- 2 Aralık 2015
- 31.474
- 105.038
Niye ki, ben konuyu neden anlamadımAyyy utandirmayin beni yiaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye ki, ben konuyu neden anlamadımAyyy utandirmayin beni yiaaa
Cibili cibili şak şak şakNiye ki, ben konuyu neden anlamadım
Yarın açacağım sürpriz:)Nevreste şimdi yarına yeni konu açıcaksın dimi? Belli oldu mu?
Yarın açacağım sürpriz:)
Yemek bölümünü takibe alsana.. böylece konu açılınca bildirim geliyo..Yeni katagori açıldığında benide etiketleyin plssssss
Açmıcaksan gidiyorumKonu için burada olduğumu sanmayın oğlumun canlı dersi var bende pcdeyim
Ama daha erken acele etmeyinÇok mu komik Nevreste hanım neler çekiyoruz burda.. uyandım teli aldım yetişemedim diye..
Konuyu bilmiyorum haber gelmedi bilsem açardım:)Açmıcaksan gidiyorum
Canım tarifin varsa bana özelden yaz iftara kadar vaktiniz var:)Bana yazmadan yapamıyorsunuz biliyorsun değil mi:)Nevreste hala katılabiliyor muyuz tatlıya yoksa bitti mi? Sonraki hafta için mi hazırlanacağız artık?
Bilsem uyurdumKonuyu bilmiyorum haber gelmedi bilsem açardım:)
Yetişemiyormki bildirimlere deli gibi oluyor konu açışıncaYemek bölümünü takibe alsana.. böylece konu açılınca bildirim geliyo..
Abla valla bilemiyorm geçende öyle birşey dedin yerleri silene kdar tatlı açılmşKonu için burada olduğumu sanmayın oğlumun canlı dersi var bende pcdeyim
Git uyu canım:)Bilsem uyurdum
Konu için burada olduğumu sanmayın oğlumun canlı dersi var bende pcdeyim