Benimde 15 gun once bebegim õldu dogum yaptim acisini yasayan anlar sadece.. insanalar uzulme yine olur demesinden biktim.. 2-3 bebek arka arkaya kaybeden insanlar dolu diyorum, ben allahtan torpil mi aldimda bi daha bisi olmaz diolar anlamiyorum.. kaderde yaziliysa yine cekecem.. simdi ornekler cogaldikca iyice korkar oldum cok var arka arkaya bebek kaybeden.. melek annesi olmakla gurur duyuyorum ama yine de kucagima almayi tercih ederdim elimde degil
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2. kez melek annesi oldum
- Konu Sahibi gayu35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Basin sagolsun cnm cok uzuldum boyle yasayanlari gorunce daha da uzuluyorum 2.ciye ayni uzuntuyu yasama korkusu beni mahvediyo.. allah yardimcimiz olsunçokk acııı arkadaşım benim tam 6 tane bebeğim öldü
psikolojim bozuk ama rabbim veriyor sabrını ..o kalp atışlarının sesleri kulaklarımdan hiç gitmiyorr
- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
rabbim bana bu aciyi birdaha yasatma dedim ama kader vardir bir bildigi kanamam acildi ve melegim kardesinin yanina gitti halbuki kalbini duymustum cok aci cok
Birtanem basın sağolsun oysa çok sevinmistim ikinciye. seni tanıyorum.
Rabbim sabırlar versin canım sana ve tum bu olayı yasayan arkadaşlara..
umarım tekrardan sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın sıkı sıkı tutunur.
- 5 Şubat 2015
- 21
- 4
- 3
- 38
Merhaba ben tam 9ay bebeğimi karnımda taşıdım.bağlandım ona 9ay sonra doğdu 24saat yaşadı kaybettim dünyam yıkıldı hiçbir bebek saglıklı doğmayacak hep öleceksin gibi geliyordu tam bir sene sonra kızımı kucağıma aldım sag salim hamdolsun simdi 3.bebeğime hamileyim o korkuları hala yaşıyorum ama Rabbime sığınıyorum ona emanet herşeyin hayırlısını o bilir diyip teslim oluyorum dilerim hepiniz inşallah bir gün yavrularınızı kucagınıza alırsınız meleklerimiz nasılsa bizi bekliyor çok zor acı geçmiyor hergün aklıma geliyor bebeğim ama elden birşey gelmiyor
Sağol canm rabbim bebeğini sana bağışlasınBirtanem basın sağolsun oysa çok sevinmistim ikinciye. seni tanıyorum.
Rabbim sabırlar versin canım sana ve tum bu olayı yasayan arkadaşlara..
umarım tekrardan sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın sıkı sıkı tutunur.
Allah seni evlatlarına bağışlasın canm bu 2. Bebegimi kaybedisim insan olumlu istesede düşünemiyorMerhaba ben tam 9ay bebeğimi karnımda taşıdım.bağlandım ona 9ay sonra doğdu 24saat yaşadı kaybettim dünyam yıkıldı hiçbir bebek saglıklı doğmayacak hep öleceksin gibi geliyordu tam bir sene sonra kızımı kucağıma aldım sag salim hamdolsun simdi 3.bebeğime hamileyim o korkuları hala yaşıyorum ama Rabbime sığınıyorum ona emanet herşeyin hayırlısını o bilir diyip teslim oluyorum dilerim hepiniz inşallah bir gün yavrularınızı kucagınıza alırsınız meleklerimiz nasılsa bizi bekliyor çok zor acı geçmiyor hergün aklıma geliyor bebeğim ama elden birşey gelmiyor
- 5 Şubat 2015
- 21
- 4
- 3
- 38
Allah herseyin en iyisini bilir cnm herseyde bir hayir vardir teyze kizimin okadar cok dusugu olxuki bizde unuttuk sayilarini simdi 8-9yaslarinda bir oglu var ve yine hamile Allahtan umit kesilmez zamani varxdir belki insallah sende bir gun annelik duygusunu tadarsinamin cnm Allah seni evlatlarına bağışlasın canm bu 2. Bebegimi kaybedisim insan olumlu istesede düşünemiyor
İnşallah canm sagolAllah herseyin en iyisini bilir cnm herseyde bir hayir vardir teyze kizimin okadar cok dusugu olxuki bizde unuttuk sayilarini simdi 8-9yaslarinda bir oglu var ve yine hamile Allahtan umit kesilmez zamani varxdir belki insallah sende bir gun annelik duygusunu tadarsin
- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
Sağol canm rabbim bebeğini sana bağışlasın
amin canimin ici allah razi olsun :)