- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #1.961
Evet kargo takibi yapmak istiyorum artık. Yollayayım o zaman hediyeni Kuzum. Ama sen bana yakınsınben uzaktayım benimkini gönderebilirsin canım
Hiç uğrayamadım. Çok depresyondaydım da düzeldim. Ama katilim renk verse taa mutlu olabilirim tabi.
tedarik süresi aynı gün yazan kitaplar yarın temin edilip çarşamba kargoya verilir. Perşembede sana gelir. Lütfen bak hediyelerim geç kalmasın sonra çok merak ederim neler aldın bana diye
Bir yakınımın ailevi bir sorunu olduğunu öğrendim. Elim kolum bağlı olunca da mutsuz oldum bi hayli canım.Neden noldu ki?
Cuma günü hediyesi teslim edilecek olan var mı peki
Kurbanın olma ihtimalim var mıPerşembeye yetiştirebilirsem, belki de benimki teslim olur
Acaba katilciğim bana ne zaman gönderecek, hiç ses de çıkmıyor kendisinden
Çok kandırıkçısınNeden olmasın
Neden olmasın
Bir yakınımın ailevi bir sorunu olduğunu öğrendim. Elim kolum bağlı olunca da mutsuz oldum bi hayli canım.
İnşallah sorunlar hallolur NAR, evde huzursuzluk zor.Bir yakınımın ailevi bir sorunu olduğunu öğrendim. Elim kolum bağlı olunca da mutsuz oldum bi hayli canım.
Ben de perşembe gönderirsem inşallah, cuma günü sende olur Cesminaz. Benim şehrimden senin şehrine kaç km yol var kiPerşembeye yetiştirebilirsem, belki de benimki teslim olur
Acaba katilciğim bana ne zaman gönderecek, hiç ses de çıkmıyor kendisinden
yA fİLOZOF SEN HERKESİN KATİLİNİ BİLİYORSUN AZCIK ÇITLANSANA
Ben de perşembe gönderirsem inşallah, cuma günü sende olur Cesminaz. Benim şehrimden senin şehrine kaç km yol var ki
(yazar burada yaşadığı şehri ifşa etmek istememiştir.)
yA fİLOZOF SEN HERKESİN KATİLİNİ BİLİYORSUN AZCIK ÇITLANSANA
Hani şimdiye kadar neden söylemedinNar sana gizli yerde söyleyeceğim. Çaktırma.
Kuzum küselim filozofa en iyisi.Sen beni kandırıyorsun bence
Hem biliyor, hem de bizim duygularımızla oynuyor
Oy senin duygularını severim.Sen beni kandırıyorsun bence
Hem biliyor, hem de bizim duygularımızla oynuyor
Şimdiye kadar söylememiş olmak da benim ayıbım.Hani şimdiye kadar neden söylemedin
Kuzum küselim filozofa en iyisi.
ben de varım, ben de küsçemHani şimdiye kadar neden söylemedin
Kuzum küselim filozofa en iyisi.