Yok vallahi canım konu ne bilmiyorum Kazen ne zaman yazarsa o zaman açarımYetişemiyormki bildirimlere deli gibi oluyor konu açışınca
Abla valla bilemiyorm geçende öyle birşey dedin yerleri silene kdar tatlı açılmş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok vallahi canım konu ne bilmiyorum Kazen ne zaman yazarsa o zaman açarımYetişemiyormki bildirimlere deli gibi oluyor konu açışınca
Abla valla bilemiyorm geçende öyle birşey dedin yerleri silene kdar tatlı açılmş
Konu bildirilince hemen açarım:)
Ben de ha geldi ha geliyor diye tetikteydim
Bana noluyosa sanki aldım hakkımı
Neyseki bana yapılan haksızlığı kazen abi gördü, açmasın hıh bekletsin herkesiYok vallahi canım konu ne bilmiyorum Kazen ne zaman yazarsa o zaman açarım
Akşama kadar açılır artık Bugün öyle yoğunum nasıl yetişeceğim bilmemNeyseki bana yapılan haksızlığı kazen abi gördü, açmasın hıh bekletsin herkesi
Uyuyimde konu aç dimi çakalGit uyu canım:)
Yetişme abla beklesinler zaten yeni katagoriyr katılacağımı pek düşünmüyormAkşama kadar açılır artık Bugün öyle yoğunum nasıl yetişeceğim bilmem
Niye korktun muYetişme abla beklesinler zaten yeni katagoriyr katılacağımı pek düşünmüyorm
Ben ki temizlikten nrfret eden baloncuk hergn iş buluyorm evde otura otura o yüzden inanırımNiye korktun mu
Burası ile alakalı değil canım:)Evde bu kadar işi nasıl bulduğuma inanamıyorum
Transfer oldum.
Yok canım temizlik değil oğlumun okul için bir etkinlik organize ediyorumSınıf adına kutlama hazırlıyorumBugün akşama kadar uğraşırım artıkBen ki temizlikten nrfret eden baloncuk hergn iş buluyorm evde otura otura o yüzden inanırım
Yok korkmadım da bazı şeylere sinir oldm dielim bide yeni katagori beni aşacak gibi, zor birşey diye düşünüyorm bekliyoruz bakalım
Aynen buraya akıyoruz:)Transfer oldum.
Önemli birşey değil ablacm yaYok canım temizlik değil oğlumun okul için bir etkinlik organize ediyorumSınıf adına kutlama hazırlıyorumBugün akşama kadar uğraşırım artık
Özele gel kuzum neye takıldın:)
Oralar biraz karışık canım deli olduğum için her şeyi üzerime alma gibi bir kabiliyetim varÖnemli birşey değil ablacm ya
Anaaaa etkinlikler serbest oldumu kafam karıştı benide yazın etkinliğe off senin dokunduğun yer misler gibi olur varyaaa
Canm çekti
Beklerim canım merak etmeyin:)Bende uyuyacaktim ya konuyu saat 3 gibi acin herkes burda olsun
Bak ciddiysen simdi hemen uyuyorum sabah 6da kalktim zaten dayanamiycimBeklerim canım merak etmeyin:)
Sen nereye dersen orayaAynen buraya akıyoruz:)
tamam şimdi oldu :)Diğer hafta nın konusu ne olabilir demiştim yemek olabilir demişsiniz mantıklı demiştim ben de
Git yat canım ama Kazen açarsa yapacak bir şeyim yok ben beklerim:)Bak ciddiysen simdi hemen uyuyorum sabah 6da kalktim zaten dayanamiycim