Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dahadur cnm 2 günde bukadar karamsar olma sakin ol daha çok erken teşhis için biraz dahasakin olmaya çalış
panik yapma,doktorla irtibatını kesme sakın ,bunun tedavisi var,aşırı panik olmuşsun,ilk zamanlar herkesin başına gelebilir,eşinin desteği önemli sende sakin olmalısın,herşeyin çözümü var...
dış tarafta yırtılma varsa bir müddet daha ilişkiye girmeye çalışmasanız iyi olur bence
sürtünmeden dolayı canın yanabilir,ama diğer meseleyi kafana takma rahat ol
bir arkadaşım evlendikten on gün sonra beraber olabilmişti eşiyle anca
balayında bile olamadık demişti,balayından döndükten sonra olmuşlar
şimdi dört yıllık evli maşallah iki yaşında da çocukları var
eğer kafana çok takarsan psikolojin bozulur
evlenmemiş olanlar korkmasın lütfen
2 gün önce evlendik herşey süper ötesiydi,
eşimi çok seviyorum ve Rabbime şükrediyorum ki onun gibi biriyle evlenmişim
yalnız 2 gündür ağlıyorum sürekli
sanırım vajinismusum ilişkiye giremiyoruz, itiyorum her seferinde
çok az deneme yaptık, üzerime hiç gelmedi, anlayış gösterip kendi halime bıraktı
kanamam hiç durmadı, tam bir ilişki yşayamadığımz için mi bilmiyorum
bugün doktora gittik, dış tarafta yırtılma olduğunu söyledi iç tarafa bakmasına müsade etmedim çok korktum
tampon yerleştirmeye çalıştı çok çığlık attım
iğne yaptı ardından
daha sonra tamponu yerleştirdi kanamamın durması için
bunlar hep vajinismus belirtileri
hayatımın sonun kadar böyle mi olucak çok kötüyüm yazarken bile ağlıyorum
hep böyle devam edecek diye ödüm kopuyo
ben 4-5 aydır antidepresan kullanıyorum sanırım onun da etkisi var
nolur bana bişeyler söyleyin fena halde kuruntu yapmaktan kendimi alamıyorum
konumu cinsellik bölümüne taşımayın nolur morale ihtiyacım var çokn
Vajinusmus u çok iyi bilirim tam tamına 4 sene yaşadım bu illleti..Bundan kurtulmak için öncellikle düşünce yapını değiştirmen lazım olay tamamiyle
psikolojik..
Yalnız daha acele etme senin vajinusmus olup olmadığın henüz belli değil..Ki eğer varsa sen de sakın panik olma..Tedavisi var..
öncelikle raha t olmakla işe başlamalısınız. en kötü ihtimal ile vajinismus olsanız dahi bu tedavisi olan bir sıkıntı. ki ben böyle olduğunu da sanmıyorum. belki de her genç kıza aşılanan çok acır vs tarzı saçmalıklar yüzünden bilinç altı bir tepki oluşturdunuz ve kendinizi kasıyorsunuz. bu sebeple de ilişki esnasında canınız yanıyor. her şeyden önce dış tarafta oluşan tahribat düzelmeden yeni bir deneme yapmamanızı öneririm. ikinci olarak da kafanızdan "acaba yine acır mı" sorsunu atamadığınız müddetçe kasılmaya ve canınız yanmaya devam eder. bu sebeple kendinizi hazır hissettiğiniz zaman sadece ilişkideki son nokta olan birleşmeye odaklanmadın eşinizle yatakta vakit geçirin. ne demek istediğimi anladınız sanırım. yani ön sevişmeyi gayet güzel yapın fakat kendinizi sonu illa ki birleşme olacak diye şartlamayın. istemezseniz bırakacağınızı eşinize de söyleyin. bir süre bunu denemek sizi rahatlatacaktır. ayrıca doktorunuzun tavsiyesi ile vajinanızı uyuşturan ve rahatlatan bir krem de almanızı öneririrm. ilk etap olan alışma sürecinde belki 20-25 gün krem kullanarak ilişkiye girerseniz zaten yapabildiğinizi gördükten sonra kendiniz de kreme ihtiyaç duymadan ilişkiye girmeye başlarsınız.
kendinizi sakın üzmeyin... bu hayatın sonu değil. umarım bir an önce bu sorunu halledersiniz. tabiiki eşinizin tutumu da çok önemli. ona bu işin üstesinden birlikte geleceğinizi ve o anlayışlı olursa bu sorunu çok daha kolay çözeceğinizi muhakka anlatın... geçmiş olsun... sevgiler...
jinekoloji taşımayın demişsin ama bu konuyla alakalı bi başlık var jinekolojide ve bence üyelerle orda burda olduğundan daha doyurucu paylaşımlarda bulunursun, o topikte bu rahatsızlıkla yıllardır mücadele eden ve başarıya kavuşanlar var, bence o topiği okumalısın
tatlım şuan vajinismusla ilgili hiçbişey okumak istemiyorum dün gece okudum ve aşırı panik yaptım
okuduğumdan beri kafamda sürekli birşeyler kurmaya devam ediyorum
istediğim tek şey biraz moral
şuan ablam yanımda, eşim çağırdı doktora giderken yanımızda bulunması için
herkes moral vermeye çalışıyo ama ben sakinleşemiyorum
anladım canım, ben o topiği görmediğini düşünmüştüm, o yüzden yönlendirmek istedim:13:
doktor söyleyene kadar ilişkiye girmeyeceğiz canım
yırtılma tam olarak ne oluyor bir de bunu anlamadım
yani kızlık zarı tam olarak patlamamış da yırtılmış mı yani
ben iğneden dolayı baygın gibiydim soramadım
evlenmemiş olanlar korkmasın lütfen
2 gün önce evlendik herşey süper ötesiydi,
eşimi çok seviyorum ve Rabbime şükrediyorum ki onun gibi biriyle evlenmişim
yalnız 2 gündür ağlıyorum sürekli
sanırım vajinismusum ilişkiye giremiyoruz, itiyorum her seferinde
çok az deneme yaptık, üzerime hiç gelmedi, anlayış gösterip kendi halime bıraktı
kanamam hiç durmadı, tam bir ilişki yşayamadığımz için mi bilmiyorum
bugün doktora gittik, dış tarafta yırtılma olduğunu söyledi iç tarafa bakmasına müsade etmedim çok korktum
tampon yerleştirmeye çalıştı çok çığlık attım
iğne yaptı ardından
daha sonra tamponu yerleştirdi kanamamın durması için
bunlar hep vajinismus belirtileri
hayatımın sonun kadar böyle mi olucak çok kötüyüm yazarken bile ağlıyorum
hep böyle devam edecek diye ödüm kopuyo
ben 4-5 aydır antidepresan kullanıyorum sanırım onun da etkisi var
nolur bana bişeyler söyleyin fena halde kuruntu yapmaktan kendimi alamıyorum
konumu cinsellik bölümüne taşımayın nolur morale ihtiyacım var çokn