- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
değiştirmedin :)Ama değiştirdim mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
değiştirmedin :)Ama değiştirdim mi?
Niye canım ya katılım az olursa 3.yü bulamayız belkiYaa ortalığı karıştırma nevroş.. gerekirse yeni nick alır 12.olurum ben.. gene katılırım
vay anasını :)Çiçekler ben burdayım diyordu ama ben seni zeytin koyduğun tabaktan tanıdım
Himm geçen oylamayı çok takıp edemedim ben patlicanimin basindaydimTavuk suyuna pilav ve çorba.. 2. Oldum ya..
Cam kavanoz kullan barivay anasını :)
çok seviyorum o tabakları,malzemede kullanıyorum.
bundan sonra poşetten dökücem
Sağol ablam seninde anneler günün kutlu olsunanneler günü kutlu olsun kızlar
3e de yeterim ben nevroşumNiye canım ya katılım az olursa 3.yü bulamayız belki
Sen müdavin oldun3e de yeterim ben nevroşum
afiyet olsun kuzum,allah kabul etsin ❤Hayırlı sahurlar ben kaçtım.Sahur yapacağız
20oy fark atmış gitmişkız Youlost16 iki çekişelim dedim şurda,kaçtın
Kızım niye ortaya çıkardın bir ben yapıyorum yaa...Elalis bak biri çelik uclaEki Görüntüle 2632893 Eki Görüntüle 2632894 biri plastik boyutları aynı hâlbuki
Plâstik olmaz zaten.. çabuk yıpranır.. benimkiler çelik..Elalis bak biri çelik uclaEki Görüntüle 2632893 Eki Görüntüle 2632894 biri plastik boyutları aynı hâlbuki
Teşekkür canım. Eskiye göre daha iyiyim. Sağlıklı günler dilerim kuzum.Teşekkür ederimm
Sağlığınız nasıl bu arada
ay ben de istiyorum şahane bunlarElalis bak biri çelik uclaEki Görüntüle 2632893 Eki Görüntüle 2632894 biri plastik boyutları aynı hâlbuki
vicdansız sabuha20oy fark atmış gitmiş
üzülmek yookkAy ama bu sefer üzüldüm... O kadar uğraştım ve 8 oy almışım