Başka yok ne yapalımTatlı yap :)Tavuk suyuna pilav yapan 12.yarismaci mi olayım ya da tirit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka yok ne yapalımTatlı yap :)Tavuk suyuna pilav yapan 12.yarismaci mi olayım ya da tirit
Ben çok usluyum nevroşumÇünkü siz yanlış bakıyorsunuz
Artık benimki bu sefer de birinci olmazsan üye olup herkese yazcam dediOda çok oy almak istiyor ailesine karşı onunda oy almasına mutlu oluyorum
Yalnız ilk yapan benim nevroş duyunca fikrimi çok beğenmişti ❤Tavuk suyuna pilav yapan 12.yarismaci mi olayım ya da tirit
o zor yaa mütevazı sofra istiyoO da bu gece başlıyor herhalde başlasın da terkedicem burayı tatlimi bağışlıyorum hayrına
Yapma etme hippommm ben masumum o bianlık bi saçmalıktıSeni dövmeye geldim ağlıyordun noldı
Şimdi teselli et çabuk beni
Sıkma torbam var.. 2 tane de duy..hipo sen bu kremaları neyle sıkıyosun bacı
o krema uçlarıyla mı :)
Denenmisi denemem deeermisim tatlı sofrada belli olmuyor yakin çekim istiyorBaşka yok ne yapalımTatlı yap :)
heee kırmızılı daha güzeldi diyen de benim zatenBen çok usluyum nevroşum
ben de alcam onlardanSıkma torbam var.. 2 tane de duy..
Yaa ortalığı karıştırma nevroş.. gerekirse yeni nick alır 12.olurum ben.. gene katılırımOndan korkuyorlarDaha 11 oldu:)
HangisiniYalnız ilk yapan benim nevroş duyunca fikrimi çok beğenmişti ❤
Teşekkür ederimm
Ama canım şans bak 3 yıldır katılıp ve bomba sunum yapanlar bile 1. olamıyor:)Artık benimki bu sefer de birinci olmazsan üye olup herkese yazcam dedi
Çelik duy al daha iyiben de alcam onlardan
Ondan da eksik kalben de alcam onlardan
Ama değiştirdim mi?heee kırmızılı daha güzeldi diyen de benim zaten
Tavuk suyuna pilav ve çorba.. 2. Oldum ya..Hangisini
Çiçekler ben burdayım diyordu ama ben seni zeytin koyduğun tabaktan tanıdımo zor yaa mütevazı sofra istiyo
ben ve mütevazılık
süs benim göbek adım