- Konu Sahibi LiveY0urLife
Gerçekten mi bilmiyordum ama ben tam pişmiş yiyemiyorum ki çocukluğumdan beri sadece rafadan yiyebiliyorum zaten normalde sevmem yumurtayı ama faydalı diye yiyordum
maalesef. Bende rafadan daha cok seviyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten mi bilmiyordum ama ben tam pişmiş yiyemiyorum ki çocukluğumdan beri sadece rafadan yiyebiliyorum zaten normalde sevmem yumurtayı ama faydalı diye yiyordum
Canım öncelikle hayırlı olsun.. korkma doktorunun verdiği vitaminleri kullan birde ilk 3 ay dikkat et ağırlık kaldrma fazla yorma kendini genellikle dinlen hatta dinlenirken ayaklarını yüksek tut.. sigara kesinlikle zararlı bırakmalısın.. Sabahlara 1 tane yumurta ceviz falan mutlaka tüketmelisin cevizde folikasitt var.. beslenmene herşeye dikkat edeceksin bundan sonra strestn uzak duracaksın.. Hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kuçağına al inşaALLAH..16 mart adet günümdü Yumurtlama günümü biliyorum 28 marttaydı. Ben 27. 28. 29. 30. Bu günler kalmış olabilirim çünkü o günler ilişki yaşamıştım. Birde Sigara içiyorum günde 3 4 tane içsem zararı olurmu ki bebeğe yoksa tamamen bırakacakmıyim
Peki teşekkürler bilgilendirdiginiz için mecbur bundan sonra tam pişmiş yiyicemmaalesef. Bende rafadan daha cok seviyorum.
Bide acaba bebegime zararı olmuşmudur daha 6 haftalık hamileyim şimdi içimi bir korku kapladımaalesef. Bende rafadan daha cok seviyorum.
Inşallah Allah razı olsunCanım öncelikle hayırlı olsun.. korkma doktorunun verdiği vitaminleri kullan birde ilk 3 ay dikkat et ağırlık kaldrma fazla yorma kendini genellikle dinlen hatta dinlenirken ayaklarını yüksek tut.. sigara kesinlikle zararlı bırakmalısın.. Sabahlara 1 tane yumurta ceviz falan mutlaka tüketmelisin cevizde folikasitt var.. beslenmene herşeye dikkat edeceksin bundan sonra strestn uzak duracaksın.. Hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kuçağına al inşaALLAH..
Peki teşekkürler bilgilendirdiginiz için mecbur bundan sonra tam pişmiş yiyicem
Anladım teşekkür ederim cevabınız içinZararli olsaydi fark ederdiniz, tedbiren tam pismis yenilmesi gerekiyor
Hamilelikte sigara alkol vb kullanmak çok zararlı bebegin hem fiziksel hem zihinsel gelişiminde sorun yaratabiliyor çevremde öyle hamileyken içen kişinin bebegi dogdugu andan beri cegerlerinde sorun var soluk almakta zorlanıyor bence bırakmaya çalışın zihinsel engele kadar yolu var bunun ben çocuk gelişimi okuyorum derslerimde bu konuyla ilgili fazlaca bilgi yer alıyor gerçekten çok zararlı16 mart adet günümdü Yumurtlama günümü biliyorum 28 marttaydı. Ben 27. 28. 29. 30. Bu günler kalmış olabilirim çünkü o günler ilişki yaşamıştım. Birde Sigara içiyorum günde 3 4 tane içsem zararı olurmu ki bebeğe yoksa tamamen bırakacakmıyim
Keşke psikolojik problemlerinizi halletmeden bebek düşünmeseydiniz. Hele ki böyle bir dönemde. Doktorun verdiği ilacı bile araştırmamışsınız evhamliyim diyorsunuzEvet doktor vitamin yazdı ama ne olduğunu henüz bilmiyorum bunları iç 2 hafta sonra tekrar randevu verdi. Psikiyatri ilacı kullanıyorum Panik bozukluk var bende sürekli kötü şeyler düşünüyorum ölüm vb daha korkunç şeyler geliyor aklıma. Artık ilaçda kullanamayacagim. Namazlara yavaştan başlamıştım zaten gebeligimi öğrenmeden önce ama şuan 5 vakit kılmayı düşünüyorum. Gerçekten hiç böyle duygular içinde bulunmamıştım o kadar degisik ki anlatılmıyor..
Ne yapacağına gelirsek tuvalette ıkınma. Maydanoz nane kekik çayı sakın tüketme. Hatta diğer bitki caylarini da tüketmemeye çalış. Bazi şeyleri yerken araştır internetten. Örneğin hamilelikte maydanoz yemek zararli mi gibi. Maydanoz kekik nane nin fazlasi düşüğe sebep oluyor. Gunde 3 litre su tüket. Balık(haftada en az 1 defa. Her balık yenmiyor dikkat et) et tavuk sebze baklagil tüket. Düzenli meyve ye. Kilo almamak için hamur işi tatlı pek yemesen iyi olur fakat kendini tutamiyosan da yapacak bir şey yok. Ilk 3 ay beslenme önemli tabi ama diğer 6 ay kadar önemli değil. Kahve çay tüketmesen iyi olur. 5.-6. aydan sonra sadece sol tarafına yatmaya çalış. Eger düşük tehliken yoksa sadece tuvalete gidip yatma hareket et. Lekelenmen olursa buraya kizlarr yerlesme kanamasi midir doktora gitmeme gerek var mi deme. Doktora git! Her şey olabilir. Ağır iş yapmamaya çalış. Benim tehlikem vardı evi eşim süpürdü sildi hepBugün öğrendim 2 haftalık gebeyim ilk defa oluyor ne yapacağım şaşırdım kaldım karmakarışık duygular icindeyim. Beynimi dizginleyemiyorum. Ya düşürürsem ya sağlıklı olmazsa vb düşünceler var kafamda. Birazda evhamlı biriyim. Sürekli vc ye gidiyorum yerimden kalkmıyorum bunları biliyorum normal şeyler. Mesela ne yemeliyim ne içmeliyim Nasıl hareket etmeliyim kafam karmakarışık oldu yoğun duygular yaşıyorum... Karnıma kramp giriyor arada. Tecrübeli arkadaşlar lütfen beni biraz bilgilendirebilirmi Yardimci olabilirmisiniz biraz rahatlamaya ihtiyacım var
hayırlı olsun. Merak etme plansız gebeliklerde veya kedinizi hazır hissetmediğiniz durumlarda bu korku hep yaşanıyor. 12. haftaya kadar acabalarla geçiyor :)Bugün öğrendim 2 haftalık gebeyim ilk defa oluyor ne yapacağım şaşırdım kaldım karmakarışık duygular icindeyim. Beynimi dizginleyemiyorum. Ya düşürürsem ya sağlıklı olmazsa vb düşünceler var kafamda. Birazda evhamlı biriyim. Sürekli vc ye gidiyorum yerimden kalkmıyorum bunları biliyorum normal şeyler. Mesela ne yemeliyim ne içmeliyim Nasıl hareket etmeliyim kafam karmakarışık oldu yoğun duygular yaşıyorum... Karnıma kramp giriyor arada. Tecrübeli arkadaşlar lütfen beni biraz bilgilendirebilirmi Yardimci olabilirmisiniz biraz rahatlamaya ihtiyacım var
Ben 12 günlük hamileydim öğrendiğimde2 haftalik hamilelikte mi varmis hergun yeni bisey ogreniyoruz..
2 haftalık hamilelik nasıl oluyor ? Ciddi soruyorum bu kadar çabuk nasıl belli oluyor nasıl anlaşılıyor ?Bugün öğrendim 2 haftalık gebeyim ilk defa oluyor ne yapacağım şaşırdım kaldım karmakarışık duygular icindeyim. Beynimi dizginleyemiyorum. Ya düşürürsem ya sağlıklı olmazsa vb düşünceler var kafamda. Birazda evhamlı biriyim. Sürekli vc ye gidiyorum yerimden kalkmıyorum bunları biliyorum normal şeyler. Mesela ne yemeliyim ne içmeliyim Nasıl hareket etmeliyim kafam karmakarışık oldu yoğun duygular yaşıyorum... Karnıma kramp giriyor arada. Tecrübeli arkadaşlar lütfen beni biraz bilgilendirebilirmi Yardimci olabilirmisiniz biraz rahatlamaya ihtiyacım var
Iki haftalık olması imkansız. Çünkü ilk hafta adet haftasıdır. Ikinci hafta ilişkiye girilen haftadır. Arkadaş büyük ihtimalle bu iki haftayı saymadı 4 haftalık hamiledir2 haftalık hamilelik nasıl oluyor ? Ciddi soruyorum bu kadar çabuk nasıl belli oluyor nasıl anlaşılıyor ?
Araştırmadım degil direk buraya girdim konu açtım buraya sormakla araştırmak degilmi sonra hepsini araştırmaya başladım. Psikolojik problem derken ? Neye gore kime gore psikolojik problem? Yanlış konuşuyorsunuz.Keşke psikolojik problemlerinizi halletmeden bebek düşünmeseydiniz. Hele ki böyle bir dönemde. Doktorun verdiği ilacı bile araştırmamışsınız evhamliyim diyorsunuz
Siz hiç stres yapmayın beslenmenize dikkat edin tabi ki buraya istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz isteyen cevap verir istemeyen vermez haftalık hesaplamasını da bilmek zorunda değilsiniz daha çok yeni çünkü her şeyi öğrenirsiniz merak etmeyin hayırlı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin ama sigarayı bırakın lütfen gerçekten bebişe ve sana çok zararlıAraştırmadım degil direk buraya girdim konu açtım buraya sormakla araştırmak degilmi sonra hepsini araştırmaya başladım. Psikolojik problem derken ? Neye gore kime gore psikolojik problem? Yanlış konuşuyorsunuz.
Teşekkür ederim Allah razı olsun ❤ Kalp kırmaya hiç gerek yok. Sigarayı içmiyorum 3 gündür bıraktım inşallah.. Rabbim herkesin gönlüne göre versinSiz hiç stres yapmayın beslenmenize dikkat edin tabi ki buraya istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz isteyen cevap verir istemeyen vermez haftalık hesaplamasını da bilmek zorunda değilsiniz daha çok yeni çünkü her şeyi öğrenirsiniz merak etmeyin hayırlı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin ama sigarayı bırakın lütfen gerçekten bebişe ve sana çok zararlı