Benim 7 sene olmadi avulosyon felan az daha kafayi yiyodum cizgilerle günüm gecti gitmedigim hastane kalmadi cok para istediler macun felan yedim avulosyon kullandim benim pskolojim bozulmustu iyice hepsini attim .gebe kalmayi biraktim o ay eve temizlige başladım evime boya yaptim kafami temizlige vermistim unuttmustum gebeligi gunumden gecmis fark etmedim surekli kaset test avulosyon kafayi bozmustum neyse .o ay geldi benim gunumden 10 gün gecmis hic haberim yok evle ugrasiyorum neyse dedim olurum adet olmadim son bir kez test yaptim a 2 cizgi şok oldum 7 sene olmadi o ay umudu kesip kafami baska seylere verdim .yani stres cok etkiliyor ama elimizde degil .ay cok uzun yazdım veee sonra allah bana verdikce verdi gecen sene gebeydim simdu yineaminn amin canım isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah.
ben çok stres olduğum için bu ay salacağım dedim boşver ovülasyon vs kovalama adamı sık boğaz etme dedim. kullandığım vitaminleri bile bıraktım rabbim nasip ederse olur. ananelerimiz hamile kaldığını doğuma giderken anlıyormuş
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 günde bir ilişkiye girip hamile kalanlar
- Konu Sahibi burciut
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelik #belirti #hamilelik ##ovulasyon
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Şubat 2024
- 578
- 387
- 18
aynı sayılır bizim de ocak başından beri korunmuyoruz ama bu ay ilk defa 2 güne biri deniyoruz geçen aylar sık ilişki olmadı ovülasyon testi de denemedim hiç daha bakalım amaaan dediğiniz gibi olacağı varsa olur nasip 7 76a arkadaşın dediği gibi :)24 aralıktan bu yana denemelere devam vallahi. reglime 20 gün var ovülasyona ise 3-4 gün. geçen ay takviyeler yok pekmezler ballar vitaminler ovülasyon testleri bla bla hepsini denedim sonra dedim amaaan stres oluyorum bu ay saldım hayırlısı sizin nasıl durumlar?
- 6 Mart 2024
- 9.777
- 8.379
- 113
- 28
yok balım 2 gün daha var reglime hala. bugün hafif sancım var gibi. regl olcam galibaMerabalar test yaptınız mı acaba. Ben daha adet olmadım 3 gün gecikti adet belirtisi de yok ama çok akıntım var yumurtluyor olabilir miyim
Bende 2 gündw bir yaptım bu ay adetim 3 gün geçti. 3 gündür ama çok akıntım oluyor. Acaba yeni mi yumurtladım
Ben olmadım ya çok da akıntım var sanki yeni yumurtluyorumyok balım 2 gün daha var reglime hala. bugün hafif sancım var gibi. regl olcam galiba
Rahat bırakınca oluyor ya ama kendimizi rahat bırakamıyozBenim 7 sene olmadi avulosyon felan az daha kafayi yiyodum cizgilerle günüm gecti gitmedigim hastane kalmadi cok para istediler macun felan yedim avulosyon kullandim benim pskolojim bozulmustu iyice hepsini attim .gebe kalmayi biraktim o ay eve temizlige başladım evime boya yaptim kafami temizlige vermistim unuttmustum gebeligi gunumden gecmis fark etmedim surekli kaset test avulosyon kafayi bozmustum neyse .o ay geldi benim gunumden 10 gün gecmis hic haberim yok evle ugrasiyorum neyse dedim olurum adet olmadim son bir kez test yaptim a 2 cizgi şok oldum 7 sene olmadi o ay umudu kesip kafami baska seylere verdim .yani stres cok etkiliyor ama elimizde degil .ay cok uzun yazdım veee sonra allah bana verdikce verdi gecen sene gebeydim simdu yine
- 15 Şubat 2024
- 578
- 387
- 18
Tüm ay boyunca mı 2 günde bir yaptınız acaba merak ettim Geçtiyse aslında kanda çıkar sanki normal adet düzeniniz nasıl kiBende 2 gündw bir yaptım bu ay adetim 3 gün geçti. 3 gündür ama çok akıntım oluyor. Acaba yeni mi yumurtladım
- 6 Mart 2024
- 9.777
- 8.379
- 113
- 28
test yapsanaBen olmadım ya çok da akıntım var sanki yeni yumurtluyorum
ay maşallah maşallah benim eşim havalimanında çalışıyor çok yoğun çoğu zaman uçuşta olduğu için, hem mutlu olduğu zamanı hem boş olduğu zamanı aynı anda yakalamak çok zor. bebek çok istiyoruz ama icraate gelince of ki of. hayırlısı bakalım
Vall
Evet tüm ay boyunca nprmalde düzwnli de 2 aydır düzwnsizleşti o yüzden kestiremiyorum yumurtlamayı bende işimi şansa bırakmıyim dedimTüm ay boyunca mı 2 günde bir yaptınız acaba merak ettim Geçtiyse aslında kanda çıkar sanki normal adet düzeniniz nasıl ki
İdrar twsti adet gecikmesinden 7 gün sonda belli oluyor sanki benim daha 5 bugüntest yapsana
- 30 Kasım 2017
- 8.710
- 1
- 4.369
- 173
Merhaba eşiniz muayene olmalı bunun süresi yok doktorunuzu değiştirin yada eşinizi ürolojiye götürün! 4 yıllık evliyim 4 sene boyunca bende sorun var sandım ertelemeyin lütfenEşim muayene olmadı
Merabalar eşim dün gitti ama doktor normal dedi çocuk o kadar kısa sürede olmayabilir falan dedi. Test istedi işte ramazan diye veremedi ramazan bittikten sonra gidip verecekMerhaba eşiniz muayene olmalı bunun süresi yok doktorunuzu değiştirin yada eşinizi ürolojiye götürün! 4 yıllık evliyim 4 sene boyunca bende sorun var sandım ertelemeyin lütfen
- 15 Şubat 2024
- 578
- 387
- 18
Maşallah bizim iki güne bir yapma işi dün olmayınca bitmiş oldu kan verseniz çıkar o zaman inşallah vardırVall
Evet tüm ay boyunca nprmalde düzwnli de 2 aydır düzwnsizleşti o yüzden kestiremiyorum yumurtlamayı bende işimi şansa bırakmıyim dedim
- 30 Kasım 2017
- 8.710
- 1
- 4.369
- 173
Eşiniz yine kontrol olmadı doğru mu ? Ramazanın bitmesine nerden baksanız daha 10 gün var ertelemesi bana istemiyo gibi geldi .. erkekler sevmiyo bu testi çünkü ..sağlık sorunlarınızı nekadar erken öğrenirseniz testlerinizi yaptırırsanız okadar erken yol alırsınız. Genç çiftlerde 1 sene sonra +30 yaşlarda 6 ay sonra doktora gidilmesi gerekiyor nasip elbette 10 yıl sonra olanda var ama onlar zamanında testlerini yapmış ve tüm tedavilerden geçmiş insanlar sonuçta ben tecrübeme dayanarak söyledim vMerabalar eşim dün gitti ama doktor normal dedi çocuk o kadar kısa sürede olmayabilir falan dedi. Test istedi işte ramazan diye veremedi ramazan bittikten sonra gidip verecek
ay biraz daha bekliyim öyle vereyim dedim. İnşallah vardır amaMaşallah bizim iki güne bir yapma işi dün olmayınca bitmiş oldu kan verseniz çıkar o zaman inşallah vardır
Yanlış anladınız sperm istedi doktor . Oruçlu diye veremedi. Sabah 9 da vermesi gerekiyormuş. Akşam olmuyormuş. Öyle olunca ramazandan sonraya kaldıEşiniz yine kontrol olmadı doğru mu ? Ramazanın bitmesine nerden baksanız daha 10 gün var ertelemesi bana istemiyo gibi geldi .. erkekler sevmiyo bu testi çünkü ..sağlık sorunlarınızı nekadar erken öğrenirseniz testlerinizi yaptırırsanız okadar erken yol alırsınız. Genç çiftlerde 1 sene sonra +30 yaşlarda 6 ay sonra doktora gidilmesi gerekiyor nasip elbette 10 yıl sonra olanda var ama onlar zamanında testlerini yapmış ve tüm tedavilerden geçmiş insanlar sonuçta ben tecrübeme dayanarak söyledim v
Yanlış anladınız sperm istedi doktor . Oruçlu diye veremedi. Sabah 9 da vermesi gerekiyormuş. Akşam olmuyormuş. Öyle olunca ramazandan sonraya kaldı
Ben daha 25 eşim 28 yaşında. O yüzden doktor çok normal dedi 1 yıl olmadığı içinEşiniz yine kontrol olmadı doğru mu ? Ramazanın bitmesine nerden baksanız daha 10 gün var ertelemesi bana istemiyo gibi geldi .. erkekler sevmiyo bu testi çünkü ..sağlık sorunlarınızı nekadar erken öğrenirseniz testlerinizi yaptırırsanız okadar erken yol alırsınız. Genç çiftlerde 1 sene sonra +30 yaşlarda 6 ay sonra doktora gidilmesi gerekiyor nasip elbette 10 yıl sonra olanda var ama onlar zamanında testlerini yapmış ve tüm tedavilerden geçmiş insanlar sonuçta ben tecrübeme dayanarak söyledim v
- 6 Mart 2024
- 9.777
- 8.379
- 113
- 28
çıkabilir yine de bence yapİdrar twsti adet gecikmesinden 7 gün sonda belli oluyor sanki benim daha 5 bugün
- 30 Kasım 2017
- 8.710
- 1
- 4.369
- 173
Hayırlısı olsunYanlış anladınız sperm istedi doktor . Oruçlu diye veremedi. Sabah 9 da vermesi gerekiyormuş. Akşam olmuyormuş. Öyle olunca ramazandan sonraya kaldı