2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Kızlar size bir şey soracağım.

Ben kargoyu şirketten göndereceğim. Perşembe şirkette değilim. Yani ya yarın ya da cuma verebilirim kargoya ama şöyle bir durum var ki biz kurbanımla farklı şehirlerdeyiz. Kargo bizdeki gönderileri almaya saat 4'te geliyor.Aynı gün yola çıkmaz kayıttır şudur budur derken. Yani yarın saat 4'te verirsem herhalde cuma elinde olur. Hadi süper hızlı gitse yine perşembe elinde olur.

Soru şu: Sizce yarın mı kargoya vermeliyim yoksa cuma mı?

Ver ver . Belki kurbanın benimdir.
De şirket kargolarını biz de 5 te veriyoruz. ertesi gün başka sehre teslim olmuş oluyor. Ama ben Ank dayım.
Sen erken ver en iyisi D

Bence de ver sen kargoya, bekletme

Acaba bende mi şirketten versem kargoya? Hiç vermedim şimdiye kadar, bana ayrı fatura keserler mi ki

Ver ver . Belki kurbanın benimdir.
De şirket kargolarını biz de 5 te veriyoruz. ertesi gün başka sehre teslim olmuş oluyor. Ama ben Ank dayım.
Sen erken ver en iyisi D

Sen değilsin canım yaaa
Ama dur yoksa sen miydin

Bence de ver sen kargoya, bekletme

Acaba bende mi şirketten versem kargoya? Hiç vermedim şimdiye kadar, bana ayrı fatura keserler mi ki

Ay beklesem mi ki acaba o zaman?

Bizim anlaşmamız var.Ayrı fatura edilebiliyor.

Sen değilsin canım yaaa
Ama dur yoksa sen miydin

Ay beklesem mi ki acaba o zaman?

Bizim anlaşmamız var.Ayrı fatura edilebiliyor.

Bekleme sen bekleme, ne bekleyeceksin yaa, perşembe günü sevindirirsin işte beni fena mı

Kargo işini ben bu akşam bi sorayım bizim kargoları almaya geldiğimizde. Sıkıntı çıkmaz herhalde diye umuyorum, o zaman şirketten yollarım

Kolay oluyor öyle. Bir de bizim indirimli fiyatımız var. O daha da güzel oluyor :)
Ya perşembe giderse çıkıntılık yapmış gibi de olmak istemiyorum. Gerçi yarına yetişir mi onu da bilmiyorum

Kolay oluyor öyle. Bir de bizim indirimli fiyatımız var. O daha da güzel oluyor :)
Ya perşembe giderse çıkıntılık yapmış gibi de olmak istemiyorum. Gerçi yarına yetişir mi onu da bilmiyorum

İçine nasıl sinecekse öyle yap canım, cumartesi ulaştığında kargon sorun çıkmayacak biri mi ona da dikkat et istersen perşembe günü kargoya verme konusunda.
Ben cumartesi de yarım gün çalışıyorum mesela, gönderebilirsin bana perşembe günü

Heee tamam o zaman

bana gelicekse yol uzundur canımm. Gönder sen

yarın yolla bana canım katilimmmm

Sen gönder, ben herkesinki gelene kadar çaktırmam. Sürprizi bozulmasın diye....

bana gelicekse yol uzundur canımm. Gönder sen

Ok

yarın yolla bana canım katilimmmm

Tamam canımcım :)
Sen gönder, ben herkesinki gelene kadar çaktırmam. Sürprizi bozulmasın diye....

Anlaştık

Ben cumartesi alamam sende bu yüzden endişe ediyosun biliyorum Skosnob dimi?
Neden cumartesi alamıyorsun canım?İş adresini mi verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…