2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Her TV yi acisimda bir olay Allahım ne olacak böyle??? Savaş çıkmasından çok korkuyorum kızlar o kitapta okuduğum insanların acılarını çekmekten , oğlumun gözümün önünde aç kalmasindan , annesiz babasız vatansiz buyumesinden.... her gece ağlamak zorundamiyim ??? Dünya gözüme o kadar korkunç geliyor ki artık.... şu pis dünyaya ikinci bir çocuk getirmekten çok korkuyorum , getirdiğim çocuğa sahip cikamamaktan çok korkuyorum , son yıllarda , aylarda ,günlerde korkum git gide artıyor hatta o kadar artiyorki tek hissettiğim şey korku olmaya başlıyor...

Daha dun aksam esimle bunlari konustuk
Ebeveyn olunca daha da daha da acitiyor herseykorkutuyor.

Daha dun aksam esimle bunlari konustuk
Ebeveyn olunca daha da daha da acitiyor herseykorkutuyor.
Az önce eşimle konuşuyoruz savaş çıkarsa napıcaz diye ??? Ben hiç biryere gitmem ya olurum ya öldürürüm dedi asıl ben hiçbir yere gitmem dedim oğlumuzu annelere memlekete bırakırız falan dedik ... Allahım bunları konuşmak bile o kadar korkunç ki....

şurdan mı şurası
Sanırım en yakın benim

Seneye birbirimize çıkalım çeşmi
Tamamdır canım, anlaştık
Bende üstelik melisayla tanışıyoruz :) üzgünüm:) seneye daha deneyimli olicigim:)
Ben de inşallah

Bu ara çok düşünüyorum bunu. Gittikçe kötüye gidiyorken herşey çocuk sorumluluğu almak ne kadar gerekli? İleride birgün savaş olursa ya bana derse bile bile neden beni dünyaya getirdin diye? Korkuyorum artık resmen herşeyden, Allah sonumuzu hayır etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…