- 9 Aralık 2010
- 3.909
- 100
Canim 6.haftafa kanama konrole gittim kese bozulmu kalp atisi durmus clexane kullanmama ragmen doktorda sasirdi ve beta cok yuksek oldugundan parsiyel mol gebelikten suphelendi yada bebegw alt kromozom bozuklugundan.esimde ve bende kromozom testi temiz cikmisti ama bebekte sorun cikarsa o sorunu bizde kan tahlili yaparak taramasini yapacak ve bizzdede cikarsa ptg tüp bebek önerecek ama eger bebekteki sorun bizde cikmzsa tekrar deneyin diyecwkmis.ben bizde kromozom sorunu cikacagini sanmiyorum artik xok bunaldim hayattan zevk alamiyorum insanlarla iletisim kurmak istemiyorum.cok caresiz hissediyorum canim ama kader.doktor diyor 8.gebeliginde kucagina alan var ama dayanmasi cok zor ciģerim yaniyor derler ua ne oldugunu anladim hergün kanli gözyasi döküyorum umudumu kaybetmek üzereyim.neyse canim senide üzmeyeyim şimdi allah senin evladinisaglikla kucagina almana yardim etsin sen cok iyi bir insansin ćunkü
seni anlıyorum tatlım herşey allahtan,hayırlısı olsun.üzülme diyemiyorum ben de yaşadım çünkü elinde değil insanın.
biraz kendinle başbaşa kal,insanlarla çok fazla iletişim kurma kendini biraz toparlayana kadar.
yalnız kalmak daha iyi gelecektir.ben de 2. düşüğümden sonra haftalarca alışveriş merkezine bile gitmedim insan görmeyeyim diye.
evde uyumak istiyodum sadece.biraz kafanı dinle.anlatmak derdini dökmek istersen veya bişey sormak istersen de ben burdayım canım
sonuçta bir sorun çıkmayacak tüp bebeğe falan da gerek kalmicak bak gör.yavrunu kucağına alacaksın.bunlar da bizim sınavımızmış diyelim.benim de hala yaşadıklarım aklıma gelip durur,ama sen sağlıklı ol yeter ki en önemlisi o.
ben 2. düşüğümü yaptıktan sonra çok üzülmüştüm.bigün afedersin tuvalette öyle bir kan geldi ki benden neye uğradığımı şaşırdım.ve o sıralarda arkadaşımın ablasında aynı şey olmuştu,sonuç bağırsak kanseriydi.o kadar korktum ki sağlığımı kaybettiğim için.inan o an bebek olayını rafa kaldırdım kendi derdime düştüm.
8. gebeliğini beklemeyecek senin bebek öyle de düşünme emi canım,kendine çok iyi bak bir an önce toparlanman için dualarım seninle