ben senin yerinde olsam hemen riskli gebelik uzmanına giderdim ama önce kan tahlili yapptırırdım...çoğu zaman pıhtılaşma olmasa bile 2 düşük yapanlara önlem oldsn diye iğne veriliyor..bende çok ac bi pıhtılaşma var ama doktor normalde iğne vermezdim ama 2 düşük yaptığım için 3.hamileliğimde ilişkiden 9 gn sonra kan tahlili yaptır dedi pozitifi görünce hemen iğneye başlayalım dedi.clexan 0,4 diye standart bit tedavi uygulanacak.madem bu testleri yaptırıyordun keşke iyi korunsaydım ama olduysada bence geç kalma git kan tahlili yaptır bu konularda uzman bir perinatalog doktordan destek almanı tavsiye ederim...inşallah bu sefer güzel ilerler mutlaka haber ver canım banada
bak birde şunu yapabilirsin o testleri yaptırdığın yeri ara genetik bölümünü hamile olabileceğini söyle belki çıkmıştır sunuçlar.çıkmadıysada bence hemen doktoruna git belki önlem olsun diye nazı ilaçlar yada iğne verir.ama şuda var belkide pıhtılaşman hiç yoksa yaşadıkların tesadüfse iğneye bile gerek kalmaz belki.
saol canim. hastaneye gidip kan verdim. bakalim ogleden sonra cikacak. ona gore hareket ederim.
bu arada ben iyi korunuyordum. cidden kaza. kondom icimde kaldi. hemen kalkip dus aldim her yanimi yikadim ama o da tam yumurtlama gunune denk gelmis. ates olctugum icin yumurtlama gununu bulabiliyorum. kismet.