2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

tedarik süresi aynı gün yazan kitaplar yarın temin edilip çarşamba kargoya verilir. Perşembede sana gelir. Lütfen bak hediyelerim geç kalmasın sonra çok merak ederim neler aldın bana diye :KK50:

Kitapların hepsi temin edilmiş gözüküyor şuan, belki de seni yanıltıp bugün verirler kargoya o_O
Gerçi ben daha kahveni ve çikolatanı almadım kuzum, erken gönderemem yani, bekleme sen :p

Bir yakınımın ailevi bir sorunu olduğunu öğrendim. Elim kolum bağlı olunca da mutsuz oldum bi hayli canım.
İnşallah sorunlar hallolur NAR, evde huzursuzluk zor. :KK43: Allah herkesin evine huzur vesin. :KK43:
Perşembeye yetiştirebilirsem, belki de benimki teslim olur :KK8:
Acaba katilciğim bana ne zaman gönderecek, hiç ses de çıkmıyor kendisinden :işsiz:
Ben de perşembe gönderirsem inşallah, cuma günü sende olur Cesminaz. Benim şehrimden senin şehrine kaç km yol var ki :KK49:

(yazar burada yaşadığı şehri ifşa etmek istememiştir. :oops:)

Ben de perşembe gönderirsem inşallah, cuma günü sende olur Cesminaz. Benim şehrimden senin şehrine kaç km yol var ki :KK49:
(yazar burada yaşadığı şehri ifşa etmek istememiştir. :oops:)

Sen beni kandırıyorsun bence :KK12:

yA fİLOZOF SEN HERKESİN KATİLİNİ BİLİYORSUN AZCIK ÇITLANSANA

Hem biliyor, hem de bizim duygularımızla oynuyor :110::110:

Sen beni kandırıyorsun bence :KK12:

Hem biliyor, hem de bizim duygularımızla oynuyor :110::110:
Oy senin duygularını severim. :KK15: Ben şakacıktan bile olsa kimseyi kandıramam ki! :KK23: İçim el vermez. :KK68:
Hani şimdiye kadar neden söylemedin :KK43:

Kuzum küselim filozofa en iyisi.
Şimdiye kadar söylememiş olmak da benim ayıbım. :KK17: haklısın. :KK30:

X