2.kez düşük yaptım.sebebini bulamıyorum lütfen yardım

saol canim. hastaneye gidip kan verdim. bakalim ogleden sonra cikacak. ona gore hareket ederim.

bu arada ben iyi korunuyordum. cidden kaza. kondom icimde kaldi. hemen kalkip dus aldim her yanimi yikadim ama o da tam yumurtlama gunune denk gelmis. ates olctugum icin yumurtlama gununu bulabiliyorum. kismet.

canım demekki olması gereken buymuş sonucunu alınca yaz hemen ve devamınıda yaz bende 2 düşük yaptım o yzden merak ediyorum seni...belki senin mucizen olur işte bu kadar imkansızlığa rağmen geldiyse bi sebebi vardır.pıtılaşma sonuçlarını daha erken alamazmısın???

canım. idrar testini hep aynı marka kullanıyorum ben. ama bu kez yanılttı. 1 saat arayla iki farklı idrarla hemen pozitif çıktı. amma kan = koca bir 0. yani bebiş yok. yanlış alarm. kısmet.

kizlar. ben anlamiyorum dr da cokkk gicikti. yarin asil uzmana gidecegim acil randevu aldim.
testte:
faktor v leiden: normal
protrombin:normal
mthfr: heterozigot mutasyon
mthfr: normal
pai-1 (4g/5g): 4g/4g

3 ve 5 no.li testler de sorun var ama dr tekrarlayan dusuk sebebi olamaz dedi. bi dahakinde yuksek doz folik asit icersin belki kan sulandirici da gerekir dedi. adam gibi cevap vermedi bile. sinir oldum. 3 ay korun dedi. yarin cok iyi bir riskli gebelik uzmanina gidecegim. sonucunu yazarim tekrar.

canim. dr bu test sonuclari normal dedi. bu tarz dusukler genelde erkekten kaynaklanirmus onun icinde yapilacak birsey yokmus. sansimiza bozuk sperm gelmis olairmis. yani tamamen sans. sonucta ikimizde de soru yokmus. tekrar dene 6 ay sonra dedi. 3 ay once de elevit ve folbiol almaya basla dedi.no kadar :)

benm doktor kesinlikle erkekle ilgisi yok sen hamile kalabiliyorsan onun spermnde sorun yoktu dedi..bence sen bir doktora daha git canım iğne önerebilirler sonuçlarına göre önlemolsun diye.sen bilirsin ama benm doktor perinatalog ve prof bana 3 ay süre verdi2 düşük olduu için iğne kullanacaksın dedi belki bakılamayan genlerde sorun olabilirmiş diye...peki sen 6 ay beekleyecekmisin?

canim. farkli iki dr a gittim ikisi de perinatolog. ikimizin de saglikli oldugunu soylediler. dediki: sen 1 yumurta atiyorsun bozuk olma ihtimali dusuktur ama olabir. erkek ise milyonlarca spetm yolluyor. icindeki kotu olan sperm dollerse yumurtayi iste o zaman dusuk olur dedi. dolayisiyla sperm icin bir tedavi yapilamaz dedi. sansiniza boyle olmus dedi.

bakalim canim kismet artik. biraz daha beklerim. 4 ay kesinde 6 ayi bilemem.

anladom cnm bnada doktor kesin kan pıhtılaşman var demedi ama eğilimin var hamilelikte artabilir bu iğnelerin zararı yok önlem olarak kullanmalısın dedi o yüzden dedim..hayırlısı olsun inşallah.

gün geçtikçe umudum kalmıyor bu foruma yazdıklarımı gün gelirde mutlulukla okuyabilirmiyim bilmiyorum daha önce bebeği olan bir arkadaşımı hiç kıskanmamıştım dün bir arkadaşımın bebeği dünyaya geldi ALLAH onu korusun sağlıkla büyütsünler ama kendime çok kızgınım çünkü ilkkez birini kıskandım ama benmde haklı sebeplerim var bugüne kadarhep iyi oldum ama ben hep acılar yaşıyorum bebeklerim yaşamıyor belkide hiç anne olmayacağım o sözcüğü duyamayacağım yavrum diyemeyeceğim hiç bibebeğe sarılıp kokusunu çekemeyeceğim çok duygusalım bu gece yine ama kendime çok kızgınım arkadaşımı kıskandığım için bazen bu dünyada yaşamak istemiyorum artık bıktım hep aynı korku ile yaşamaktan insanların çevremdekilerin acıyarak bakmasından

esmiras tatlım yazını görünce çok üzüldüm
inan bana seninle aynı hisleri yaşadım aylarca,biliyosun aynı şeyleri yaşadık ben de 2 defa bebeğimi kaybettim
sorunlarımız aynı çıktı ve tedavimiz bile aynı.şimdi bunları kafandan atıyosun en önemlisi moral
biliyorum hiç kolay değil diyorum ya aynılarını yaşadım ne hissettiysen aynısını hissettim
hayırlı zamanda hamilelik haberini alıcaz bak daha yeni bıraktın korunmayı canım
ve iğneler inşallah işe yarayacak.ben sana bir örnek olayım yine kanamalar yaşadım lekelerim oldu ağrılarım var ama çok şükür ite kaka 11. haftaya geldik ben 8. haftayı geçemezken buna bile inanamıyorum.emin ol sen de iğneler sayesinde sorunsuz bi hamilelikle bebeğini kucaklayacaksın canım.
benimle hamile kalan arkadaşlarım bebekleriyle tatile gidiyolar insan ister istemez ben yaşamasaydım bunları diyo ama bi hayır var herşeyde.
hadi toparlan üzme kendini,beni de üzme
kendimde seni görüyorum ben.senin bu yazdıklarını okumaya vaktin olmayacak ilerde minik yaramazın seni beş dakika rahat bırakmicak sen yeter ki inan ve bol bol dua et canım

canım zaten sen bana o kadar moral oluyorsunki sen 2 gn yazmayınca korkuyorum sen iyi ol inşallah ki bizede umut ol canım benim.inşallah riskli zaman geçiyor bak az kaldı..ben bazen çok üzülüyorum ağlıyorum içip sarhoş olup herşeyi unutasım geliyo sonra toparlanıyorum böyle zaman geçiyor tatlım ama inşallah dediğin gibi olur bakalım göreceğiz benm rahmimde ufak bi yara oluşmuş şimdi ilaç falnda kullanıyorum bu ay tatile gideceğim annemlerle artık biraz kafamı toparlayıp temmuzda ovulasyon testide aldım onunla deneyeceğim.ilk ikisinde hemen kalmıştım ama şimdi oda kolay olmayacak gibi görünüyor...canım sen mutlaka yaz sen uzun süre yazmayınca korkuyorum bak..teşekkür ederim yazdığın için canım benm iyiki varsın insan burada hiç tanımadığı kişilerle bile dost olabiliyor

Arkadaşım öncelikle çok çok geçmiş olsun. Umarım tekrarını yaşamazsın. Minikkelebek yazınca fark ettim sayfanı. Canım yalnız değilsin ki. Maalesef aynı şeyleri yaşayan yüzlercesinin arasındayız. İnsan başına gelince daha iyi anlıyor tabii ki. Ben de sürekli minikkelebeğin arkasından gidiyorum. Hatta ona şimdi, bak bebeişine iyi bak bu sefer doğuralım diyorum. Umutsuzluğa kapılma lütfen. Ben 35 yaşındayım ve 2 düşükten sonra umarım bebeğimi kucağıma alabileceğim. Önümde çok uzun yıllar da yok.
Bana da doktorum tedbir amaçlı olarak iğne başladı. Hep olumlu düşünmeye çalışıyorum. Senin de bebişin gelecek, ümitsizliğe kapılma. Tatilde kafanı dağıt,dinlen, bomba gibi gel

canım sağol sizin böyle güzel hikayeleriniz oldukça moral olarak düzeliyor insan sende erkenmi yapmıştın düşüklerini bi sebep bulunamadımı?

canım sağol sizin böyle güzel hikayeleriniz oldukça moral olarak düzeliyor insan sende erkenmi yapmıştın düşüklerini bi sebep bulunamadımı?

Benim ilkinde 6. haftada düşük başladı kürtaj oldum, diğeri 5. haftada kendiliğinden düştü. Doktor genetik testi istemişti. Burda yaptıramadığım için, izmi de yaptıracaktım. Bahar veya yaz ayı gibi gideriz demiştik. Ama eşimle sonra oturup konuştuk ve bir kez daha denemeye karar verdik. Zaten testlerin sonucunda da uygulanacak tedavi pek farklı değil. Yine karından yapılan iğne başlayacaklardı. Şimdi zaten önlem amaçlı olarak verdi doktorum, kullanıyorum canım.. İnşallah en kısa zamanda sen de bebişine kavuşacaksın. Çok öpüyorum canım...

kızlar benimde ilk hamileligim kendinden düştü ikinci hamile oldugumu ögrendigimde hem sevinç vardı hemde üzüntü kanamam vardı acile gittik kan deyerim 72.60 çıktı dedigim gibi sevinimmi üzülümmü anlamadım hemen ertesi gün doktora gittik doktor kandeyerin ikiye katlarsa hamileligin devam ediyor katlamazsa düşük dedi ve iki gün sonra kan testi yaptırdık sonuç 60.53 çıktı çok üzüldüm bu aradada zar gibi çok ince parça geldi daha sonra akşam mide bulantısı baş dönmesiyle tekrar hastaneye gittim kan deyerim bu sefer 68.73 çıktı şidi öyleden sonra tekrar kan deyeri yaptırcam acaba gerçekten düşükmü yoksa bebişim tutundumu ve neden düşük oluyo bilginiz varsa lütfen cevap verirmisiniz

3.kez kürtaj oldum yine bebeğim beni bıraktı üstelik hiç bi sebep yok iğnede kullandım bu sefer ama olmadı.yaşadığım acıyı anlatmamın tarifi yok üstelik hiç çocuğum yok ve hiç olmayacak diye çok korkuyorum...

canım sonucun ne oldu bilmiyorum yeni farkettim yazını moralini bozmak istemem ama az artması olabilirama değerin düşmesi iyi değil..tabi aynı yerde yaptırdıysan

canım yaaa ne oldu?
görünce çok üzüldüm,lütfen mesaj gönder.Allah sabır versin ne diyeyim valla bilmiyorum.
Ama lütfen umudunu kaybetme sen de anne olacaksın o nasıl söz

Canim 6.haftafa kanama konrole gittim kese bozulmu kalp atisi durmus clexane kullanmama ragmen doktorda sasirdi ve beta cok yuksek oldugundan parsiyel mol gebelikten suphelendi yada bebegw alt kromozom bozuklugundan.esimde ve bende kromozom testi temiz cikmisti ama bebekte sorun cikarsa o sorunu bizde kan tahlili yaparak taramasini yapacak ve bizzdede cikarsa ptg tüp bebek önerecek ama eger bebekteki sorun bizde cikmzsa tekrar deneyin diyecwkmis.ben bizde kromozom sorunu cikacagini sanmiyorum artik xok bunaldim hayattan zevk alamiyorum insanlarla iletisim kurmak istemiyorum.cok caresiz hissediyorum canim ama kader.doktor diyor 8.gebeliginde kucagina alan var ama dayanmasi cok zor ciģerim yaniyor derler ua ne oldugunu anladim hergün kanli gözyasi döküyorum umudumu kaybetmek üzereyim.neyse canim senide üzmeyeyim şimdi allah senin evladinisaglikla kucagina almana yardim etsin sen cok iyi bir insansin ćunkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…