Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevrestecimden sonra ikinci oy da benden reis.Abla ben mutfağı toplamak için bile @Negoo nun sayfasına gidiyorum o derce pasakliyim.
Ama söz bi dahaki yarışmaya katılacağım
Hocam sen verirsen oyunu bana, o yarışmayı kazanmasam da olur..Nevrestecimden sonra ikinci oy da benden reis.
Güzel bir yorum yapıp , oyunuzun birini de benim tatlıma verdiğiniz için çok teşekkür ederim, çok mutlu oldumGözüm gönlüm açıldı, ellerinize sağlık
Teveccühün bitanem. Oy senin ...........olsunHocam sen verirsen oyunu bana, o yarışmayı kazanmasam da olur..
Cansın canımsın
Rica ederiz
O kadar safım ki senden ögrenecek çok şeyim var.Ya ben güzelim, kendime vermek istiyorum, niye beni kuytu da köşe de sıkıstırıyon
Oylama bitmesine yakın atayım da oyumu kimse görmesin
2oy kullandım incirli tatlı mı sizinkiGüzel bir yorum yapıp , oyunuzun birini de benim tatlıma verdiğiniz için çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum
Evet ❤☺❤❤❤ 2oy kullandım incirli tatlı mı sizinki
İnşallah birinci olursunuz, ögretmenler gününde bi velim yapmıstı aynı tatlıdan tadını biliyorum bayılmıstımEvet ❤☺
❤ ben de çok severek yapıyorum bu tatlıyı, yiyen herkes de çok beğeniyor ☺ oyunuz ve güzel sözleriniz için tekrardan çok teşekkür ederimİnşallah birinci olursunuz, ögretmenler gününde bi velim yapmıstı aynı tatlıdan tadını biliyorum bayılmıstım ❤
Ne demek gönlünüzce olsun❤ ben de çok severek yapıyorum bu tatlıyı, yiyen herkes de çok beğeniyor ☺ oyunuz ve güzel sözleriniz için tekrardan çok teşekkür ederim
Ben değişmez sanmıştım sonuçben dedim ama iyi böyle,bildirim gitmesin diye
Sebo hepinizi yakacak:)seboooooooo
Çekişme olacak:)Ben değişmez sanmıştım sonuç