- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #3.361
Bana da bugün kargo gelecek
bana daaaa
Sizin kargolarınız geldi, yok artık size kargo falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da bugün kargo gelecek
bana daaaa
kitapyurdundan beleş aldığım Sapiensçiğim gelecekSizin kargolarınız geldi, yok artık size kargo falan
ciciler aldım inşallah olurlarbana daaaa
Çok kıskanmış gördüm seniSizin kargolarınız geldi, yok artık size kargo falan
kitapyurdundan beleş aldığım Sapiensçiğim gelecek
Çok kıskanmış gördüm seni
Bende eskiden birşeyler almıştım. Büyük gelmişti iade etmiştim. Para puan olmuştu. Artık harcayayım dedim. Ablama kardeşlerime aldım hep zaten.Bu ay çok açıldım, hem de kendime tek bişey almadan
Hep kocam olacak o koca kafaya çalıştım, alışveriş yapamıyorum, kıskandım tabi
sağ ol Skosnob
((Her TV yi acisimda bir olay Allahım ne olacak böyle??? Savaş çıkmasından çok korkuyorum kızlar o kitapta okuduğum insanların acılarını çekmekten , oğlumun gözümün önünde aç kalmasindan , annesiz babasız vatansiz buyumesinden.... her gece ağlamak zorundamiyim ??? Dünya gözüme o kadar korkunç geliyor ki artık.... şu pis dünyaya ikinci bir çocuk getirmekten çok korkuyorum , getirdiğim çocuğa sahip cikamamaktan çok korkuyorum , son yıllarda , aylarda ,günlerde korkum git gide artıyor hatta o kadar artiyorki tek hissettiğim şey korku olmaya başlıyor...
Melinda inanır mısın? Eşinin nereye gittiğini bilmediğim halde bu olayı duyunca "Melinda'nın eşi yurt dışına gitti. İnşallah oralarda değildir." dedimbenim kocam Rusyaya gitti bir de
adam dün gitti, gittiği gün Rus büyükelçisi vuruldu
Bende eskiden birşeyler almıştım. Büyük gelmişti iade etmiştim. Para puan olmuştu. Artık harcayayım dedim. Ablama kardeşlerime aldım hep zaten.
aa alırım ben sanaKesene bereket kuzu
Ben de senin kardeşin sayılırım, bana da bişeyler alsaydın ya
aa alırım ben sana
Günaydın
artık güzel şeyler olsun
günaydın kızlar
Bu cendereden hayırlısıyla kolaylıklarla çıksın ülkemiz inşallah daha fazla canlar yanmasın
_meLinDa_ Allah kavuştursun canım
Çok amin._meLinDa_ tez zamanda kavuşun inşallah canım.
Ülke olarak da güzel günler gelsin artık, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Neden bilmiyorum ama hiç keyfim yok bugün..
Aynı tatsızlık bende de var. Bütün günü yataktan çıkmadan uyuyarak geçirmek isterdim. Hiç tadım yok.
NEden olacak ASMU, ülkenin halinden. Artık bıkkınlık oldu. Yılgınlık oldu. Korku kültürü oldu. Allah feraha çıkartsın hayırlısı ile...Benim de uyumak- uyusmak istiyorum.
yok eklenmiyo canım, ya sadece puanlı alışveriş ya da sadece paralı alışverişPuanlarınla aldığın kitapların yanına başka kitap ekleyemiyosun dimi kuzu?
Bide kargo parası veriyor musun?
içine doğmuş kuzum demeksağ ol Skosnob
((
Melinda inanır mısın? Eşinin nereye gittiğini bilmediğim halde bu olayı duyunca "Melinda'nın eşi yurt dışına gitti. İnşallah oralarda değildir." dedim
yok eklenmiyo canım, ya sadece puanlı alışveriş ya da sadece paralı alışveriş
kargoyu da puanımla ödedim ben 2,95 tl
istersen parayla da ödeyebiliyorsun
amin.içine doğmuş kuzum demek
konuşuyoruz bir sıkıntı yok keyifleri yerinde
inşallah da böyle devam eder, hayırlısıyla bir gelsin de
Listelerim kısmında şimdiye kadar satın aldıklarım diye bir sekme varBenim daha 1600 puanım var da merak ettim biriktirip de kullanabilirsem başıma gelecekleri
Listelerim kısmında şimdiye kadar satın aldıklarım diye bir sekme varBenim daha 1600 puanım var da merak ettim biriktirip de kullanabilirsem başıma gelecekleri
Listelerim kısmında şimdiye kadar satın aldıklarım diye bir sekme var
oraya tıkla
orda şimdiye kadar aldığın kitapları yıldızlarsan 10 puan
yorum yazarsan 20 puan kazanılıyor
benim de geç dank etti, baya bi yaptım yıldız ve yorum ondan 1800 lü puanlardan 3000 li puanlara çıktım
sen de yap
ama sadece satın aldığın kitaplara yprum yapabiliyorsun değil mi?Listelerim kısmında şimdiye kadar satın aldıklarım diye bir sekme var
oraya tıkla
orda şimdiye kadar aldığın kitapları yıldızlarsan 10 puan
yorum yazarsan 20 puan kazanılıyor
benim de geç dank etti, baya bi yaptım yıldız ve yorum ondan 1800 lü puanlardan 3000 li puanlara çıktım
sen de yap
aynen, ben de çok üçkağıt olmasın diye okuduklarıma yorum yapıyomama sadece satın aldığın kitaplara yprum yapabiliyorsun değil mi?