- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla şeytana uyup aras sitesine baksam öğrencemKim almış öğrendin mi?![]()
Atalante, bana çıktığın zaman bi çekindim! Seni sadece birkaç gün önce FB'ye eklemiştim. Hiç muhabbetim yoktu. Tanımıyordum -ki seni benimle falan yaşıt zannediyordum. Halbuki benden epey küçükmüşsün mesela :))
Fakat gördüm ki sıcakkanlı bir insansınsamimisin
ondan sonra içim daha rahat etti
yaaaaaaaaa seni severim bencanım beniiiimmm
ucundan kıyısından paketime baktımbir süre sonra alışırım açmam sanıyordum ama hiç aklımdan çıkmıyor
![]()
yoksa siz hala hediyesi gelmeyenlerden misiniz
_meLinDa_
loliss
DonukPudra K KenyaliZehra @_Lavin_
Skosnob @_ezelneva_ @melikeeee
__giz__ ben şimdi hemen bulucam sana alacak kişiyi. Sana lavin alıyor
geç gelecek kusuruna bakma emi. ezelneva hiç ipucu vermediği için onu pek saymıyorum
![]()
Eşime doğum günü hediyesi yapıcam bende hatta doğum günü olan yakın tanidiklarima da çooook güzel bir fikirdi saol cnm:)
Hatuna bak giz dedi dedi valla giz çıktı :)
Eşime doğum günü hediyesi yapıcam bende hatta doğum günü olan yakın tanidiklarima da çooook güzel bir fikirdi saol cnm:)
Hatuna bak giz dedi dedi valla giz çıktı :)
@kalinkaselin ne ince düşüncelisin, ne güzel hediyeler almışsın. Emeğine yüreğine sağlık. Kesene bereket...
xyzt-5544 güle güle kullan...
![]()
Hiç aklımdan çıkmıyor sahildeki dondurma.ucundan kıyısından paketime baktımbir süre sonra alışırım açmam sanıyordum ama hiç aklımdan çıkmıyor
![]()
Ahh canımm....Ben küçüğüm beğenirim severim herşeyi
Bu arada bu topiğin en küçüğü ben değilimdir inşallah.
Sonra beni pazar kahvaltısına ekmek almaya filan gönderirsiniz
![]()
Skosnob , sen NAR'a TEMA'dan gönderince aklıma yeğenim için yapmak geldi. Yakında doğum günü var da...Olsun bizimki de gelir :)
Ben ilk fidanları yeğenim için diktirdim. Benim için hayattaki en önemli insan kendisiBundan sonra da her yıl doğum gününde yapacağım. Büyüyünce bir ormanı olsun
![]()
...
Teşekkür ederim Filo'cuğum o uğurlu parmakların için
...
Hiç aklımdan çıkmıyor sahildeki dondurma.
isimli güzide şarkı geldi aklıma
![]()
Skosnob , sen NAR'a TEMA'dan gönderince aklıma yeğenim için yapmak geldi. Yakında doğum günü var da...
Meğer sen de yeğenin için yapıyormuşsun![]()
Peki asmumm Lavini bekleyeyim ben, beklemek güzel şey beklenen geldikten sonra.![]()
hiç sorun değil. ezelve birşey demediği için hesap yapamıyorum. ama lavin alıyor büyük ihtimalleUmarım çok fazla içi karışmamıştır, kargodaki amca sağ olsun çocuk sever gibi hoplattı durdu kutumu![]()
valla şeytana uyup aras sitesine baksam öğrencem
ama uymuyom şeytana
şüphelilerimxyzt-5544 ile @__ATALANTE
DonukPudra ya karşı da boş değilim
ama o yolladı mı kargosunu hatırlamıyorum
senin şansını da yabana atmamak lazım.![]()
kalan kişileri bölüştürelim hemen4bekar vardı
nar=>skosnob
ben =>gizemciğim
giz == lavin![]()
4bekar vardı
nar=>skosnob
ben =>gizemciğim
filo => x
giz == lavin![]()
lolis bekarda dedi evlide dedi. bu yüzden nar olabilirdi. lavinden şaşmaFilo benceloliss o da bekara alıyordu, ay ben Lavine yoğunlaşayım ama bir ara evli demişti sonra bekar da dedi, kafamı karıştırdı.
O kupa benim olsun, sağ ol Asmumm.