Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nevrestecimden sonra ikinci oy da benden reis.Abla ben mutfağı toplamak için bile @Negoo nun sayfasına gidiyorum o derce pasakliyim.
Ama söz bi dahaki yarışmaya katılacağım
Hocam sen verirsen oyunu bana, o yarışmayı kazanmasam da olur..Nevrestecimden sonra ikinci oy da benden reis.![]()
Güzel bir yorum yapıp , oyunuzun birini de benim tatlıma verdiğiniz için çok teşekkür ederim, çok mutlu oldumGözüm gönlüm açıldı, ellerinize sağlık![]()
Teveccühün bitanem. Oy senin ...........olsunHocam sen verirsen oyunu bana, o yarışmayı kazanmasam da olur..
Cansın canımsın![]()
Rica ederiz
O kadar safım ki senden ögrenecek çok şeyim var.Ya ben güzelim, kendime vermek istiyorum, niye beni kuytu da köşe de sıkıstırıyon
Oylama bitmesine yakın atayım da oyumu kimse görmesin![]()
Güzel bir yorum yapıp , oyunuzun birini de benim tatlıma verdiğiniz için çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum![]()
Evet ❤☺❤❤❤ 2oy kullandım incirli tatlı mı sizinki
İnşallah birinci olursunuz, ögretmenler gününde bi velim yapmıstı aynı tatlıdan tadını biliyorum bayılmıstımEvet ❤☺
❤ ben de çok severek yapıyorum bu tatlıyı, yiyen herkes de çok beğeniyor ☺ oyunuz ve güzel sözleriniz için tekrardan çok teşekkür ederimİnşallah birinci olursunuz, ögretmenler gününde bi velim yapmıstı aynı tatlıdan tadını biliyorum bayılmıstım ❤
Ne demek❤ ben de çok severek yapıyorum bu tatlıyı, yiyen herkes de çok beğeniyor ☺ oyunuz ve güzel sözleriniz için tekrardan çok teşekkür ederim![]()
Ben değişmez sanmıştım sonuçben dedim ama iyi böyle,bildirim gitmesin diye![]()
Sebo hepinizi yakacak:)seboooooooo![]()
Çekişme olacak:)Ben değişmez sanmıştım sonuç![]()