ya ben hiç sevmiorum bi yemek bi tatlı bi çay kaşığı bilmem ne al işte gitsin beya:90: sonuç gerçkten ii olrsa bende yapıyımm ya
inşh olursa yazarım sana ben 5 senedir uğraşıyorum hep geçici neticeler aldım ama bu sefer ümitliyim
bu dediğin, türk filmlerinde çocuğun kardeşi hastalanır bu ilacı içersen iyileşeceğini söyledi doktor hepsini birden iç hemen iyleş demesi gibi.. bence yazmamış ol
bununda üstesinden gelebilirizbiz kk kadınlarıyız:90:
Pembe maske'yi sadece yüzümdeki tüyler için kullanıyorum..
hoooop çok güzel alıyor :)))
ondan başka bişeyini göremedim.. aynı tas aynı hamamdı yani.
ama şuan ki durumumdan gayet memnunum
hahahaha dur daha hevesimi kırma yeniden ümitlenmiştim ilk kullandgmda bi azdırdı ama şimdi iyi yüzüm yani düzenli kullanyımde bir bakalım:d
Lazer tedavisini hiç düşündünüzmü?
bu sivilceleri yaktırma diye bi olay varmış.
bir bilgin varsa paylaş memnuniyetle dinlerim hatta çok iyi olur=)
Sitelerde fiyatları yazmıyor fakat hemen hemen hepsi 5-6 seans'ta biter diye yazmış
aslında gidip görüşmeniz lazım :)
iyi bi başlangıç olabilir sizin için
evet ama ben biraz çekingenim fiyat sorma konusunda fln o yüzden yapmıyorum(((
Nasıl çekingensiniz :) bir güzellik salonuna girip sadece fiyat sorucaksınz gayet basit :)
benim bi arkadaşım yaptırmıştı artık sivilce yaktırmamıdır yoksa lazermidir her neyse gayette güzel bi cildi oldu.
ama tabi güzel cildinin olması onu cipsten kurtaramadı :))
bu cildin yağ dengesiyle alakalı birşey.
ben birde hava güneşliyse ve o gün dışarı çıkıcaksam mutlaka koruyucu güneş kremi sürüyorum yüzüme :)
çekiniyorum ben aynn bende öyleyim cips çikalata dondurma tatlı hep yerim hergün hatta kavh6 yapmam cipsle doyururum karnımı düzensiz beslinyrm günde bir ögün:SS:
benim arkadaşım ekmek arası cips yerdi siz gene iyisiniz :)))
çöp gibiydi ama sivilcesi vardı sivilce demeyelim yağ bezesi gibi küçük küçüktü.
oda cildiyeciye gitti.
bu bakırköyde cilt için açılmış bi hastaneye gitti.
gerçekten geçti sivilcesi sadece ilacın yan etkisi yüzündeki kızarıklıklar oldu onlarıda fondatenle kapatıyordu zaten :)
geçince gerçekten geçiyor yeterki ilaç sağlam olsun.
şu regl dönemimde, başlarken ve bittikten sonrada bi süre devam eden sivilcelerimden nefret ediyorum.. denesemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?