2 Günlük Evliyim, Morale Çok İhtiyacım Var

Geçmiş olsun canım;

vajınusmus düşncesini lütfen aklından at düşünme bile.

Bu teşhisi ancak doktor koyabilir...

Bende bu illetten muzdariptim Allaha şükür atlattım.

En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle,mutluluklar:34:

tesekkr ederim
mesajlarinizla biraz rahatladim
yarn doktorla ayrintili konusuup rahatlicam
ve anti depresani birakma icinde psikiyatristle gorusmem Greek
umarim Hersey guzel olur

Ben 1.5 yıl cektım vajınısmusu bence hıcc uzulme cook sanslısınn ılk basta bunu fark etmssın keske bende ılk yapamadgmda doktora gıtseydımm 3 gundee herseyı yoluna gırı verdı :)) 1.5 yıl bosa ezıyet etmısım kendıme bı an once doktora gtt hatta ankaradaysann süleyman eserdağğ kesınlıkle tafsıye edrımm

kanama olduugnu soyledın canım doktora gitiğinizde kızlık zarının bozuldugunu soyledı mı? yoksa hala duruyor mu? benımde basıma benzer bı olay geldide merak ettim....

Önce piskolojin düzelmesi gerek biz kadınlarda bozuk piskoloji ile cinsel ilişkiye girmemiz mümkün değil ,düzeleceksin panik yapma

Vajinusmus u çok iyi bilirim tam tamına 4 sene yaşadım bu illleti..Bundan kurtulmak için öncellikle düşünce yapını değiştirmen lazım olay tamamiyle
psikolojik..
Yalnız daha acele etme senin vajinusmus olup olmadığın henüz belli değil..Ki eğer varsa sen de sakın panik olma..Tedavisi var..

merhabalar. vajinusmusu nasil yendiniz acaba? aparatlardan falan bahsedenler olmus. ben henuz jinekologa gitmedim ama aynaya baktigimda vajina girisinde kocaman bir et parcasi goruyorum. bazilari zar yirtilsa da oyle gorundugunu yazmislar. siz hic bakmis miydiniz? nasildi?

evlenmemiş olanlar korkmasın lütfen
2 gün önce evlendik herşey süper ötesiydi,
eşimi çok seviyorum ve Rabbime şükrediyorum ki onun gibi biriyle evlenmişim
yalnız 2 gündür ağlıyorum sürekli
sanırım vajinismusum ilişkiye giremiyoruz, itiyorum her seferinde
çok az deneme yaptık, üzerime hiç gelmedi, anlayış gösterip kendi halime bıraktı
kanamam hiç durmadı, tam bir ilişki yşayamadığımz için mi bilmiyorum
bugün doktora gittik, dış tarafta yırtılma olduğunu söyledi iç tarafa bakmasına müsade etmedim çok korktum
tampon yerleştirmeye çalıştı çok çığlık attım
iğne yaptı ardından
daha sonra tamponu yerleştirdi kanamamın durması için
bunlar hep vajinismus belirtileri:14:
hayatımın sonun kadar böyle mi olucak çok kötüyüm yazarken bile ağlıyorum:14:
hep böyle devam edecek diye ödüm kopuyo

ben 4-5 aydır antidepresan kullanıyorum sanırım onun da etkisi var
nolur bana bişeyler söyleyin fena halde kuruntu yapmaktan kendimi alamıyorum
konumu cinsellik bölümüne taşımayın nolur morale ihtiyacım var çok:14:
n

aşırı hassas ve birazcık da obsesif bir yapınız var.
tek sorununuz psikolojik olarak rahatlatılmanız gerekiyor. öncelikle bu konuya eğilin. gerisi kolay.

doktora gitmekle iyi yapmışsınız tabi rahatlamaya ihtiyacınız vardır ama hemende kendinize böyle bir teşhis koymayın bence.daha 2 gün diyorsunuz.çok yenii düzene girecek elbette.biraz yırtılma olduğunu yazmışsınız.demekki az da olsa giriş olmuş ama canınız acıdığı için gerisini istemiyorsunuz diye düşünüyorum ben.
1 hafta 2 hafta sonra başarabilenler var.bende yanı şekilde 3 gün sonra olabilmişti.ilk gün sabaha kadar ağladım ama aklıma 1 saniye bile vajinusmusu getirmedim.eşinizin anlayışlı olmadı da önemli ki öyle diyorsunuz.ozaman sizi çok zorlamadan akışına bırakın bir şeyleri. ben 3 gün boyunca heran tetikte bekliyordum acaba nezaman yaklaşacak diye ve istiyordum da ama yaklaştığı anda her şey bitiyordu bende,ağlamaya başlıyordum.sonra tamam olmuyor zorlamanın alemi yok dedik ve sırf olsun artık diye uğraşmadığımız anda kendiliğinden gelişti bir şeyler.şimdi olacak,şimdi acıyacak diye kasılmayın lütfen.olduktan sonra bu mu diyeceksiniz.

Şöyle düşün, eğer bu kadar acı verecek bi olay olsaydı, bu kadar insan evlenmezdi, bu kadar insan tarihin ilk çağlarından beri bu işi yapmazdı dimi ama :60: Canın acısa bile emin ol dayanamayacağın, seni senden alacak bi acı olmayacak, tecrübeyle sabit :34: Kanama da aynı şekilde, adet başlangıcı gibi az bişey kanar en fazla o kadar. Görüceksin bak, kendini yüreklendirirsen herşey kendiliğinden hallolucak :66:

bende yeni evliyim ve yaşadıkların gibi olmasada benimde sorunlarım vardı ama inan kendini sıkman ve olayı gözünde büyütmenle ilgili yaşadkların bende ilk başlarda vajinusmus sanıyordum kendimi doktora gitmek istedim falan ama değilmişim sanırım kendini rahat bırak kasma ve kendinle konuş kötü bişey olmadığına inanman lazım gerçekten olmuyo ve çok güzel bi duygu yaşıyosun. eşinle ilgilide bir tereddütün olmasın emin ol o seni daha çok düşünüyordur :34:

Back