Çok zorlandığım bir oylama daha.
Yardımcı olsun diye oğluma seçtirdim.Hepsi çok güzel görünüyor dediProfiterol ve chesecakeyi seçti.
Aynen ya ben de o yüzden seçemedim, oğlumdan yardım aldım. Sen de çocuklardan yardım al. Kızıma gösterince anne sen de bundan yap diyor, o yüzden Ona seçtirmiyorumÇok seçenek var itiraz ediyorum
Aynen ya ben de o yüzden seçemedim, oğlumdan yardım aldım. Sen de çocuklardan yardım al. Kızıma gösterince anne sen de bundan yap diyor, o yüzden Ona seçtirmiyorum
Özellikle pasta gördüklerindeAynı benim kızlarbide sen hiç yapmıyosun var
Aynı benim kızlarbide sen hiç yapmıyosun var
Kızlarımızın gönlünü niye yapmıyorsunuzÖzellikle pasta gördüklerinde
Ben yapıyorum örtmenim Bonus yapmıyorKızlarımızın gönlünü niye yapmıyorsunuz
Aferin sanaBen yapıyorum örtmenim Bonus yapmıyor
o yüzden mi hep geçmişte birinci olan tarifleri alıyorsun?Ben ümidimi kestim bu sefer de olmazsa bidaha katılmıcam
Artık bu son bidaha almıcam baksana alsam da bende bi işe yaramıyoro yüzden mi hep geçmişte birinci olan tarifleri alıyorsun?
ama bu çok mantıksız öyle olsa her kategoride aynı tarif birinci olur diğerleri spor olsun diye katılmış olurdu adaletsizlik olurdu çok çabuk pes ediyorsun.Artık bu son bidaha almıcam baksana alsam da bende bi işe yaramıyor
Mesela ben ikinci tatlım sırf katilayim diye yaptım ve sonuncuyumSelamlar :) profiterolde birinci olmustu ama ben birinci olacagini sanmiyorum bu sefer yinede ust sirlarda olsa hosuma gider:) eglence olarak bakmak lazim herkes ister kazanmak dimi :) uyumayin uyanin
Olsun sen orjinal bir tarifle katildin benimde merak ettigim bir tarifti keske degisik tarifler ragbet gorse :)Mesela ben ikinci tatlım sırf katilayim diye yaptım ve sonuncuyum
Az oy var bende itiraz ediyorumÇok seçenek var itiraz ediyorum
Ya öyle deme.. bak ben 5.de birinci oldum bir dahaki birinciliğimde 17 mi Ne? Kısmet bu işler ..Ben ümidimi kestim bu sefer de olmazsa bidaha katılmıcam