2 gün geciken adet gebelik olabilir mi ?

mutlulukk1

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2022
104
10
18
24
Merhaba kızlar adetim 2 gün gecikti göğüslerim hasslaşmıştı ama adetim geciktikten sonra söndü adetim gecikmeden önce adet sancısı vardi adet belirtileri vardı ve adet olmadım göğüslerim de şu anda sönük gebelik belirtisi olabileceğini sanmıyorum çünkü göğüslerim söndü böyle olup gebelik elde eden oldumu?

Merhaba, test yaptınız mı?

Sadece 1 defa gecikme olmuştu genellikle düzenlidir ama gebelik belirtimde yok göğüslerim de sönük o yüzden pek emin değilim
Bazen belirti hiç olmayabiliyor. Veya daha geç başlayabiliyor. Erken belirtilerin bir çoğunun da biraz psikolojik olduğunu düşünüyorum. Zaten çoğu belirti regl belirtileriyle benziyor. Lütfen canınızı sıkmayın, dediğiniz gibi 5 güne tamamlayın madem:) İnşallah güzel haberlerinizi alırız.

Tşk ederim inşallah

Canım ya mallesef adet oldum

Sadece 1 defa gecikme olmuştu genellikle düzenlidir ama gebelik belirtimde yok göğüslerim de sönük o yüzden pek emin değilim
Yakın zamanda lazer yaptırdınızmı ben ne zaman birkaç gün lazer yaptırsam günüm geçiyor biraz araştırdım çok kişi yaşamış bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…