2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Kitap ve ayraç perşembe gelmişti şirkete.Cuma işe gelemediğim için bugün teslim aldım.Bir tek çikılata kaldı.Onu da öğlen arası halledeceğim

Herkese Günaydın kızlar.

Sabah gelir gelmez toplantıya girdik, şimdi bir ara oldu. Şirket maillerime bakmadan buraya koştum
Kitapların siparişini bugün veriyorum. Hepsi aynı gün içerisinde tedarik edilecek gözüküyor, bir aksilik olmazsa kitaplar yarın elimde. Kahve ve çikolata için de AVM'ye yarın ya da çarşamba akşamı giderim o iş de tamam. Kupam ve hediyem zaten hazır. İnşallah bu hafta bitmeden yollarım kurbancığıma
Bu arada ben bişey yaptım, umarım katilim kızmaz bana. Haftasonu D&R'da %30 indirim varmış, Tutunamayanlar kitapyurdundan bile uygun fiyataydı, ben de öyle olunca dayanamadm Eğer katilcim almamışsa marttan önce alamazdım, ben de alayım sizinle okuyayım dedim, tamamen iyi niyetten yani Katilcim, eğer Tutunamayanlar aldıysan bana, benimkini okumayan bir arkadaşa hediye edeceğim, seninkini okuyacağım söz, kızma bana tamam mı

Selam beybiler
Bugün annemler geliyo, zaten son 2 günüm temizlik ve kuaförle geçecek bugün
Dün uğramadığım bi kahveci vardı oraya da uğrıycam inşallah
gece 2 saat ancak uyudum, o sırada Skosnob u gördüm rüyamda, katilim sensin artık saklanmana gerek yok
Yalnız seni hiç görmedim nasıl rüyamda gördüm anlamadım

günaydın kızlar benimde kitaplarım ve kupam hazır diğerlerini de bugün yarın hazırlarım en geç cuma günü gönderirim.
gönderim günü yaklaşmışken belki daha önce yazmışsınızdır ama herhangi bir kargo tercihimiz var mı veya özellikle şununla göndermeyin dediğiniz bir kargo? benim için yok katilim istediğin kargoyla gönderebilirsin

Ben PTT kargo olmadığı sürece hepsine razıyım PTT kargo bizim işyerini köy olarak görüp 10 günde bir dağıtım yapıyor da

Tamam hadi neyse ki onu seçmemiştim:)

Neeeee nasıl yaniiiiii
Hiç ipucu vermemiştim.Hamilelerin duası kabul olur derler de bunu nasıl anladın yaaaa

Rüyanda hayır olsun.Nasıl gördün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…