- 28 Ekim 2022
- 7.148
- 18.183
- 178
- 28
İnşallah denk gelmiştir. Umarım buraya gelecek ay hamileyiz diye yazarız. Özele mi gidiyorsunuzovulasyon testi kullanabilirsin en kesin sonuç onlar veriyor. ama 2 günde bir ilişki yaşadığında da yumurtlamanın en az bir gününe denk gelmis oluyor zatenben gelecek ay doktorla yumurta takibi yapacağım artık son şans
Ay bende bu ay öyle yaptım bir gin yaptım bir gün yapmadım. Umarım benimki de tutmuştur. Siz kaç ay denedinizBen esimle bi gun yapip bi gun durup ertesi gun devam ediyordum. Tabi yumurtlamaya denk getirerek.
Bu konuda hic stres yapmayin akisina ve oluruna birakin . Ben bi ara unuttum . Ve adet gecikmesi yasadim hic olmayinca anladim ki tutmus . Hakkinizda hayirlisi olsun insallah duam sizinle hamilenin duasi gecer derler.
evet özele gidiyorum. siz?İnşallah denk gelmiştir. Umarım buraya gelecek ay hamileyiz diye yazarız. Özele mi gidiyorsunuz
4 ayAy bende bu ay öyle yaptım bir gin yaptım bir gün yapmadım. Umarım benimki de tutmuştur. Siz kaç ay denediniz
Devlete gidiyorum da pek ilgilenemiyorlar. Bulunduğum yerde özel yok benimevet özele gidiyorum. siz?
İnşallah benim bu ay olur ya. Bugün baya göğüslerde hassasiyet var . Adete 1 hafta kaldı yumurtlama olabilir mi acaba
Hayrlisi olsun insallah.İnşallah benim bu ay olur ya. Bugün baya göğüslerde hassasiyet var . Adete 1 hafta kaldı yumurtlama olabilir mi acaba
benim de yok şehirdışına gidiyoruz o yüzdenDevlete gidiyorum da pek ilgilenemiyorlar. Bulunduğum yerde özel yok benim
Anlamadım tarih şeyini.Hayrlisi olsun insallah.
Tarihini bekle .
aynı kaderi paylaşıyoruz sizde 2 günde bir ilişki yaşayon belki olurbenim de yok şehirdışına gidiyoruz o yüzden
inşallah isteyen herkesin olur valla biz her seyi denedikaynı kaderi paylaşıyoruz sizde 2 günde bir ilişki yaşayon belki olur
İnşallahinşallah isteyen herkesin olur valla biz her seyi denedik
yoo aksine daha düzenli oldu. ama regl belirtilerim tuhaflaştı reglden 1 hafta -10 gün önce artık belirtilerim başlıyor. onun dışında da bir sey olmadı.İnşallahsizin korunmaya başladığınızdan sonra adetleriniz düzensizleşti mi
Değişikmiş. Benim altüst olduyoo aksine daha düzenli oldu. ama regl belirtilerim tuhaflaştı reglden 1 hafta -10 gün önce artık belirtilerim başlıyor. onun dışında da bir sey olmadı.
herkesin bünyesi farklı oluyor vücut yeni bir seye alışana kadar bocalıyor. ben korunmayı bıraktığım ilk ay sadece 13 gün erken regl oldum onun dışında hep düzenli oldu sonrası. benim bedenim dünden hazirmisDeğişikmiş. Benim altüst oldu
Baya bunu bekliyormuşherkesin bünyesi farklı oluyor vücut yeni bir seye alışana kadar bocalıyor. ben korunmayı bıraktığım ilk ay sadece 13 gün erken regl oldum onun dışında hep düzenli oldu sonrası. benim bedenim dünden hazirmis
Yani ben en son ay hic adet olmadm geciktim öyle kaset test yaptm onu demek istedim.Anlamadım tarih şeyini.
Anladım ay inşallah bende bu hafta size hamileyim haberini veririm. 27 de adet olmam lazım. Bakalım inşallah hamileyimdieYani ben en son ay hic adet olmadm geciktim öyle kaset test yaptm onu demek istedim.
Merabalar yarın adet olmam gerekiyor ama hiç adet belirtisi yok. Sadece midem bulanıyor yemek kokusundan en ufak bir kokudan bile. Bişey yesem de midem bulanıyor sizce tutmuş mudurYani ben en son ay hic adet olmadm geciktim öyle kaset test yaptm onu demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?