- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.921
valla şeytana uyup aras sitesine baksam öğrencemKim almış öğrendin mi?
Atalante, bana çıktığın zaman bi çekindim! Seni sadece birkaç gün önce FB'ye eklemiştim. Hiç muhabbetim yoktu. Tanımıyordum -ki seni benimle falan yaşıt zannediyordum. Halbuki benden epey küçükmüşsün mesela :))
Fakat gördüm ki sıcakkanlı bir insansınsamimisin ondan sonra içim daha rahat etti
yaaaaaaaaa seni severim bencanım beniiiimmm
ucundan kıyısından paketime baktımbir süre sonra alışırım açmam sanıyordum ama hiç aklımdan çıkmıyor
yoksa siz hala hediyesi gelmeyenlerden misiniz
_meLinDa_ loliss DonukPudra K KenyaliZehra @_Lavin_ Skosnob @_ezelneva_ @melikeeee
__giz__ ben şimdi hemen bulucam sana alacak kişiyi. Sana lavin alıyor geç gelecek kusuruna bakma emi. ezelneva hiç ipucu vermediği için onu pek saymıyorum
Eşime doğum günü hediyesi yapıcam bende hatta doğum günü olan yakın tanidiklarima da çooook güzel bir fikirdi saol cnm:)
Hatuna bak giz dedi dedi valla giz çıktı :)
Eşime doğum günü hediyesi yapıcam bende hatta doğum günü olan yakın tanidiklarima da çooook güzel bir fikirdi saol cnm:)
Hatuna bak giz dedi dedi valla giz çıktı :)
@kalinkaselin ne ince düşüncelisin, ne güzel hediyeler almışsın. Emeğine yüreğine sağlık. Kesene bereket...
xyzt-5544 güle güle kullan...
Hiç aklımdan çıkmıyor sahildeki dondurma.ucundan kıyısından paketime baktımbir süre sonra alışırım açmam sanıyordum ama hiç aklımdan çıkmıyor
Ahh canımm....Ben küçüğüm beğenirim severim herşeyi Bu arada bu topiğin en küçüğü ben değilimdir inşallah. Sonra beni pazar kahvaltısına ekmek almaya filan gönderirsiniz
Skosnob , sen NAR'a TEMA'dan gönderince aklıma yeğenim için yapmak geldi. Yakında doğum günü var da...Olsun bizimki de gelir :)
Ben ilk fidanları yeğenim için diktirdim. Benim için hayattaki en önemli insan kendisiBundan sonra da her yıl doğum gününde yapacağım. Büyüyünce bir ormanı olsun
...
Teşekkür ederim Filo'cuğum o uğurlu parmakların için
...
Hiç aklımdan çıkmıyor sahildeki dondurma.
isimli güzide şarkı geldi aklıma
Skosnob , sen NAR'a TEMA'dan gönderince aklıma yeğenim için yapmak geldi. Yakında doğum günü var da...
Meğer sen de yeğenin için yapıyormuşsun
Peki asmumm Lavini bekleyeyim ben, beklemek güzel şey beklenen geldikten sonra.
hiç sorun değil. ezelve birşey demediği için hesap yapamıyorum. ama lavin alıyor büyük ihtimalleUmarım çok fazla içi karışmamıştır, kargodaki amca sağ olsun çocuk sever gibi hoplattı durdu kutumu
valla şeytana uyup aras sitesine baksam öğrencem
ama uymuyom şeytana
şüphelilerimxyzt-5544 ile @__ATALANTE
DonukPudra ya karşı da boş değilim ama o yolladı mı kargosunu hatırlamıyorum
senin şansını da yabana atmamak lazım.
kalan kişileri bölüştürelim hemen4bekar vardı
nar=>skosnob
ben =>gizemciğim
giz == lavin
4bekar vardı
nar=>skosnob
ben =>gizemciğim
filo => x
giz == lavin
lolis bekarda dedi evlide dedi. bu yüzden nar olabilirdi. lavinden şaşmaFilo benceloliss o da bekara alıyordu, ay ben Lavine yoğunlaşayım ama bir ara evli demişti sonra bekar da dedi, kafamı karıştırdı. O kupa benim olsun, sağ ol Asmumm.