2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Yani bende anlamadım. Özgenin yorumunda hiç birşey yok. o zaman beni de madem banlasınlardı. Bide hiç mi cevap vermeyeceğiz anlamadım. Kız mübarek dinden girmiş hediyeden çıkmış. Özge nin muhtemelen ilk banıdır çabuk gelir pudra biraz daha uzun sürebilir. yarın gelir kanımca 24 saat olduğunu varsayarsak
Polemik yasak diyorlar da bariz sataşma varken belirli bir seviyede cevap verilince neden ceza oluyor anlamadım. Gerçi ben sitedeki ban sebeplerini hiç algılayamıyorum.
Neee özgeyle pudra mı banlanmış :KK57:

Katilciğim Selin'de banlanmış :bicak:

Polemik yasak diyorlar da bariz sataşma varken belirli bir seviyede cevap verilince neden ceza oluyor anlamadım. Gerçi ben sitedeki ban sebeplerini hiç algılayamıyorum.

Katilciğim Selin'de banlanmış :bicak:
özgecimmm sana sesleniyorum şu istanbuldan aldığını çok sevdiği not defterini gönder rahatlasın. Hep o defter yüzünden bunlar

özgecimmm sana sesleniyorum şu istanbuldan aldığını çok sevdiği not defterini gönder rahatlasın. Hep o defter yüzünden bunlar
Ben o seviyeye düşülmemesi taraftarıyım. İhtiyacı olan birine hayrına versin daha iyi.
Aman kuzu ya amaç polemik yaratmaktı zaten başardı. Döndükten sonra kaldığı yerden devam eder falan, sebep vermeyelim eline.

ay limit mi var acaba, ya da yanlış mı anladım
vermedi şimdi :cry::cry::cry:

Ben yarin ugrasayim da puanimi 10bin yapayim..
:KK45::KK45:

Hemmen okudum calismalarina yarında yorum çalışmalarına başlıyorum o kitapların hepsi hepsi hepsi benim olacak .... vurcam kırbacı vurcam kırbacı:)

:KK57::KK57::KK57: Ne olmuş burada yahu? En banlanmayacağını düşündüğüm insanlar bunlar... Şoke oldum :KK57::KK57::KK57:

Olay ne?

Son düzenleme:
Dürüstlük yapıp okumadıklarını boş mu bıraktın yoksa benim gibi çakallık mı yaptın :bicak:
Benim çok kitabım yok zaten orada 2 safya tek var. Bir çoğunu okudum.
Okumaklarımı yorumladım :bicak::bicak::bicak: Beni bulun kitabını okumadım ama güzel olduğunu biliyorum :63::63::63:

Ben yorumlara çok bakardım alırken:KK70::KK70::KK70: artık oraya da güvenemeyeceğim:KK70::KK70::KK70:

Son düzenleme:
Benim çok kitabım yok zaten orada 2 safya tek var. Bir çoğunu okudum.
Okumaklarımı yorumladım :bicak::bicak::bicak: Beni bulunu okumadım ama güzel olduğunu biliyorum :63::63::63:

Ben yorumlara çok bakardım alırken:KK70::KK70::KK70: artık oraya da güvenemeyeceğim:KK70::KK70::KK70:
Dün aynı şeyi düşündm ben de yorum yazarken :KK45:
Ama napalım ya puan güzel bişey, ne akşam diye düşünüyorum dünden beri. Hediye kitap olacak neticede :confused:

X