- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 38
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #1.941
Ben inatla mng kargo istiyorum:/ Yurt içi de olabilir. Mng önceliğim.
Ama cumartesi teslim edilecek şekilde gönderme katilcim olur mu
Tabii ki beğenirim :))Benim de kahvemle çikolatam bugün hallolacak inşallah. Sonra da paketleme başlasın.
İki çekilişim birden olduğu için biraz zor hazırlandım bu sene ama inşallah beğenir kurbanım.
hiç fark etmez, site güvenliği alıyo ben yokkenegünaydın kızlar benimde kitaplarım ve kupam hazır diğerlerini de bugün yarın hazırlarım en geç cuma günü gönderirim.
gönderim günü yaklaşmışken belki daha önce yazmışsınızdır ama herhangi bir kargo tercihimiz var mı veya özellikle şununla göndermeyin dediğiniz bir kargo? benim için yok katilim istediğin kargoyla gönderebilirsin
evet artık katilimden ciddi bir sinyal bekliyorum
bu zamana kadar ona buna asıldım durdum, kıs kıs güldün hep bana
hadi az kaldı, bi ipucu ver, hadi be katilin, bi ipucu be ablam
seninki bekarİpucu veriyorum, kurbanım sensin
seninki bekar
hatta ben biliyom kim
Ben bekar demedim ki, sevdiği biri var dedim
Ben bekar demedim ki, sevdiği biri var dedim
daha ne kadar itiraf edebilirim?sen misin, lütfen itiraf et
yemezler
Duygularımla oynadın Cesmi. Ben de bana alıyorsun sanıyorum
yemezler
Herkese Günaydın kızlar.
Sabah gelir gelmez toplantıya girdik, şimdi bir ara oldu. Şirket maillerime bakmadan buraya koştum
Kitapların siparişini bugün veriyorum. Hepsi aynı gün içerisinde tedarik edilecek gözüküyor, bir aksilik olmazsa kitaplar yarın elimde. Kahve ve çikolata için de AVM'ye yarın ya da çarşamba akşamı giderim o iş de tamam. Kupam ve hediyem zaten hazır. İnşallah bu hafta bitmeden yollarım kurbancığıma
Bu arada ben bişey yaptım, umarım katilim kızmaz bana. Haftasonu D&R'da %30 indirim varmış, Tutunamayanlar kitapyurdundan bile uygun fiyataydı, ben de öyle olunca dayanamadmEğer katilcim almamışsa marttan önce alamazdım, ben de alayım sizinle okuyayım dedim, tamamen iyi niyetten yani Katilcim, eğer Tutunamayanlar aldıysan bana, benimkini okumayan bir arkadaşa hediye edeceğim, seninkini okuyacağım söz, kızma bana tamam mı
evet artık katilimden ciddi bir sinyal bekliyorum
bu zamana kadar ona buna asıldım durdum, kıs kıs güldün hep bana
hadi az kaldı, bi ipucu ver, hadi be katilin, bi ipucu be ablam
daha ne kadar itiraf edebilirim?
Yeterince açık olmadı mı?
tedarik süresi aynı gün yazan kitaplar yarın temin edilip çarşamba kargoya verilir. Perşembede sana gelir. Lütfen bak hediyelerim geç kalmasın sonra çok merak ederim neler aldın bana diye
Bi adını demediğim kaldı artık daha ne arayıp duruyorsunnn
kimselere güvenemiyorum
sen sonradan kandırdım falan dememiş miydin ya
Şimdi çarşamba günü kargoya vermek yok dimi. İlk gün illa perşembe