- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
konuyu biraz açabiler miyizMantıklı Elalis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konuyu biraz açabiler miyizMantıklı Elalis
GüzelmişO red velvet pastayı yaptığından beri velvet hippo diyorumda bugün bi kez daha tescilledi velvet kuplarıyla
Güzelmiş
Yok canım benim bu konuda iddiam yok meydanı sultanlara bıraktım:)Sen katılcakmısınız inşallah nevreste?
Bana da sorsanaSen katılcakmısınız inşallah nevreste?
Bana da sorsana
Ben de katılmıyorumSende mi biritis :)
Ben de katılmıyorum
Ayıp ediyon ,seni gördüm muhabbet olsun bi yüzünü göreyim dedimutanmıyonmu saf halimle dalga geçmeye
Ayıp ediyon ,seni gördüm muhabbet olsun bi yüzünü göreyim dedim
Diğer hafta nın konusu ne olabilir demiştim yemek olabilir demişsiniz mantıklı demiştim ben dekonuyu biraz açabiler miyiz
Benim aklıma da sen böyle yazınca neler geldi neler. Kibar Feyzomuhabbet kuşu gibiyimdir diyecekken aklıma bi an "ben sevda kuşuyam cik ciiik" repliği geldi aman yaaa
Benim aklıma da sen böyle yazınca neler geldi neler. Kibar Feyzo
Tenceresiz kaldim anne danışmaya bekleniyorsunuzTenceresiz kaldim anne sen kuşu bide minikten dinle deynep kanarya falan
Hepimiz merakla bekliyoruzŞimdi bi sahur bi iftar sonrası acaba sırada ne var gün geçmiyor ki merak etmeyelim
Bana mı dedinmuhabbet kuşu gibiyimdir diyecekken aklıma bi an "ben sevda kuşuyam cik ciiik" repliği geldi aman yaaa
Üzerine alınman normalBana mı dedin
Tenceresiz kaldim anne sen kuşu bide minikten dinle deynep kanarya falan
Ayyy utandirmayin beni yiaaaTenceresiz kaldim anne danışmaya bekleniyorsunuz