2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Ahh canımm.... Ben küçüğüm beğenirim severim herşeyi Bu arada bu topiğin en küçüğü ben değilimdir inşallah. Sonra beni pazar kahvaltısına ekmek almaya filan gönderirsiniz

Olsun bizimki de gelir :)

Eşime doğum günü hediyesi yapıcam bende hatta doğum günü olan yakın tanidiklarima da çooook güzel bir fikirdi saol cnm:)

Hatuna bak giz dedi dedi valla giz çıktı :)

Ben ilk fidanları yeğenim için diktirdim. Benim için hayattaki en önemli insan kendisi Bundan sonra da her yıl doğum gününde yapacağım. Büyüyünce bir ormanı olsun

Eşime doğum günü hediyesi yapıcam bende hatta doğum günü olan yakın tanidiklarima da çooook güzel bir fikirdi saol cnm:)

Hatuna bak giz dedi dedi valla giz çıktı :)

Ben de hep sen dedim sen çıktın Ama benimki yüzsüzlüktendi, seneye de hep sen diyeceğim yine
Yalnız eşe böyle bir hediye yapma fikri iyiymiş. 4 Mart yıldönümümüz, o zaman ikimizin adına küçük bir ormancık yaptırabilirim

@kalinkaselin ne ince düşüncelisin, ne güzel hediyeler almışsın. Emeğine yüreğine sağlık. Kesene bereket...

xyzt-5544 güle güle kullan...

Teşekkür ederim Filo'cuğum o uğurlu parmakların için

bakalım kim çıkacak xyzt-5544 fikrin var mı

Yoooo

ucundan kıyısından paketime baktım bir süre sonra alışırım açmam sanıyordum ama hiç aklımdan çıkmıyor
Hiç aklımdan çıkmıyor sahildeki dondurma.
isimli güzide şarkı geldi aklıma
Ahh canımm.... Ben küçüğüm beğenirim severim herşeyi Bu arada bu topiğin en küçüğü ben değilimdir inşallah. Sonra beni pazar kahvaltısına ekmek almaya filan gönderirsiniz

Olsun bizimki de gelir :)

Ben ilk fidanları yeğenim için diktirdim. Benim için hayattaki en önemli insan kendisi Bundan sonra da her yıl doğum gününde yapacağım. Büyüyünce bir ormanı olsun
Skosnob , sen NAR'a TEMA'dan gönderince aklıma yeğenim için yapmak geldi. Yakında doğum günü var da...
Meğer sen de yeğenin için yapıyormuşsun

Büyüdüklerinde hoşlarına gider umarım

Peki asmumm Lavini bekleyeyim ben, beklemek güzel şey beklenen geldikten sonra.
Umarım çok fazla içi karışmamıştır, kargodaki amca sağ olsun çocuk sever gibi hoplattı durdu kutumu
hiç sorun değil. ezelve birşey demediği için hesap yapamıyorum. ama lavin alıyor büyük ihtimalle
lavine yaşadığı şehirde çok güzel bir dğkkan tarif etetim gidip oradan alacak bekle sen

valla şeytana uyup aras sitesine baksam öğrencem
ama uymuyom şeytana
şüphelilerim xyzt-5544 ile @__ATALANTE
DonukPudra ya karşı da boş değilim ama o yolladı mı kargosunu hatırlamıyorum

pudradan fena şüpheliniyorum.

senin şansını da yabana atmamak lazım.

Geçen sene Aralık ayı çekilişler sayesinde ve çevremden bana hediye alanlar sayesinde çok güzel geçmişti. 2016 senemde ülkemdeki ve dünyadaki kötülükleri malesef göz ardı etmem gerekirse kendi adıma çok güzel geçti. Artık 2017 için de umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…