2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Untitled-1.jpg

kızlar odada 3 kişiyiz. bugün bide müdürler geldi. o yüzden açamayabilirim.

asmu hislerini de al bana gelsene konuşcaklarımız var.:KK4:
Bu kadar da iyi tahminde bulunulmaz ki.:sampiyon:
sende asılmıştın gizeme unuttum sanma :63::63:

Ben halimden çok da memnunum, iyi ki de içine doğmuşum. :KK200: Rimeli söyleseydin alırdım, ykm vardı büsbüyük, makyaj kültürüm yok o yüzden o topa giremedim. :KK22::KK70:
Alırdın evet :KK200: olsun teşekkür ederin:KK200:

o zaman benim için de bir tahmin alayım senden falcı bacı
hayatta beni neler bekliyor :KK53:
ay kuzum şimdi yanlış tahmin çıkar falan. içime doğma şeysi yalanlanmasın :KK49::KK49::KK49:

Tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hepsini keyifle okuyacağım,yiyeceğim ve kullanacağım :KK50: İnan hala sırıtıyorum ofisin içinde :halay::halay::halay::halay:
Atalante, bana çıktığın zaman bi çekindim! Seni sadece birkaç gün önce FB'ye eklemiştim. Hiç muhabbetim yoktu. Tanımıyordum -ki seni benimle falan yaşıt zannediyordum. Halbuki benden epey küçükmüşsün mesela :))

Fakat gördüm ki sıcakkanlı bir insansın :KK60: samimisin :dondurma: ondan sonra içim daha rahat etti

canımsın benim :KK200:
madem siteye geri döndün, biz nereye sen oraya
kıymetlimizsin :KK37:
yaaaaaaaaa seni severim ben :KK60::KK60::KK60::KK36::KK36::KK36: canım beniiiimmm

Öyle deme.Senin hediyelerin birbirinden güzel.

Tema bağışı benim 1 senedir aklımda.Yoksa aman da farklı olsun diye yapmadım.

Eşime doğum günü hediyesi yapıcam bende hatta doğum günü olan yakın tanidiklarima da çooook güzel bir fikirdi saol cnm:)

evet beklesin diğerleri benim hediyelerim geldi :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

__giz__ __giz__
:confused::confused::confused::confused: :KK60::KK60::KK60::KK60: teşekkür ederim.

Hatuna bak giz dedi dedi valla giz çıktı :)

X