- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.901
Y yesil_zeytin_ ykm var burada rimelin adını alayım.Kitabını da on küçük zenci paketleyip yollayayım.
asmu hislerini de al bana gelsene konuşcaklarımız var.ilk şüphelendiğim kişi. aldığım kişide doğmuştu, alacak kişidehiç pes etmedim azimle bana aldırdım
ilk şüphelendiğim kişi. aldığım kişide doğmuştu, alacak kişidehiç pes etmedim azimle bana aldırdım
o zaman benim için de bir tahmin alayım senden falcı bacı
sende asılmıştın gizeme unuttum sanmaasmu hislerini de al bana gelsene konuşcaklarımız var.
Bu kadar da iyi tahminde bulunulmaz ki.
Alırdın evetBen halimden çok da memnunum, iyi ki de içine doğmuşum.Rimeli söyleseydin alırdım, ykm vardı büsbüyük, makyaj kültürüm yok o yüzden o topa giremedim.
ay kuzum şimdi yanlış tahmin çıkar falan. içime doğma şeysi yalanlanmasıno zaman benim için de bir tahmin alayım senden falcı bacı
hayatta beni neler bekliyor
Atalante, bana çıktığın zaman bi çekindim! Seni sadece birkaç gün önce FB'ye eklemiştim. Hiç muhabbetim yoktu. Tanımıyordum -ki seni benimle falan yaşıt zannediyordum. Halbuki benden epey küçükmüşsün mesela :))Tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hepsini keyifle okuyacağım,yiyeceğim ve kullanacağımİnan hala sırıtıyorum ofisin içinde
yaaaaaaaaa seni severim bencanımsın benim
madem siteye geri döndün, biz nereye sen oraya
kıymetlimizsin
Öyle deme.Senin hediyelerin birbirinden güzel.
Tema bağışı benim 1 senedir aklımda.Yoksa aman da farklı olsun diye yapmadım.
Bana kim alıyor ASMU :))yoksa siz hala hediyesi gelmeyenlerden misiniz
_meLinDa_ loliss DonukPudra K KenyaliZehra _Lavin_ Skosnob @_ezelneva_ @melikeeee
__giz__ ben şimdi hemen bulucam sana alacak kişiyi. Sana lavin alıyor geç gelecek kusuruna bakma emi. ezelneva hiç ipucu vermediği için onu pek saymıyorum
biliyorum o yüzden söyleyememBana kim alıyor ASMU :))
aaa sana mı söyledi?biliyorum o yüzden söyleyemem
aaa sana mı söyledi?
benimki geldi, uslu uslu benim eve gelmemi bekliyoyoksa siz hala hediyesi gelmeyenlerden misiniz
_meLinDa_ loliss DonukPudra K KenyaliZehra _Lavin_ Skosnob @_ezelneva_ @melikeeee
__giz__ ben şimdi hemen bulucam sana alacak kişiyi. Sana lavin alıyor geç gelecek kusuruna bakma emi. ezelneva hiç ipucu vermediği için onu pek saymıyorum
Yooo bilmiyorumyakaladım sadece. söylenmedi. sen bilmiyor musun?
Kim almış öğrendin mi?benimki geldi, uslu uslu benim eve gelmemi bekliyo