2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Benim de kahvemle çikolatam bugün hallolacak inşallah. Sonra da paketleme başlasın.
İki çekilişim birden olduğu için biraz zor hazırlandım bu sene ama inşallah beğenir kurbanım.
Tabii ki beğenirim :))

Pekiyi Lavinciğim, ben sana ne zaman göndereyim? Hani anneannenin hastalığından ötürü İstanbul'a gelme durumun vardı ya :KK23: Ben hediyelerimi ne zaman kargoya vereyim canım? o_O

günaydın kızlar benimde kitaplarım ve kupam hazır diğerlerini de bugün yarın hazırlarım en geç cuma günü gönderirim.
gönderim günü yaklaşmışken belki daha önce yazmışsınızdır ama herhangi bir kargo tercihimiz var mı veya özellikle şununla göndermeyin dediğiniz bir kargo? benim için yok katilim istediğin kargoyla gönderebilirsin
hiç fark etmez, site güvenliği alıyo ben yokkene

Bana da hangi kargo olursa olsun fark etmez.

Ben de arkadaşımın hediyelerini hazırladım. Hediye paketi ve baloncuklu naylon alıp sarmak kaldı. Buralardan bir kutu da ayarlayıp içine koyarsam şahane olacak inşallah:dondurma:
Ben bekar demedim ki, sevdiği biri var dedim :confused:
:silah: Duygularımla oynadın Cesmi. Ben de bana alıyorsun sanıyorum :kızgın:

Herkese Günaydın kızlar.

Sabah gelir gelmez toplantıya girdik, şimdi bir ara oldu. Şirket maillerime bakmadan buraya koştum :KK53:
Kitapların siparişini bugün veriyorum. Hepsi aynı gün içerisinde tedarik edilecek gözüküyor, bir aksilik olmazsa kitaplar yarın elimde. Kahve ve çikolata için de AVM'ye yarın ya da çarşamba akşamı giderim o iş de tamam. Kupam ve hediyem zaten hazır. İnşallah bu hafta bitmeden yollarım kurbancığıma :21:
Bu arada ben bişey yaptım, umarım katilim kızmaz bana. Haftasonu D&R'da %30 indirim varmış, Tutunamayanlar kitapyurdundan bile uygun fiyataydı, ben de öyle olunca dayanamadm :kızgın: Eğer katilcim almamışsa marttan önce alamazdım, ben de alayım sizinle okuyayım dedim, tamamen iyi niyetten yani :KK23: Katilcim, eğer Tutunamayanlar aldıysan bana, benimkini okumayan bir arkadaşa hediye edeceğim, seninkini okuyacağım söz, kızma bana tamam mı o_O

tedarik süresi aynı gün yazan kitaplar yarın temin edilip çarşamba kargoya verilir. Perşembede sana gelir. Lütfen bak hediyelerim geç kalmasın sonra çok merak ederim neler aldın bana diye :KK50:

evet artık katilimden ciddi bir sinyal bekliyorum :sinirli:
bu zamana kadar ona buna asıldım durdum, kıs kıs güldün hep bana
hadi az kaldı, bi ipucu ver, hadi be katilin, bi ipucu be ablam :KK53:

Bi adını demediğim kaldı artık daha ne arayıp duruyorsunnn :p

daha ne kadar itiraf edebilirim? :KK22:
Yeterince açık olmadı mı? :süslü:

kimselere güvenemiyorum :cry:

tedarik süresi aynı gün yazan kitaplar yarın temin edilip çarşamba kargoya verilir. Perşembede sana gelir. Lütfen bak hediyelerim geç kalmasın sonra çok merak ederim neler aldın bana diye :KK50:

Bi adını demediğim kaldı artık daha ne arayıp duruyorsunnn :p

sen sonradan kandırdım falan dememiş miydin ya :KK34:

X