2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Atalante, bana çıktığın zaman bi çekindim! Seni sadece birkaç gün önce FB'ye eklemiştim. Hiç muhabbetim yoktu. Tanımıyordum -ki seni benimle falan yaşıt zannediyordum. Halbuki benden epey küçükmüşsün mesela :))

Fakat gördüm ki sıcakkanlı bir insansın :KK60: samimisin :dondurma: ondan sonra içim daha rahat etti

yaaaaaaaaa seni severim ben :KK60::KK60::KK60::KK36::KK36::KK36: canım beniiiimmm

Ahh canımm.... :KK50: Ben küçüğüm beğenirim severim herşeyi :KK200: Bu arada bu topiğin en küçüğü ben değilimdir inşallah. :işsiz: Sonra beni pazar kahvaltısına ekmek almaya filan gönderirsiniz :kahve:

yoksa siz hala hediyesi gelmeyenlerden misiniz :-):-):-)

_meLinDa_ _meLinDa_ loliss loliss DonukPudra DonukPudra K KenyaliZehra @_Lavin_ Skosnob Skosnob @_ezelneva_ @melikeeee

__giz__ __giz__ ben şimdi hemen bulucam sana alacak kişiyi. Sana lavin alıyor o_O geç gelecek kusuruna bakma emi. ezelneva hiç ipucu vermediği için onu pek saymıyorum o_O

Olsun bizimki de gelir :)

Eşime doğum günü hediyesi yapıcam bende hatta doğum günü olan yakın tanidiklarima da çooook güzel bir fikirdi saol cnm:)

Hatuna bak giz dedi dedi valla giz çıktı :)

Ben ilk fidanları yeğenim için diktirdim. Benim için hayattaki en önemli insan kendisi:KK200: Bundan sonra da her yıl doğum gününde yapacağım. Büyüyünce bir ormanı olsun:KK200:

Eşime doğum günü hediyesi yapıcam bende hatta doğum günü olan yakın tanidiklarima da çooook güzel bir fikirdi saol cnm:)

Hatuna bak giz dedi dedi valla giz çıktı :)

Ben de hep sen dedim sen çıktın :KK45: Ama benimki yüzsüzlüktendi, seneye de hep sen diyeceğim yine :halay:
Yalnız eşe böyle bir hediye yapma fikri iyiymiş. 4 Mart yıldönümümüz, o zaman ikimizin adına küçük bir ormancık yaptırabilirim En Büyük KK

@kalinkaselin ne ince düşüncelisin, ne güzel hediyeler almışsın. Emeğine yüreğine sağlık. Kesene bereket...:KK74:

xyzt-5544 xyzt-5544 güle güle kullan... :KK75:

Teşekkür ederim Filo'cuğum o uğurlu parmakların için :KK15:

bakalım kim çıkacak :confused::confused: xyzt-5544 xyzt-5544 fikrin var mı:KK59:

Yoooo :ıslık::ıslık:

ucundan kıyısından paketime baktım :oops: bir süre sonra alışırım açmam sanıyordum ama hiç aklımdan çıkmıyor :KK70:
Hiç aklımdan çıkmıyor sahildeki dondurma. :-)
isimli güzide şarkı geldi aklıma :-)
Ahh canımm.... :KK50: Ben küçüğüm beğenirim severim herşeyi :KK200: Bu arada bu topiğin en küçüğü ben değilimdir inşallah. :işsiz: Sonra beni pazar kahvaltısına ekmek almaya filan gönderirsiniz :kahve:
:p :KK70:
Olsun bizimki de gelir :)

Ben ilk fidanları yeğenim için diktirdim. Benim için hayattaki en önemli insan kendisi:KK200: Bundan sonra da her yıl doğum gününde yapacağım. Büyüyünce bir ormanı olsun:KK200:
Skosnob , sen NAR'a TEMA'dan gönderince aklıma yeğenim için yapmak geldi. Yakında doğum günü var da...
Meğer sen de yeğenin için yapıyormuşsun :KK66:

Hiç aklımdan çıkmıyor sahildeki dondurma. :-)
isimli güzide şarkı geldi aklıma :-)

:p :KK70:
Skosnob , sen NAR'a TEMA'dan gönderince aklıma yeğenim için yapmak geldi. Yakında doğum günü var da...
Meğer sen de yeğenin için yapıyormuşsun :KK66:

Büyüdüklerinde hoşlarına gider umarım

Peki asmumm Lavini bekleyeyim ben, beklemek güzel şey beklenen geldikten sonra. :KK28:
Umarım çok fazla içi karışmamıştır, kargodaki amca sağ olsun çocuk sever gibi hoplattı durdu kutumu :işsiz:
hiç sorun değil. ezelve birşey demediği için hesap yapamıyorum. ama lavin alıyor büyük ihtimalle
lavine yaşadığı şehirde çok güzel bir dğkkan tarif etetim:KK70: gidip oradan alacak:KK70: bekle sen:KK70:

valla şeytana uyup aras sitesine baksam öğrencem
ama uymuyom şeytana :KK62:
şüphelilerim xyzt-5544 xyzt-5544 ile @__ATALANTE
DonukPudra DonukPudra ya karşı da boş değilim :KK53: ama o yolladı mı kargosunu hatırlamıyorum

pudradan fena şüpheliniyorum.

:KK23:

senin şansını da yabana atmamak lazım. :KK36:

Geçen sene Aralık ayı çekilişler sayesinde ve çevremden bana hediye alanlar sayesinde çok güzel geçmişti. 2016 senemde ülkemdeki ve dünyadaki kötülükleri malesef göz ardı etmem gerekirse kendi adıma çok güzel geçti. Artık 2017 için de umutluyum :KK37:

X