Kızlar bu bir mucizeee!!
pazartesi günü cildiyeciye gitmiştim.
bana hap ve 2tanede jel verdi.
BENZALİN; gece yatmadan önce sürüyorum kuruyana kadar bekliyorum sonra yıkıyorum.
biri ise IMEX diye bir jel fondaten etkisi var onun renginde çok olmasada yüzü kapatıyo oda yüzü kurutuyTao belirli bi zaman sonra yüzümü yıkıyorum.
Pazartesinden itibaren bunları yapmaya başladım haplarımı içtim sivilcelerim ve izleri 2günde gözle görülür bi şekilde kaybolmaya başladı..
Tavsiye ediyorumm..
dur dur:)var olan sivilceyi kurutmuş anladgm kadarıyla :)ben 5 snedir uğraşıyorum bi bilsen neler çektiğimi ahh ahh
şu regl dönemimde, başlarken ve bittikten sonrada bi süre devam eden sivilcelerimden nefret ediyorum.. denesemmi
benim yanaklarımda çıkıyo ve kıpkırmızı oluyo kendimi yeni ergenliğe girmiş gibi hissediyorum bide regl döneminde kendini beğenmeme duygusu falan olur ya. kremi denedim ama o daha beter yapıyo
Bepanthen'de çok iyi geliyor evet.
genellikle yüzümle oynayıp yara yaptığım için kullanıyordum onu..
yoksa iltihablı sivilcelerde birşey değiştirmiyo.. aksine yağlı olduğundan daha fazla çıkartıyo e cilt'te yağlı tabi..
nivea visage'ın ürünlerini kullanmaya başladım bende. gündüz kremi yumuşatıcı losyonu peelingi bilmem nesi yüzüm için 150 lira harcadım minik minik şelereama çok faydası olsada regl dönemnde sökmüyo arkadaş çıldırcak gibi oluyorum aynaları kapatıyorum:90:
nivea visage'ın ürünlerini kullanmaya başladım bende. gündüz kremi yumuşatıcı losyonu peelingi bilmem nesi yüzüm için 150 lira harcadım minik minik şelereama çok faydası olsada regl dönemnde sökmüyo arkadaş çıldırcak gibi oluyorum aynaları kapatıyorum:90:
valla bizimki başka bi boyut. kıl tüy sivilce selülit göbüş. ufh allahtan selülitim yokilkokulda çantamdan daha ağırdı beslenme çantam dokunsalar yuvarlancak gibiydim. birden boya attımda kurtuldum.
ben şuan pempe maskeyi deniyorum sivilcelerime iyi geldi gibi bakalım inşh=)
yaa bende ona güvenemiyorum işte ucuzuda var pahalısıda pembe maskenin reklamı çıktıya, her markada var:S sen hangi marka kullanıosn cnm
doctor hypnoze yazıo üstünde 79 mu neydi evet ya ucuza da var 30 fln ama bu iyi galiba:) güzl geldi acayip ferahlatıo yüzümü
bide youtubede gördm seda sayanda çıktı pempe maskenin tarifini verio
2 kaşık kil
gül yagı bir yemek k.
badem yagı bir ymk k.
kayısı yagı bir ymk k.
avukado yagı bir ymk k.
yüzünüzde varsa hafif kırışıklar için e vitamini
diye ama bakıyorum benim aldgım pempe maskenn içindekilere alkol var daha birsürü şeyler de var ama yukardakilerin çoğu var
bide hücre yenileyici bişey var içinde ebruli şovdada gördüm hücre yeniliyici maske tarifi
acaba hepsini karıştrp denesem mi diye düşnyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?