Yöresel Tarif 2.Hafta İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı" hangididir?

• Ankete Katılan
    494
  • Anket Kapalı .
Niye korktun mu:KK70:
Burası ile alakalı değil canım:)Evde bu kadar işi nasıl bulduğuma inanamıyorum:KK70:
Ben ki temizlikten nrfret eden baloncuk hergn iş buluyorm evde otura otura o yüzden inanırım :KK70:
Yok korkmadım da bazı şeylere sinir oldm dielim :KK70: bide yeni katagori beni aşacak gibi, zor birşey diye düşünüyorm :KK70: bekliyoruz bakalım :KK70:

Ben ki temizlikten nrfret eden baloncuk hergn iş buluyorm evde otura otura o yüzden inanırım :KK70:
Yok korkmadım da bazı şeylere sinir oldm dielim :KK70: bide yeni katagori beni aşacak gibi, zor birşey diye düşünüyorm :KK70: bekliyoruz bakalım :KK70:
Yok canım temizlik değil oğlumun okul için bir etkinlik organize ediyorum:KK70:Sınıf adına kutlama hazırlıyorum:KK70:Bugün akşama kadar uğraşırım artık:KK70:
Özele gel kuzum neye takıldın:)

Yok canım temizlik değil oğlumun okul için bir etkinlik organize ediyorum:KK70:Sınıf adına kutlama hazırlıyorum:KK70:Bugün akşama kadar uğraşırım artık:KK70:
Özele gel kuzum neye takıldın:)
Önemli birşey değil ablacm ya
Anaaaa etkinlikler serbest oldumu kafam karıştı :KK70: benide yazın etkinliğe off senin dokunduğun yer misler gibi olur varyaaa
Canm çekti :KK70:

X