• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.kez gebe kalamayanlar

beyzanur0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
17
4
1
27
Kızlar 7 yaşında kızım var 2.kez gebe kalamadım korunmadığım halde daha önce bir kaç kez doktora kontrol amaçlı gittim eşimde benimle geldi rahim flim temiz çıktı eşimin sperm hızı kalitesi temiz çıktı doktor psikolojikmen olmuyor dedi .
Zaman geçtikten sonra başka doktora gittim yumurta takıbi yaptı çatlatma iğnesi verdi yine olmadı bu arada adetim herşeyim düzenli kist felan hiçbir şey yok ondan sonra bir daha doktora gitmedim .
1 sene olmuş doktora gitmeyeli artık doktora gitmeye düzenli tedavi görmeye karar verdim sizinde ikinci gebelik geç olanlar yada çevrenizde böyle sorun yaşayanlar oldu mu ?

Kızlar 7 yaşında kızım var 2.kez gebe kalamadım korunmadığım halde daha önce bir kaç kez doktora kontrol amaçlı gittim eşimde benimle geldi rahim flim temiz çıktı eşimin sperm hızı kalitesi temiz çıktı doktor psikolojikmen olmuyor dedi .
Zaman geçtikten sonra başka doktora gittim yumurta takıbi yaptı çatlatma iğnesi verdi yine olmadı bu arada adetim herşeyim düzenli kist felan hiçbir şey yok ondan sonra bir daha doktora gitmedim .
1 sene olmuş doktora gitmeyeli artık doktora gitmeye düzenli tedavi görmeye karar verdim sizinde ikinci gebelik geç olanlar yada çevrenizde böyle sorun yaşayanlar oldu mu ?
Benimde 7 yaşında kızım var . 5 senedir olmuyordu. 4 aylik hamileyim simdi . Sizin gibi tedavi oldu bana da ama işe yaramamisti. Psikolojik dendi . Anksiyetem de var ondan olmuyor dendi . Antidepresan falan kullandıktan sonra hamile kaldım

I ilkimgnc nasıl yani canım antidepresan hapı gebeliği engellemez mi acaba önce beyini mi rahatlatmak gerek anlamıyorum.
Ben hiç tedavi görmedim yani sadece şimdiye kadar kullandığım tek şey folik asit ve çatlatma iğnesi bende artık bu ay tedaviye başlıcam birde öyle denemek istiyorum bakalım

Back