Arkadaşlar merhaba 2 gündür bakıyorum 8 aylık bebeğe. Annesi sütten kesmeyi düşünüyor ek gıda yemiyor yani ben yediremedim annesigilde zaten çok ugrasiyorlarmis rafadan yumurtayi bile yediremedim korkuyorum suan annesi de babası da çalışıyor ben kendi evimde bakıyorum günlük 3 saat bakıyorum sonra annesi geliyor hafta sonu ve resmi günler tatil. Benim korkum şu ya aç kalırsa karnı doymazsa diye gerçekten uğraştım yumurtayi yemedi birazda zaten ağladı ama sallayincada uyudu 1 tane cici bebe verdim eline onu kemirdi alt iki dişi çıkmış üstleri de patlamak üzere yani dis çıkarıyor o yuzden de huysuz ve Çocuk hep annesini gördü yabanciya yani bana alışması tabi zaman alacaktır ama benim korkum şu ya aç kalırsa karnı doymazsa bagisikligi düşüp hasta olursa diye korkuyorum daha önce yegenlerime baktım onları büyüttüm hatta geçen hafta yine getirip birkaç gün bende kalıyor geri götürüyoruz ( 2,5 yaşında ve bu zamanına kadar ben büyüttüm sayılır) yani deneyimimde var ilk defa yabancı bir çocuğa bakacam belki bu yüzden de korkuyor olabilirim aslında o bana yabancı değil ilk kucagima aldığımda kanım ısındı guldugunde 2 dişi görünüyor maşallah yani şimdi benim ne yapmam lazım sizlere sormak istedim
GÜNCELLEME: Annesine sordum ve söyledim yumurtayi yemedi yarın havuç haslayip vereyimmi diye evde de veriyorum böyle şeyler evde yapıp yediriyormus ayrıntıyı konuşma firsatimiz olmamıştı şimdi konuştuk bundan sonra daha dikkatli ve dediklerini yapacağım