Sivilceli Ciltler 2 jel ile Sivilcelerim 2 günde gözden kaybolmaya başladı!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Pembe maske'yi sadece yüzümdeki tüyler için kullanıyorum..
hoooop çok güzel alıyor :)))
ondan başka bişeyini göremedim.. aynı tas aynı hamamdı yani.
ama şuan ki durumumdan gayet memnunum

Pembe maske'yi sadece yüzümdeki tüyler için kullanıyorum..
hoooop çok güzel alıyor :)))
ondan başka bişeyini göremedim.. aynı tas aynı hamamdı yani.
ama şuan ki durumumdan gayet memnunum

hahahaha dur daha hevesimi kırma yeniden ümitlenmiştim ilk kullandgmda bi azdırdı ama şimdi iyi yüzüm yani düzenli kullanyımde bir bakalım:d

Lazer tedavisini hiç düşündünüzmü?
bu sivilceleri yaktırma diye bi olay varmış.

aaa düşünmez olur muyum herşeyi düşündüm ben biraz maddi olarak sıkıntım var yoksa poff beni kimse tutamaz izleri geçirio hemen yaptrrdm
fiyat araştırması yapmadım peki bilmiyorm ama seans birz pahalıymış heralde

evet ama ben biraz çekingenim fiyat sorma konusunda fln o yüzden yapmıyorum (((

Nasıl çekingensiniz :) bir güzellik salonuna girip sadece fiyat sorucaksınz gayet basit :)
benim bi arkadaşım yaptırmıştı artık sivilce yaktırmamıdır yoksa lazermidir her neyse gayette güzel bi cildi oldu.
ama tabi güzel cildinin olması onu cipsten kurtaramadı :))
bu cildin yağ dengesiyle alakalı birşey.
ben birde hava güneşliyse ve o gün dışarı çıkıcaksam mutlaka koruyucu güneş kremi sürüyorum yüzüme :)

çekiniyorum ben aynn bende öyleyim cips çikalata dondurma tatlı hep yerim hergün hatta kavh6 yapmam cipsle doyururum karnımı düzensiz beslinyrm günde bir ögün:SS:

çekiniyorum ben aynn bende öyleyim cips çikalata dondurma tatlı hep yerim hergün hatta kavh6 yapmam cipsle doyururum karnımı düzensiz beslinyrm günde bir ögün:SS:

benim arkadaşım ekmek arası cips yerdi siz gene iyisiniz :)))
çöp gibiydi ama sivilcesi vardı sivilce demeyelim yağ bezesi gibi küçük küçüktü.
oda cildiyeciye gitti.
bu bakırköyde cilt için açılmış bi hastaneye gitti.
gerçekten geçti sivilcesi sadece ilacın yan etkisi yüzündeki kızarıklıklar oldu onlarıda fondatenle kapatıyordu zaten :)
geçince gerçekten geçiyor yeterki ilaç sağlam olsun.

onu bende yapardım bide ketçap sıkardım oh miiss

fondoten etkisi yapar ciltte zaten onun rengindedir ama yüze sürüldüğü zaman beyaz olur.
yağlı gelebilir size ama kullandıktan bir süre sonra farkediyor ama benim önerim bnzemycin hemen kurutur

kızlar önce gidin kırk tane işe yaramaz sey alacağınıza -ki ben çok yaptım bunu- la roche temizleyicisini alın eczanelerde var ama hepsinde deil fransız malıdır fiyatı 40 tl civarı sonra da bi tane fucidin krem her gece ve sabah o temizleyiciyle yıkayın ve her gece ve sabah temizleme işlemi arksaından fucidini incetabaka halinde sürünsadece sivilceli yere, bi de ellememeye gayret edin sivilcelerinizi nasıl faydası olcak inanamayacaksınız bana da dua etmeyi unutmayın ayrıca haftada bi kez peeling bi kez de kil maskesi bunu 1 ay devam edin bakın neler oluyo siz bile inanamayacaksınız belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…