2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Yaaaaaaaaaa K KenyaliZehra öldürcem seniiiiiiiii :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36: O kadar taciz ettim hiç söylemedin . Canım benimmmm nede güzel şeyler almışın sen öyleee :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Atalante ne demek canım? Ben çok heyecanla hazırladım.
Uzuuuuuuuunnn (belki 18 sene) zamandan sonra bir yılbaşı çekilişine katıldım.
Hazırlanamam beceremem falan zannettim. :/

Okumak istediklerin listesinde EMPATİ'yi görünce atladım.
Bu forumda adı EMPATİ ile anılan, EMPATİ denilince yazarından sonra ismi gelen bir filozof prenses'im ben , başka kitap alsam ayıp olurdu (@_meLinDa_ :KK70: )

"Klasik şeyler içerim. Yeni tatlara açık değilim." dediğin için kahveleri klasik aldım ama çok sevdiğim osmanlı kahvesini denemeni de istedim. Göndermekte tereddüt ettim. Umarım beğenirsin.

Salı günü bana "Benim kargom cumartesi gelirse not bırakır kargo, ben de pazartesi gidip almak zorunda kalırım." demiştin. (hediye alacak kişinin ben olduğumu bilmeden :KK70: )
bunu duyunca bir gün önce gönderdim -ki cuma günü sana ulaşsın diye...

Benden hiç şüphelenmedin. Çok tatlıydın yaaaa :KK60:

Beğenmiş olmana ayrıca sevindim. :KK23:
Güle güle iyi günlerde... :KK19:

edit: Ben de @_meLinDa_ cığıma teşekkür ediyorum. Beni etiketledi. "Sen de katılır mısın?" dedi. Beni bu heyecana ortak etti. Sağ ol Melinda... :KK37::KK36:

Y yesil_zeytin_ hayran kaldım hislerine, hiç bir şey demeden direkt benim üzerime oynadın. :KK49:
Umarım içindekileri de beğenirsin. o_O

hiç önemli değil içindekiler :KK60: Seninle bu topikte bu duyguları hissetmek, seni biraz daha iyi tanımak bile bana çok güzel bir hediye oldu:KK60::KK60:

Bu forumda adı EMPATİ ile anılan, EMPATİ denilince yazarından sonra ismi gelen bir filozof prenses'im ben , başka kitap alsam ayıp olurdu (@_meLinDa_ :KK70: )

"Klasik şeyler içerim. Yeni tatlara açık değilim." dediğin için kahveleri klasik aldım ama çok sevdiğim osmanlı kahvesini denemeni de istedim. Göndermekte tereddüt ettim. Umarım beğenirsin.

Salı günü bana "Benim kargom cumartesi gelirse not bırakır kargo, ben de pazartesi gidip almak zorunda kalırım." demiştin. (hediye alacak kişinin ben olduğumu bilmeden :KK70: )

edit: Ben de @_meLinDa_ cığıma teşekkür ediyorum. Beni etiketledi. "Sen de katılır mısın?" dedi. Beni bu heyecana ortak etti. Sağ ol Melinda... :KK37::KK36:

Tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hepsini keyifle okuyacağım,yiyeceğim ve kullanacağım :KK50: İnan hala sırıtıyorum ofisin içinde :halay::halay::halay::halay:

canımsın benim :KK200:
madem siteye geri döndün, biz nereye sen oraya
kıymetlimizsin :KK37:

hiç önemli değil içindekiler :KK60: Seninle bu topikte bu duyguları hissetmek, seni biraz daha iyi tanımak bile bana çok güzel bir hediye oldu:KK60::KK60:

Yaaa ağlarım ama :cry:
Eveeet seninle kaynaşmamıza olanak verdi bu topik,çok keyif aldım sana seçerken ve de paketlerken onları, hep mutlu ol ve hissettiğim her güzellik gerçek olsun aynı bu çekilişte olduğu gibi. :KK36:

Hala açmadın mı? Çabul aç akşam yokum ben. Hatta haftasonu da yokum meraktan çatlarım.
sana ins atarım:KK70:

Yaaa ağlarım ama :cry:
Eveeet seninle kaynaşmamıza olanak verdi bu topik,çok keyif aldım sana seçerken ve de paketlerken onları, hep mutlu ol ve hissettiğim her güzellik gerçek olsun aynı bu çekilişte olduğu gibi. :KK36:
yerim ben seni :KK200:

X