2 haftalik hamileyim Yardimci olurmusunuz Lütfen 😏

Canım öncelikle hayırlı olsun.. korkma doktorunun verdiği vitaminleri kullan birde ilk 3 ay dikkat et ağırlık kaldrma fazla yorma kendini genellikle dinlen hatta dinlenirken ayaklarını yüksek tut.. sigara kesinlikle zararlı bırakmalısın.. Sabahlara 1 tane yumurta ceviz falan mutlaka tüketmelisin cevizde folikasitt var.. beslenmene herşeye dikkat edeceksin bundan sonra strestn uzak duracaksın.. Hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kuçağına al inşaALLAH..

Inşallah Allah razı olsun

Hamilelikte sigara alkol vb kullanmak çok zararlı bebegin hem fiziksel hem zihinsel gelişiminde sorun yaratabiliyor çevremde öyle hamileyken içen kişinin bebegi dogdugu andan beri cegerlerinde sorun var soluk almakta zorlanıyor bence bırakmaya çalışın zihinsel engele kadar yolu var bunun ben çocuk gelişimi okuyorum derslerimde bu konuyla ilgili fazlaca bilgi yer alıyor gerçekten çok zararlı

Keşke psikolojik problemlerinizi halletmeden bebek düşünmeseydiniz. Hele ki böyle bir dönemde. Doktorun verdiği ilacı bile araştırmamışsınız evhamliyim diyorsunuz

Ne yapacağına gelirsek tuvalette ıkınma. Maydanoz nane kekik çayı sakın tüketme. Hatta diğer bitki caylarini da tüketmemeye çalış. Bazi şeyleri yerken araştır internetten. Örneğin hamilelikte maydanoz yemek zararli mi gibi. Maydanoz kekik nane nin fazlasi düşüğe sebep oluyor. Gunde 3 litre su tüket. Balık(haftada en az 1 defa. Her balık yenmiyor dikkat et) et tavuk sebze baklagil tüket. Düzenli meyve ye. Kilo almamak için hamur işi tatlı pek yemesen iyi olur fakat kendini tutamiyosan da yapacak bir şey yok. Ilk 3 ay beslenme önemli tabi ama diğer 6 ay kadar önemli değil. Kahve çay tüketmesen iyi olur. 5.-6. aydan sonra sadece sol tarafına yatmaya çalış. Eger düşük tehliken yoksa sadece tuvalete gidip yatma hareket et. Lekelenmen olursa buraya kizlarr yerlesme kanamasi midir doktora gitmeme gerek var mi deme. Doktora git! Her şey olabilir. Ağır iş yapmamaya çalış. Benim tehlikem vardı evi eşim süpürdü sildi hep

hayırlı olsun. Merak etme plansız gebeliklerde veya kedinizi hazır hissetmediğiniz durumlarda bu korku hep yaşanıyor. 12. haftaya kadar acabalarla geçiyor :)

2 haftalık hamilelik nasıl oluyor ? Ciddi soruyorum bu kadar çabuk nasıl belli oluyor nasıl anlaşılıyor ?

2 haftalık hamilelik nasıl oluyor ? Ciddi soruyorum bu kadar çabuk nasıl belli oluyor nasıl anlaşılıyor ?
Iki haftalık olması imkansız. Çünkü ilk hafta adet haftasıdır. Ikinci hafta ilişkiye girilen haftadır. Arkadaş büyük ihtimalle bu iki haftayı saymadı 4 haftalık hamiledir

Bence 2 değildir doktora gidin 4 olabilir bende sen gibiyim telaşlı biriyim şükredin dua edin inşallah herşey hayırlı ve iyi olur

Keşke psikolojik problemlerinizi halletmeden bebek düşünmeseydiniz. Hele ki böyle bir dönemde. Doktorun verdiği ilacı bile araştırmamışsınız evhamliyim diyorsunuz
Araştırmadım degil direk buraya girdim konu açtım buraya sormakla araştırmak degilmi sonra hepsini araştırmaya başladım. Psikolojik problem derken ? Neye gore kime gore psikolojik problem? Yanlış konuşuyorsunuz.

Siz hiç stres yapmayın beslenmenize dikkat edin tabi ki buraya istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz isteyen cevap verir istemeyen vermez haftalık hesaplamasını da bilmek zorunda değilsiniz daha çok yeni çünkü her şeyi öğrenirsiniz merak etmeyin hayırlı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin ama sigarayı bırakın lütfen gerçekten bebişe ve sana çok zararlı

Teşekkür ederim Allah razı olsun ❤ Kalp kırmaya hiç gerek yok. Sigarayı içmiyorum 3 gündür bıraktım inşallah.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Merhaba canim 2 haftalıkken belirtilerin var miydi yada neydi ? Tiksinme karında hazımsızlık sisginlik bas dönemdi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…