha büyük memeler istiyor ben de dahil.Ne gibi şikayetleriniz oldu acaba?
yani şimdi ben 90 bine oldum tekrar olmak istersem bu kadar para mı vereceğim ayy mutsuz küçük memelerle kaldım ortadaaaa8 bindi 2018 yılında.şimdi 16 bin dedi,önceki hastam olduğun için 15 bin olsun dedi.ilk yaptıran 14 binmiş.2.ameliyatta silikon yerini,kapsülü temizliyorum ondan fiyat bin,iki bin fazla oluyor dedi doktor.dolar,euro arttı ondan yani