2.kez düşük yaptım.sebebini bulamıyorum lütfen yardım

canim. benim iki dusuk var. yuksek riskli gebelikteki dr direk yazi ile genetige yolladi beni. insallah sorun cikarmazlar. dr eger sorun olursa 1 de bos gebeligim var dedi. eee nasil yalan soylerim. ne zaman yasadin bos gebeligi ne yaptilar deseler ne derim? gerci ben de erken dogmusum. belku o da ise yarar. saolun.
sizde sonuc ne cikti?

Ben 8 düşük yasadım ama hic bir sorun bulamadılar yurt dışında yasıyorum ne buradaki nede Türkiye'deki doktorlar bi sorun bulabildi bi kızım var 2. De yolda Allah izin verirse olacağı varsa oluyor arkadaslar

arkadaslar olanlari buradan yazmak istedim belki birilerine ileride yarar diye. cok sukur bugun genetik bolumu beni kabul etti. sadece kan aldilar. "trombofili paneli" istendi yaziyor formda. kan tupunun uzerinde de "faktor" yaziyordu. tam anlamadim. 15 gun sonra sonuc cikacakmis. o zaman yine yazarim.

Ben 8 düşük yasadım ama hic bir sorun bulamadılar yurt dışında yasıyorum ne buradaki nede Türkiye'deki doktorlar bi sorun bulabildi bi kızım var 2. De yolda Allah izin verirse olacağı varsa oluyor arkadaslar

canım sen iğne kullanıyormusun peki??ALLAH bağışlasın bebeğini

canım sonçlarını yaz mutlaka haberleşelim..

Ben de de MTFHR ler heterozigot çıktı
Doktor hamilelikten 1,5 ay önce günde 1 coraspin,1 folbiol verdi şu an kullanıyorum
ve hamileliği öğrenir öğrenmez 0,4 lük iğne başlicaz dedi

çoğu profesör de burdan okuduğum kadarıyla aynı faktörlere bu şekilde tedavi vermiş
Eğer doktorum iğne vermeseydi başka doktora gidecektim.
Çok riskli bir faktör değil ama 2 defa iğnesiz denedik,bu defa iğneyle deneyelim dedi.

canımbenim doktorda yanı tedaviyi verdiisenn kaçıncı haftalarda düşük oldu ben mayısta korunmayı bırakıcam inşallah bu sefer güzel olur iğne işe yarar...haberlerini bekliyorum

canımbenim doktorda yanı tedaviyi verdiisenn kaçıncı haftalarda düşük oldu ben mayısta korunmayı bırakıcam inşallah bu sefer güzel olur iğne işe yarar...haberlerini bekliyorum

günaydın canım benim ilk bebeğimin 8 haftalıkken kalp atışı yavaşladı,zaten son 2 hafta kanamam olmuştu
en sonunda adet kanaması gibi olmaya başlayınca tekrar gittim parça bile kalmamıştı,öyle düşmüş hatta doktor şaşırdı.
2. düşükte de 7. hafta dolmuştu kalp atışını ve bebeği göremedik
kese büyümüştü ama bebek sanırım erken ölmüştü,bu defa o kadar şanslı olamadım kürtaj masasına yattım maalesef.
3,5 ay geçti,bu ay korunmayı bıraktım.
inşallah işe yarar iğneler,nasıl yapçam bilmiyorum çok korkuyorum
hem iğneden hem de işe yaramamasından korkuyorum

canım durumumuz aynı ilkinde kalbi yavaşladı 7 haftalık kürtaj oldum 2.de ise kese vardı bebeği göremedik kendiliğinden düştü..sorunumuzda aynı biirbirimizi takip edelim mutlaka inşallah başarıcaz:))))

bu arada iğneye başlamak için geç kalma benm doktorum adet geçmesini bekleme ilişkiden 9 gün sonra kan testi yaptır pozitifse hemen iğneye başlayacağız dedi sende geç kalma canım senden güzel habeler bekliyorum hamile kalırsan haberleşelim mutlaka

Kader arkadaşım inşallah bu defa olacak,iğnenin işe yaradığını ispatlayan çok güzel örnekler var
doktorum da kalp atışını beklemicez pozitif görür görmez başlicaz dedi.
benim bata 6 gün var,2 gün sonra kan testi yaptırmayı düşünüyorum canım.
yani yumurtlamadan 9 gün sonra dediğin gibi
hadi hayırlısı olsun,takipçinim ben de senin

zaman geçtikçe daha çok korkuyorum ne yapıcam bilemiyorum artık kendimi bazen karanlıkta savaşıyormuş gibi hissediyorum...bazem çok ağlıyorum ben yoksa anne olamayacakmıyım bir çocuğun bana anne dediğini duyamayacakmıyım diye düşünüyorum..kendimi yetersiz hissediyorum..artık iyice kötü olmaya başladım hamile arkadaşlarımı görünce yada bebeği olan kıskanmak değil ama kendime acıyorum...zavallı gibi hissediyorum halbuki onlar için ne kadar kolay hamile kalmak ve doğumyapmak..ama ben...karanlığın içindeyim çok mutsuzum çok yanlızım ve çaresiz hissediyorum...birtek iğne var ama oda kesin çözüm değil gibi hissediyorum bazen korkuyorum.birgün geçecekmi bu içimi acıtan parçalayan acılar****o kadar olumsuzluğu üstüste yaşadımki sadece bunlar değil artıkçok yoruldum..artık mutsuzluk ağır geliyor bana.

ozelden cevap yazamadigim icin burdan yaziyorum.oncelikle cok gecmis olsun yasadiklarini bende yasadigim icin seni cok iyi anliyorum.benim 3 kaybim oldu.2.den sonra yapilan testlerde sadece mtfhr 677 heterezigot cikti.gittigim bir dr igne kullanacaksin dedi digeri hic birseye grek yok sokaktan yuz kisiyi cevirsek ellisi bu sekilde cikar dedi bir baska dr onlem amacli aspirin kullan dedi. sonra ucuncu kez hamile kaldim. aspirin kullandim ama malesef 9. haftada kalbi durdu melegimin.genetik test yaptirdigimizda kromozom bozuklugu cikti yani kan pihtilasmasi falan degildi sebebi.dorduncu hamileligimde hicbirsey kullanmadim suan allahima sukurler olsun alti bucuk aylik bir oglum var.kendi hikayemi paylastim.igne aspirin kullanma demiyorum yanlis anlasilmasin.sana tavsiyem cok fazla dr dolasip kafani karistirma en guvendigin drla yoluna devam et.en kisa zamanda bebesini kucagina alirsin insallah.

canım çok teşekkür ederim ALLAH bağışlasın bebeğini.artık çok yoruldum ve umarım bu sonolur.demekki üst üste kromozom bozukluğundan düşükler olabiliyormuş.çok sağol cevabın için:)))

offf. kizlar normalde bugun regl gunum olmayinca test yaptim. hayalet cizgi cikti. ya dollenmeden bu yana 7 gun gecmis olmali cunku sadrce o gun birlimtelik var ve kaza oldu o gun. oyyyy. napcam simdi. daha 1 martta kurtaj oldum.

offf. kizlar normalde bugun regl gunum olmayinca test yaptim. hayalet cizgi cikti. ya dollenmeden bu yana 7 gun gecmis olmali cunku sadrce o gun birlimtelik var ve kaza oldu o gun. oyyyy. napcam simdi. daha 1 martta kurtaj oldum.

hamilesin sanırım silik çizgi pozitif oluyor çünkü..eğer öyleyse yapacak birşey yok tadını çıkaracaksın hamileliğin:))

hamilesin sanırım silik çizgi pozitif oluyor çünkü..eğer öyleyse yapacak birşey yok tadını çıkaracaksın hamileliğin:))

canim iki tane kaybettim ben de. daha istemiyorum ki. ya vallahi kaza oldu. desem kimse inanmaz. cumada pihti testleri cikacak. bakalim o gun birseyler derler sanirim.

canim iki tane kaybettim ben de. daha istemiyorum ki. ya vallahi kaza oldu. desem kimse inanmaz. cumada pihti testleri cikacak. bakalim o gun birseyler derler sanirim.

ben senin yerinde olsam hemen riskli gebelik uzmanına giderdim ama önce kan tahlili yapptırırdım...çoğu zaman pıhtılaşma olmasa bile 2 düşük yapanlara önlem oldsn diye iğne veriliyor..bende çok ac bi pıhtılaşma var ama doktor normalde iğne vermezdim ama 2 düşük yaptığım için 3.hamileliğimde ilişkiden 9 gn sonra kan tahlili yaptır dedi pozitifi görünce hemen iğneye başlayalım dedi.clexan 0,4 diye standart bit tedavi uygulanacak.madem bu testleri yaptırıyordun keşke iyi korunsaydım ama olduysada bence geç kalma git kan tahlili yaptır bu konularda uzman bir perinatalog doktordan destek almanı tavsiye ederim...inşallah bu sefer güzel ilerler mutlaka haber ver canım banada

bak birde şunu yapabilirsin o testleri yaptırdığın yeri ara genetik bölümünü hamile olabileceğini söyle belki çıkmıştır sunuçlar.çıkmadıysada bence hemen doktoruna git belki önlem olsun diye nazı ilaçlar yada iğne verir.ama şuda var belkide pıhtılaşman hiç yoksa yaşadıkların tesadüfse iğneye bile gerek kalmaz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…