2 Gün Sonra Ameliyat Olucam ama Ne yapacağımı bilmiyorum

cnmm çok begendimmmmmm güle güle kullan :)

Çok sağol hayatım, çabucak geçicek diyordun, çabucak geçti valla:)

yaa öyle valla cnmm inan dert ettigim bumuydu yani dedim herşey bitince:)vallahi bu estetik olmayı doktoru seçmeyi düşünmek inan amelyt olmaktan daha zor:)fındıkgil grubuna sendekatıldın kıs:)çok güzel olmuşşşş valaaa herşeyi tam kıvamında:)

Kesinlikle seçmek daha zor, ameliyatın hiçbir şeyi yokmuş. Şuan fındıktan çok ceviz kıvamında benimki ama şişlikler inince aranıza katılabilirim inşallah. Çok sağol canım, bir de nefes alabiliyorum ya en çok ona sevindim.

cnmm kötü şişlerr 10 gün içinde giderr:)2 aya oturur burnun:)ayrıca ceviz hali bile çok güzellllllllllllllllllllllll:)

cnmm kötü şişlerr 10 gün içinde giderr:)2 aya oturur burnun:)ayrıca ceviz hali bile çok güzellllllllllllllllllllllll:)

Çok sağol canım, bu şişlikler için arnica diye bir krem varmış, sen ondan kullanmışmıydın ya da başka özel bir şey, doktor bana hiçbir şeye gerek yok arada deniz suyuyla açarsın sadece dedi o kadar.

tekrar gecmıs olsun resımelerınede baktım cok guzel gorunuyor:) hangı hastanede oldun ve doktor beyın ılgısı nasıldı:)

tekrar gecmıs olsun resımelerınede baktım cok guzel gorunuyor:) hangı hastanede oldun ve doktor beyın ılgısı nasıldı:)

Çok sağol canım, Medi Life'da oldum. Hastane iyiydi, önce gözüme küçük geldi çekindim ama çok rahattı. Ameliyatım da gayet rahat oldu ağrım sızım olmadı. Sadullah Bey'de ilgili, espritüel, insanı rahatlatan bir doktor. Kırk yıllık dostun akrabanmış gibi rahat edebiliyorsun yanında, ama çok yoğun bir doktor, her aradığında ulaşamayabiliyorsun ben asistanını arıyordum o yüzden genelde:)

cnmmm deniz suyu bide thiocilline kreminden verdii.antibiiyotik kremmişş..burun içine sürüyordum günde 2 -3 kere hem burun içim kurumuyordu hemde hızlı iyleşiyordu.özellikle sabah uyandıgımda bide gece yatarken sürüyordum..baya memnundumm vallaaa..buurn için kuruyosaa yaralarında iyileşşisn diyorsan al kullannn tavsiye ederim:)

tamam canım aklımda bulunsun çok sağol.

teşekkur ederım cnm senın memnun olman benı de sevındırdı :1hug:

Bandajdan kurtuldum, resimlerimi ekledim kızlar, hafiften bir orantısızlık var, umarım şişliktendir.

güzel olmuş cnm o önden daha çok şiş oldugundan öyle 1 ay içinden zamanla düzelir:)şişler gidince muntazam olur:)

Yandan cok super gorunuyo ondende sıslıktır gecer bence hatırlarsan ben burnum yamuk saga dogru egık dıyodum sımdı duzeldı nerdeyse sıslıkler bı ınse. Benım 19.cu gunum senden daha cok Şişmişim masallah dıyelım

Neeemm sanada cok tesekkur etmek gerek bızı avutmakla ugrasıyosun buıde cok saol canım :)

kısssssssssssssssssssss avutmakkk bi nevi yalan söylemektir:)ama ben gerçekleri söylüyorum tatlımmm avutmuyorumki:):):):):):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…