- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #3.481
Aferin banaÇünkü yapmışsın sen daha önce ondan çıkmıyo
Yerine ben okudum yapsam puanları kırışsakHemmen okudum calismalarina yarında yorum çalışmalarına başlıyorum o kitapların hepsi hepsi hepsi benim olacak .... vurcam kırbacı vurcam kırbacı:)
Kitap yurdundan kitap almadım henüz. okuoku'dan aldım birkaç kez, birkaç kez de babil'den... sanırım faydalanamayacağım. :/ Teşekkür ederim :)Evet daha önce aldığınız kitapları yıldızlayın, yorum yapın ve okudum diye işaretleyin
He bi de arkadaş davet edince de puan geliyormuş
Yerine ben okudum yapsam puanları kırışsakkitapların hepsi bizim olsa
Doğru. Yine sinirlendim ya.Günah çıkarmaya gelse yine iyi Asmu. Resmen ortalık karıştırmaya gelmiş, akşamları da giremiyorum topiğe, çok şaşırdım ve kızdım sabah görünce. Neyse Allah herkesin gönlüne göre versin, kızlar da biran önce dönsün aramıza inşallah
Doğru. Yine sinirlendim ya.
Yani bende anlamadım. Özgenin yorumunda hiç birşey yok. o zaman beni de madem banlasınlardı. Bide hiç mi cevap vermeyeceğiz anlamadım. Kız mübarek dinden girmiş hediyeden çıkmış. Özge nin muhtemelen ilk banıdır çabuk gelir pudra biraz daha uzun sürebilir. yarın gelir kanımca 24 saat olduğunu varsayarsakCezaları ne kadar sürecek biliyor musun kuzu?
Gerçi ben neden banlandılar anlamadım, hakaret yok, dini konuşma yok. Özge hele tek bi cevap yazmış, neden banlanmış ki?
İsmini vermeyeyim. Senin geçen sene ki siyah poşetçi akşam çoştuNeler oldu burda banada anlatınnnn
İsmini vermeyeyim. Senin geçen sene ki siyah poşetçi akşam çoştu