• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler 2 jel ile Sivilcelerim 2 günde gözden kaybolmaya başladı!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

miniciki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
627
317
123
Sakarya
Kızlar bu bir mucizeee!!
pazartesi günü cildiyeciye gitmiştim.
bana hap ve 2tanede jel verdi.

BENZALİN; gece yatmadan önce sürüyorum kuruyana kadar bekliyorum sonra yıkıyorum.
bu kremin kutusunda saf su ve birde beyaz bir toz bulunuyo onları karıştırıyosun başta sonra sürmeye başlıyosun.

biri ise IMEX diye bir jel fondaten etkisi var onun renginde çok olmasada yüzü kapatıyo oda yüzü kurutuyo belirli bi zaman sonra yüzümü yıkıyorum.

Pazartesinden itibaren bunları yapmaya başladım haplarımı içtim sivilcelerim ve izleri 2günde gözle görülür bi şekilde kaybolmaya başladı..
Tavsiye ediyorumm..:52:

Son düzenleme:
Kızlar bu bir mucizeee!!
pazartesi günü cildiyeciye gitmiştim.
bana hap ve 2tanede jel verdi.

BENZALİN; gece yatmadan önce sürüyorum kuruyana kadar bekliyorum sonra yıkıyorum.
biri ise IMEX diye bir jel fondaten etkisi var onun renginde çok olmasada yüzü kapatıyo oda yüzü kurutuyTao belirli bi zaman sonra yüzümü yıkıyorum.

Pazartesinden itibaren bunları yapmaya başladım haplarımı içtim sivilcelerim ve izleri 2günde gözle görülür bi şekilde kaybolmaya başladı..
Tavsiye ediyorumm..:52:

dur dur:)var olan sivilceyi kurutmuş anladgm kadarıyla :)ben 5 snedir uğraşıyorum bi bilsen neler çektiğimi ahh ahh

şu regl dönemimde, başlarken ve bittikten sonrada bi süre devam eden sivilcelerimden nefret ediyorum.. denesemmi:10:

dur dur:)var olan sivilceyi kurutmuş anladgm kadarıyla :)ben 5 snedir uğraşıyorum bi bilsen neler çektiğimi ahh ahh

evet var olanları kurutuyo.
ilk önce iltihabı kurutuyo sonra o şişliği indirince deri kendiliğinden kuruyo öylelikle geçiyo benim izlemime göre :)

Cansusln
bence dene şahsen tavsiye ediyorumm :)

benim yanaklarımda çıkıyo ve kıpkırmızı oluyo kendimi yeni ergenliğe girmiş gibi hissediyorum bide regl döneminde kendini beğenmeme duygusu falan olur ya. kremi denedim ama o daha beter yapıyo

benim yanaklarımda çıkıyo ve kıpkırmızı oluyo kendimi yeni ergenliğe girmiş gibi hissediyorum bide regl döneminde kendini beğenmeme duygusu falan olur ya. kremi denedim ama o daha beter yapıyo

bende söndürüyo:)alla alla en iyisi soda çok iyi geli cilde ya çok güzel bide cild için sabahları aç karna zencefil zerdeçal ve bal karşımından bir kaşık alıyosun ne güzl oluo o cild parlak pürüzsüz çok faydalı:)

Bepanthen'de çok iyi geliyor evet.
genellikle yüzümle oynayıp yara yaptığım için kullanıyordum onu..
yoksa iltihablı sivilcelerde birşey değiştirmiyo.. aksine yağlı olduğundan daha fazla çıkartıyo e cilt'te yağlı tabi..

nivea visage'ın ürünlerini kullanmaya başladım bende. gündüz kremi yumuşatıcı losyonu peelingi bilmem nesi yüzüm için 150 lira harcadım minik minik şelere:D ama çok faydası olsada regl dönemnde sökmüyo arkadaş çıldırcak gibi oluyorum aynaları kapatıyorum:90:

Bepanthen'de çok iyi geliyor evet.
genellikle yüzümle oynayıp yara yaptığım için kullanıyordum onu..
yoksa iltihablı sivilcelerde birşey değiştirmiyo.. aksine yağlı olduğundan daha fazla çıkartıyo e cilt'te yağlı tabi..

kelin ilacı olsa önce başına sürer benimkileri zaman zaman söndüro o yüzden söyledim hemen hemen herkz kullanıo zaten=)

nivea visage'ın ürünlerini kullanmaya başladım bende. gündüz kremi yumuşatıcı losyonu peelingi bilmem nesi yüzüm için 150 lira harcadım minik minik şelere:D ama çok faydası olsada regl dönemnde sökmüyo arkadaş çıldırcak gibi oluyorum aynaları kapatıyorum:90:

sen benm anlımı görsen bide haline şükür et bnde regl oluyim olmayım çıkıo bide zamannda sıkıtım izleri var fenayım

Regl dönemedinde olağan şeyler belirli.
ve ayrıcada sivilcelerinin çıkma nedenide belli.
regl dönemini atlattıktan sonra sivilceler zaten kendiliğinden geçiyor ki..
yanlışlıkla elin yüzüne gidiyorsa şimdiden iz olur dönemini atlattıktan sonra o iz orda kül isi gibi kalıyo..
benden söylemesi canım :)

valla bizimki başka bi boyut. kıl tüy sivilce selülit göbüş. ufh allahtan selülitim yok:D ilkokulda çantamdan daha ağırdı beslenme çantam dokunsalar yuvarlancak gibiydim. birden boya attımda kurtuldum.

valla bizimki başka bi boyut. kıl tüy sivilce selülit göbüş. ufh allahtan selülitim yok:D ilkokulda çantamdan daha ağırdı beslenme çantam dokunsalar yuvarlancak gibiydim. birden boya attımda kurtuldum.

Evet tüy uzaması sivilcelerin artması ve göğüs şişmeside bu dönemlerde oluyor.
ama sivilce konusunda dediğim oluyo hep.

Son düzenleme:
yaa bende ona güvenemiyorum işte ucuzuda var pahalısıda pembe maskenin reklamı çıktıya, her markada var:S sen hangi marka kullanıosn cnm

doctor hypnoze yazıo üstünde 79 mu neydi evet ya ucuza da var 30 fln ama bu iyi galiba:) güzl geldi acayip ferahlatıo yüzümü

bide youtubede gördm seda sayanda çıktı pempe maskenin tarifini verio

2 kaşık kil
gül yagı bir yemek k.
badem yagı bir ymk k.
kayısı yagı bir ymk k.
avukado yagı bir ymk k.
yüzünüzde varsa hafif kırışıklar için e vitamini

diye ama bakıyorum benim aldgım pempe maskenn içindekilere alkol var daha birsürü şeyler de var ama yukardakilerin çoğu var :D

doctor hypnoze yazıo üstünde 79 mu neydi evet ya ucuza da var 30 fln ama bu iyi galiba:) güzl geldi acayip ferahlatıo yüzümü

bide youtubede gördm seda sayanda çıktı pempe maskenin tarifini verio

2 kaşık kil
gül yagı bir yemek k.
badem yagı bir ymk k.
kayısı yagı bir ymk k.
avukado yagı bir ymk k.
yüzünüzde varsa hafif kırışıklar için e vitamini

diye ama bakıyorum benim aldgım pempe maskenn içindekilere alkol var daha birsürü şeyler de var ama yukardakilerin çoğu var :D

ya ben hiç sevmiorum bi yemek bi tatlı bi çay kaşığı bilmem ne al işte gitsin beya:90: sonuç gerçkten ii olrsa bende yapıyımm ya

bide hücre yenileyici bişey var içinde ebruli şovdada gördüm hücre yeniliyici maske tarifi:D
acaba hepsini karıştrp denesem mi diye düşnyrm:D

bide hücre yenileyici bişey var içinde ebruli şovdada gördüm hücre yeniliyici maske tarifi:D
acaba hepsini karıştrp denesem mi diye düşnyrm:D

bu dediğin, türk filmlerinde çocuğun kardeşi hastalanır bu ilacı içersen iyileşeceğini söyledi doktor hepsini birden iç hemen iyleş demesi gibi.. bence yazmamış ol:64:

Son düzenleme:
Back
X